Εϊσοδος από το πληκτρολόγιο

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
argonaftis
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 02 Ιούλ 2004 09:34
Τοποθεσία: Αθήνα

Εϊσοδος από το πληκτρολόγιο

Δημοσίευση από argonaftis » 31 Μαρ 2005 08:31

Καλημέρα σε όλους,

μετά από πολύ καιρό αποφάσησα να ασχοληθώ πάλι με τη java.Κατέβασα λοιπόν το jdk 1.4.2 και ξεκίνησα το διάβασμα.Το ερώτημά μου είναι πως θα καταφέρω να διαβάσω είσοδο από το πληκτρολόγιο.Να ζητήσω μια τιμή δηλαδή από το χρήστη και να την αποθηκεύσω σε μια μεταβλητή π.χ. double.Δοκίμασα με τη Console.readDouble αλλά μου χτυπάει error στο console...Έχει κανείς να προτείνει κάτι?

Thanks in advance

aftos
Δημοσιεύσεις: 219
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2004 13:57

Εϊσοδος από το πληκτρολόγιο

Δημοσίευση από aftos » 31 Μαρ 2005 12:48

Min ksexaseis na kaneis import java.io.*;
Den vazo main,class klp giati ap'oti katalava thes mono to method,etsi?

Κώδικας: Επιλογή όλων

DataInputStream in = new DataInputStream(new BufferedInputStream(System.in));
String data = new String;

try {

System.out.print("Onoma? : ");
data = in.readLine();

}

catch (IOException e) {
	    	System.err.println(e);
}
Na ksereis oti tha sou vgalei warning oti to method "readline" einai deprecated


ciao 8)

Άβαταρ μέλους
Paralias
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 29 Ιαν 2005 20:00

Εϊσοδος από το πληκτρολόγιο

Δημοσίευση από Paralias » 31 Μαρ 2005 22:43

Για ρίξε μια ματιά και εδώ γιατί και κάποιος άλλος είχε ρωτήσει ακριβώς το ίδιο πράγμα http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=14384

argonaftis
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 02 Ιούλ 2004 09:34
Τοποθεσία: Αθήνα

Εϊσοδος από το πληκτρολόγιο

Δημοσίευση από argonaftis » 01 Απρ 2005 09:17

Ευχαριστώ παιδιά, τα κατάφερα

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης