Auto reload mias selidas me php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ZauZ
Δημοσιεύσεις: 408
Εγγραφή: 12 Οκτ 2003 23:29
Τοποθεσία: Ηράκλειο
Επικοινωνία:

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από ZauZ » 09 Μαρ 2005 16:32

thelo na ftiakso ena script to opio tha kanei refresh ti selida stin opia einai ana kapio xroniko diastima p.x ana 30 deptera h 3 lepta !

ayto thelo na ginei me kapio tetio tropo.
Stin arxi na dilono mia metavliti os kati kai sti sinexeia me mia IF na elenxei na tha kanei skana reload ti selida h oxi.

p.x

Κώδικας: Επιλογή όλων

ARXEIO : TEST.PHP

$reload = 'yes';
$reload_time = '120'; 

if ($reload == 'yes') {    
o kodikas gia na kanei refresh to arxeio TEST.PHP meta apo 120 SEC.

}else{ 
echo(" Den tha ginete auto refresh ");
}
yg : to reload / refresh tha prepei na ginete sto idio to arxeio poy periexei to kodika. diladi kati san PHPSELF

Άβαταρ μέλους
geraki
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1404
Εγγραφή: 26 Ιαν 2004 20:10
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από geraki » 09 Μαρ 2005 16:55

Λογικά έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if ($reload == 'yes') {   
print &#40;'<meta http-equiv="refresh" content="'.$reload_time.'">'&#41;
&#125;
Αν δεν βάλεις url κάνει refresh στον εαυτό του.
else δεν χρειάζεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geraki την 09 Μαρ 2005 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα &#8592; Αυτό το έκλεψα απ'τον Eneme.

Άβαταρ μέλους
ZauZ
Δημοσιεύσεις: 408
Εγγραφή: 12 Οκτ 2003 23:29
Τοποθεσία: Ηράκλειο
Επικοινωνία:

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από ZauZ » 09 Μαρ 2005 16:56

Thanks ! Poli grigorh apantish ! :)

Άβαταρ μέλους
geraki
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1404
Εγγραφή: 26 Ιαν 2004 20:10
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από geraki » 09 Μαρ 2005 16:57

Μην ξεχάσεις ότι μπαίνει στο head.
Εικόνα &#8592; Αυτό το έκλεψα απ'τον Eneme.

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από ThyClub » 09 Μαρ 2005 22:01

Εφόσων είναι σε ΡΗΡ:

Κώδικας: Επιλογή όλων

header&#40;"refresh&#58; $reload_time url&#58; test.php "&#41;;

Άβαταρ μέλους
geraki
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1404
Εγγραφή: 26 Ιαν 2004 20:10
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από geraki » 10 Μαρ 2005 08:34

Είδες ο έμπειρος; :)

Αλήθεια, αυτό τι output έχει στον browser?
Εικόνα &#8592; Αυτό το έκλεψα απ'τον Eneme.

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από ThyClub » 10 Μαρ 2005 13:36

Πιστεύω το ίδιο με το παραπάνω που έδωσες εσύ :wink:

Αν και δεν το έχω τσεκάρει

Άβαταρ μέλους
ZauZ
Δημοσιεύσεις: 408
Εγγραφή: 12 Οκτ 2003 23:29
Τοποθεσία: Ηράκλειο
Επικοινωνία:

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από ZauZ » 19 Μαρ 2005 02:32

Thanks mages ! :)
https://www.pelatologio.gr - Online τιμολόγηση, διαχείριση αποθήκης και υποχρεώσεων

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από Cha0s » 19 Μαρ 2005 12:27

geraki έγραψε:Λογικά έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;$reload == 'yes'&#41; &#123;   
print &#40;'<meta http-equiv="refresh" content="'.$reload_time.'">'&#41;
&#125;
Αν δεν βάλεις url κάνει refresh στον εαυτό του.
else δεν χρειάζεται.
Καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσει echo αντί για print.

Τον λόγο μπορεί να τον εξηγήσει καλύτερα ο Rapid :wink:

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 19 Μαρ 2005 12:29

ase pou dev xriazete tpt apo ta dio :P

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;$reload == 'yes'&#41; &#123;?>
<meta http-equiv="refresh" content="<? echo $reload_time; ?>"><?
&#125; 

xrisimopioume echo avti gia print giati n echo eivai constract tis php kai n print ilopiite meso to echo. ta print_* functions ta xrisimopioume movo otav kseroume ti 8eloume va kavoume :P

ipev8imizo oti eivai kalitero va kavoume escape otav prokete va dosoume html kodika para va tov kavoume echo n otidipote allo.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
skull
Δημοσιεύσεις: 140
Εγγραφή: 02 Μαρ 2005 17:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από skull » 08 Απρ 2005 22:06

geraki έγραψε:Μην ξεχάσεις ότι μπαίνει στο head.
Αυτό με το head δεν νομιζω να είναι σωστό πάντα!

Για παράδειγμα σε αυτο το forum το εχουνε τοποθετήσει το overal_header με αποτέλεσμα να κανει reload και αν το αφησεις παραπανω λεπτα σε posting mode.

Αυτο ειναι πολυ κακό γιατί αν ας πουμε οτι κάποιος χρειαστεί να γράψει ένα κείμενο και του πάρει 5 λεπτά και το reload ειναι ανα 2 θα είναι πολύ ανούσιο γιατί με το reload θέλεις να κρατήσεις ζωντανή την σελίδα σου και δεν καταλαβένω τον λόγο που πρέπει να κρατήσεις ζωντανό και το posting mode!

Αποτέλεσμα να νευριάσεις τον χρήστη! :D

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Auto reload mias selidas me php

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 09 Απρ 2005 00:41

evoite oti eksartate ti 8es va kaveis etsi ?
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης