load & unload movie clip??????????

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
galne
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 04:02

load & unload movie clip??????????

Δημοσίευση από galne » 01 Απρ 2005 04:35

gia sas
exo to flash mx profesional kai thelo mesa se ena scene na kano load movie kai unload movie ena movie clip poy exo sti library.
pos ginetai ayto kai an ginete na moy peite pos mporo na kano to idio me ena swf arxeio.

sas eyxaristo ek'ton proteron.

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

load & unload movie clip??????????

Δημοσίευση από xultimatex » 01 Απρ 2005 14:35

Ρίξε μια ματιά εδώ
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

load & unload movie clip??????????

Δημοσίευση από LightForce » 05 Απρ 2005 22:26

galne εάν θέλεις να τραβήξεις ένα clip απο την βιβλιοθήκη σου μέσα στην φόρμα θα το κάνεις με την attachMovie

Παράδειγμα ότι έχεις ένα clip me όνομα box μέσα στην βιβλιοθήκη
πατα πάνω του δεξί κλικ -- > linkage και κλίκαρε το linkage
Αυτόματα θα του δώσει το όνομα box στο identifier

O παρακάτω κώδικας μέσα σε ένα keyframe τραβάει to clip απο την βιβλιοθήκη και το βάζει στην φόρμα

Κώδικας: Επιλογή όλων

 this.attachMovie("box", "box", ++d);  // τράβα το box, δώστου όνομα box, και αυξησε το depth για να βγεί το clip πάνω απο τα υπόλοιπα
 box._x = 100;  // left
 box._y = 100; // top
για να το αφαιρέσεις:

Κώδικας: Επιλογή όλων

removeMovieClip(_root.box);

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες