Boitheia gia Actionscript

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
DCosmicR
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 10:50
Τοποθεσία: Space
Επικοινωνία:

Boitheia gia Actionscript

Δημοσίευση από DCosmicR » 11 Μαρ 2005 13:02

Perigrafi problimatos: Exo ena quiz se flash kai actionscript. O xristis pou to xrisimopoih grafei ta stoixeia tou kai sto telos tou vgazei ta apotelesmata ton apantisevn tou.
Pos mporo ta stoixeia tou kai ta apotelesmata tou na ta sozo se ena arxeio .txt , .xml , .doc? sti selida me ta apotelesmata to exo kanei kai emfanizete me dynamic text...kai to flash einai instalable.
Diladi....ti zitao akrivos. Na sozo ta apotelesmata ton xriston se ena arxeio.
Eyxaristo ek ton proteron!

Άβαταρ μέλους
DCosmicR
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 10:50
Τοποθεσία: Space
Επικοινωνία:

Boitheia gia Actionscript

Δημοσίευση από DCosmicR » 12 Μαρ 2005 17:05

Kanenas? Mipos de to exigo kala?

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Boitheia gia Actionscript

Δημοσίευση από LightForce » 12 Μαρ 2005 18:49

Για να σώσεις σε text θα χρειαστείς την βοήθεια της php.
Υπάρχουν πολλα βοηθήματα στο δίκτυο αν ψάξεις.
Μια μικρή βοήθεια που μπορώ να σου δώσω..

Για να σώσουμε σε ένα αρχείο text που βρίσκεται στον server με όνομα data.txt απο το flash θα χρειαστεί
Ενα input text με var=mytext
Ενα button με κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (release) {
	time = new Date();
	url = "http://www.yoursite.com/store.php?time="+time.getTime()+"&myText="+myText;
	loadVariablesNum (url, 0);
}
Θα χρειαστεί και ένα php script με όνομα store.php που περιέχει κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
$fp = fopen&#40;"data.txt", "w"&#41;;
if &#40;!$fp&#41; die &#40;"cannot open the file"&#41;;
fputs&#40;$fp, "&myText=".$myText, 4096&#41;;
fclose&#40;$fp&#41;;
?>

Για να φορτώσεις το text μέσα στο flash:

Κώδικας: Επιλογή όλων

timer = new Date&#40;&#41;;
loadVariablesNum &#40;"http&#58;//www.yoursite.com/data.txt?time="+timer.getTime&#40;&#41;, 0&#41;;
stop &#40;&#41;;

Ανεβάζεις στον server data.txt και store.php όπως και το swf σου.
Aυτο είναι απλά ένα μικρό παράδειγμα.
Γράψε κάτι αποκάτω, πάτα send, και κάνε refresh.
Θα δείς ότι έχει σώσει ότι του έγραψες και το φορτώνει απο τον server με την βοήθεια της php.


όπως καταλαβαίνεις για κάτι πιο σύνθετο θα χρειαστεί δουλειά και γνώση της php...



Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες