loop se arxeio hxoy apo tin library????

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
galne
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 04:02

loop se arxeio hxoy apo tin library????

Δημοσίευση από galne » 14 Απρ 2005 18:02

gia sas
exo ftiaksei ena koympi kai meso toy parakato kodika:

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (release) { 
   stopAllSounds(); 
   house = new Sound(); 
   house.attachSound("life"); 
   house.start(0, 1); 
}
to exo kanei na paizei otan to pataei kapoios fisika.to arxeio toy hxoy einai morfis mp3 kai einai sti library pos tha to kano na kanei loop????

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

loop se arxeio hxoy apo tin library????

Δημοσίευση από LightForce » 14 Απρ 2005 18:16

Κώδικας: Επιλογή όλων

 house.start(0, 999); 

galne
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 04:02

loop se arxeio hxoy apo tin library????

Δημοσίευση από galne » 14 Απρ 2005 18:48

kai kati allo otan exo ftiaksei merika samples alla einai se kataliksi *.wav kai otan ta vazo stin library paizoyn para poly grigora dokimasa kanontas toys deksi klik sta properties na allakso tin piotita toy hxoy alla tipota eno otan paizoyn ektos flash akoygontai kanonika.ti prepei na kano oste na min ginetai ayto???????

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

loop se arxeio hxoy apo tin library????

Δημοσίευση από LightForce » 16 Απρ 2005 13:46

Δοκίμασε να βρείς ένα προγραμματάκι μετατροπής wav σε mp3 μετετρεψέ τα σε mp3 πριν τα κάνεις import στο flash
συμβαίνει με ορισμένα wav αυτό...

galne
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 04:02

loop se arxeio hxoy apo tin library????

Δημοσίευση από galne » 18 Απρ 2005 20:17

ok ta exo ftiaksei ta sample kai exo provlima eno stin loopa otan telionei to komati yparxei mia kathisterisi mexri na paiksei pali apo tin arxi.pos mporo na to diorthoso ayto??? to arxeio einai sto parakato linkhttp://briefcase.pathfinder.gr/file/galne/34149/414461
signomi an se vazo se kopo

se eyxaristo pantos ek'ton proteron

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

loop se arxeio hxoy apo tin library????

Δημοσίευση από LightForce » 18 Απρ 2005 22:15

Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις edit τον ήχο μέσα στο flash αλλά για μένα το καλύτερο είναι να φτιάξεις μόνος σου τον ήχο να loopάρει τέλεια.

Δεν είναι δύσκολο, υπάρχουν πολλά προγραμματα, εγώ χρησιμοποιώ το mp3DirectCut που είναι μόνο για mp3 και είναι λίγα kb

Kόβεις με ακρίβεια ένα mp3 όπου θέλεις εσύ.

Με αυτό μπορείς πανεύκολα να φτιάξεις loopες απο ότι mp3 θέλεις.
Για αρχεία wav κατι θα έχει να σου προτείνει ο Eneme.

http://www.free-codecs.com/download/mp3DirectCut.htm

galne
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 04:02

loop se arxeio hxoy apo tin library????

Δημοσίευση από galne » 20 Απρ 2005 18:11

se eyxaristo poly LightForce gia tin voithia soy tha to palepso!!!!!!!!!

keep flashing!!!!!!! :kaloe:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες