Πρόβλημα σε Φόρμα Σύνδεσης PHP - MySql

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Kanonieris
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 01 Απρ 2005 11:30
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Πρόβλημα σε Φόρμα Σύνδεσης PHP - MySql

Δημοσίευση από Kanonieris » 01 Απρ 2005 13:33

Εχω κάνει μια απλή htm σελίδα η οποία περιέχει ένα textfield και ένα κουμπί SUBMIT.Έχω πετύχει να κάνω σύνδεση με την βάση(δηλαδή αν γράψω κάτι μέσα στο textfield και πατήσω το κουμπί το αποθηκεύει στον πίνακα της βάσης)
Το πρόβλημα είναι όταν θέλω να έχω παραπάνω απο 2 textfields.Θέλω δηλ. το κάθε textfield να αντιστοιχεί στο ανάλογο πεδίο της βάσης. Το αρχικό script είναι το εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
// open connection
$conn = mysql_connect&#40;"localhost", "root", ""&#41;;
mysql_select_db&#40;"sector5",$conn&#41;;
$sql_user = "INSERT INTO userpass values&#40;'','$_POST&#91;user&#93;'&#41;";

	if &#40;mysql_query&#40;$sql_user,$conn&#41;&#41; &#123;
echo "record added!!!";
&#125;
		else &#123;
		  echo "something went wrong";
		&#125;
		
?>
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kanonieris την 01 Απρ 2005 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Πρόβλημα σε Φόρμα Σύνδεσης PHP - MySql

Δημοσίευση από cordis » 01 Απρ 2005 13:37

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
// open connection 
$conn = mysql_connect&#40;"localhost", "root", ""&#41;; 
mysql_select_db&#40;"sector5",$conn&#41;; 
$sql_user = "INSERT INTO tablename &#40;username, userpass&#41; values&#40;'$_POST&#91;user&#93;', '$_POST&#91;pass&#93;'&#41;"; 

if &#40;mysql_query&#40;$sql_user,$conn&#41;&#41; &#123; 
echo "record added!!!"; 
&#125; 
else &#123; 
echo "something went wrong"; 
&#125; 

?>
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Kanonieris
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 01 Απρ 2005 11:30
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Πρόβλημα σε Φόρμα Σύνδεσης PHP - MySql

Δημοσίευση από Kanonieris » 01 Απρ 2005 13:53

Να σαι καλά φίλε cordis. Το είχα δοκιμάσει και ποιό πριν αυτό χωρίς όμως να βάλω '' :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης