κουμπιά εξωτερικού ήχου

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
guesswho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: 04 Ιαν 2004 02:49
Τοποθεσία: Βόλος-Αθήνα Πάντα ήθελα να το χω δίπορτο...
Επικοινωνία:

κουμπιά εξωτερικού ήχου

Δημοσίευση από guesswho » 09 Μαρ 2005 19:45

έχω 3 κουμπάκια
έχω 3 mp3 φορτωμένα στον server

θέλω το κάθε ένα να φορτώνε ικαι απο ένα αρχείο
μην με παραμπέψετε σε άλλο θέμα
τα έψαξα,αλλά ήταν λίγο μπερδεμένα

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

κουμπιά εξωτερικού ήχου

Δημοσίευση από LightForce » 12 Μαρ 2005 17:01

gueswho μετέτρεψε τα 3 mp3 σου σε 3 swf ξεχωριστά και ανέβασε τα στον server με ονόματα π.χ mp3_1.swf mp3_2.swf ...

Ο κώδικας για να φορτώσεις το πρώτο κάνοντας κλίκ σε ένα button:

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (press)
{
    loadMovieNum("http://www.yoursite.com/mp3_1.swf", 1);
}

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες