oop programming

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
one_eye
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 13:34
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

oop programming

Δημοσίευση από one_eye » 31 Μαρ 2005 00:45

Προσπαθω να κάνω καποια βήματα με τον αντικειμενοστρεφή προγραμματισμό σε php.
Υπαρχει μήπωσ καποιο σχετικό tutorial που έχει δημοσιευθεί στο freestuff και μπορείτε να μου υποδείξετε? :oops: :question:

Ευχαριστώ!!!

billiaswhs
Δημοσιεύσεις: 346
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2004 00:29
Επικοινωνία:

oop programming

Δημοσίευση από billiaswhs » 31 Μαρ 2005 02:14

Γεια tutorial δεν μπορώ να θυμιθώ αλλά το
www.phpclasses.org
περιέχει ένα σωρό προγραμματάκια τα οποία είναι γραμμένα
με αυτόν τον τρόπο

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

oop programming

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 31 Μαρ 2005 14:39

one_eye prospa8eis va kaveis ta prota sou bimata me OO stnv php n ksereis kai prospa8eis va ilopiiseis kapoia pragmata me OO stnv php ?

To lew giati exei megali simasia. Distixos n php dev exei tnv treli ipostiriksi gia OO programatistmo kai ektos aftou lipouve kapoia kala pou 8a sivavtiseis se glosses me kali ipostiriksi gia OO opos n C++ kai n java ka8os ekei akoma kai ta pio apla programata eisai avagkasmevos va ta kaveis me OO opote avagkastika prepei va exei kali ipostiriksi.

Twra gia tutorials dev kserw kai polla pragmata alla to manual grafei arketa pragmata gia to pos doulebei distixos av dev exeis mpei stnv logiki tou avtikimevostrafous programatismou to manual dev 8a se bon8isei. Ipo8eto afou psaxveis tutorials malov ksekivas twra opote sou protivo oti psakseis va milaei gia php5 kai oxi php4 . stnv php5 exouve pros8esei kapoia pragmatakia parapavo pou 8a sou kavouve tnv zoi pio efkoli opos to try and catch n merikos polimerismos. (!)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

oop programming

Δημοσίευση από tsiger » 31 Μαρ 2005 15:01

Για να καταλαβει τι ειναι class και για να ξεκινησει μια χαρα ειναι και η PHP 4. Aς μαθει πρωτα τι ειναι αυτος ο τυπος προγραμματισμου και μετα βλεπει τι ειναι μερικος πολυμερισμος και να κανει χρηση της try-catch.

Για να πιασεις λοιπον την εννοια του OOP αν εχεις υλικο απο αλλες γλωσσες διαβασε το. θεωρητικο υλικο παντα. μετα μπορεις να γραψεις τα πρωτα σου παραδειγματα σε PHP.

ενα καλο εισαγωγικο παραδειγμα θα βρεις εδω.
http://www.phpfreaks.com/tutorials/48/0.php
http://www.php-editors.com/articles/sim ... lasses.php

Άβαταρ μέλους
one_eye
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 13:34
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

oop programming

Δημοσίευση από one_eye » 01 Απρ 2005 01:36

o rapid eraser εχει δικιο
ξερω php, οχι τελεια αλλα ικανοποιητικα και ανω του μετριου ισως, αυτοδιδακτα.ξερω τι ειναι το oop,και καταλαβαινω που παει 1scriptaki οταν το διαβαζω και με τα classes ok αλλα δε μπορω να γραψω γιατι τοτε χανομαι.
<a href="http://www.bet3.gr" target="_blank"> Στοίχημα </a>

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης