Εορτολόγιο

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
γιαννης
Δημοσιεύσεις: 648
Εγγραφή: 25 Σεπ 2002 14:21
Επικοινωνία:

Εορτολόγιο

Δημοσίευση από γιαννης » 30 Μαρ 2005 16:51

Μήπως κυκλοφορεί κανένα script εορτολογίου;
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

Εορτολόγιο

Δημοσίευση από Nidas » 30 Μαρ 2005 17:24


Άβαταρ μέλους
one_eye
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 13:34
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Εορτολόγιο

Δημοσίευση από one_eye » 06 Απρ 2005 01:59

kati pou na diavazei apo arxeio .inc se php kykloforei???
<a href="http://www.bet3.gr" target="_blank"> Στοίχημα </a>

Άβαταρ μέλους
shadow
Script Master
Δημοσιεύσεις: 606
Εγγραφή: 14 Απρ 2005 18:30

Εορτολόγιο

Δημοσίευση από shadow » 24 Απρ 2005 00:25

εχω φτιάξει εγώ ενα calendar το οποιο ομως εχει περιβαλλον διαχειρισης(mysql βαση απο πίσω) για να βαζεις εσύ γεγονότα (βασικά θέλει να κάτσεις μια φορά το χρόνο να περάσεις τις εορτές του χρόνου). Ρίξε μια ματιά στο www.non-stop.gr/atzenta και εαν σου κανει σου στελνω τα scripts

billiaswhs
Δημοσιεύσεις: 346
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2004 00:29
Επικοινωνία:

Εορτολόγιο

Δημοσίευση από billiaswhs » 24 Απρ 2005 02:33

shadow έγραψε:(βασικά θέλει να κάτσεις μια φορά το χρόνο να περάσεις τις εορτές του χρόνου).
Και εγώ ενδιαφέρομαι για ένα τέτοιο script. Αλλά το να περνάς κάθε χρόνο τις εορτές είναι βαρετό. Shadow θα μπορούσαμε να περάσουμε τις γιορτές μια φορά στη βάση και μετά εντοπίζοντας την ημερομηνιά του πάσχα κάθε χρόνο όπως

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? echo date &#40;"M-d-Y", easter_date&#40;2005&#41;&#41;; ?>
να εντοπίζονται αυτόματα οι κινητές γιορτές ?Ή ακόμα και να τροποποιήθεί του script σου ώστε και ο χρήστης να μπορεί να εισάγει δικές του ημερομηνίες πχ γενέθλια κτλ?

Άβαταρ μέλους
shadow
Script Master
Δημοσιεύσεις: 606
Εγγραφή: 14 Απρ 2005 18:30

Εορτολόγιο

Δημοσίευση από shadow » 25 Απρ 2005 10:49

Ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.k5n.us/webcalendar.php. Είναι ένα πολύ καλό ημερολόγιο, το οποίο είναι ότι πρέπει για να μπορεί ο χρήστης να εισάγει δικές του ημερομηνίες. Εκτός των άλλων είναι και πολύ εύκολο να παραμετροποιηθεί:) .

thermaikos
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 11 Μάιος 2005 15:09
Τοποθεσία: MAKEΔΟΝΙΑ
Επικοινωνία:

Εορτολόγιο

Δημοσίευση από thermaikos » 13 Μάιος 2005 00:27

Το www.eortologio.gr το εχετε δεί? Εχει και script για τους webmasters. Πολυ ενημερωμένο και βέβαια εχει και τον συναξαριστή.Ρίξτε μια ματιά γιατί ειναι προσωπική δουλειά και πιστεύω αρκετά καλή

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης