Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από stonekito » 16 Απρ 2005 12:57

γεια σας , χθες εκανα μια μεταφραση για μια εφαρμογη που δεν εδινε σε ελληνικα ,αλλα οταν μπαινω μου την βγαζει σε κινεζικα και μετα πρεπει να κανω κωδικοποιηση σε Ελληνικα η αυτοματα για να το διξει ελληνικα.
Τι κανω?
η σελιδα..
http://www.stonekgraff.freegr.net/phpclassifiedsNEW

.....*Βασικα ειχα δει μια ιδια εφαρμογη σε Ελληνικα αλλα δεν μπορω να παρω την Γλωσσα με καποιο τροπο, ενω βρισκω το μονοπατι δεν μου την κατιαβαζει..**ΕΔΩ

Τελος παντον τι κανω... Ξερει κανεις εχει κανει μεταφραση,.?

στην αρχη της μεταφρεας γραφη
$language_file='variablevalue_eng';
πρεπει να κανω κατι?

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από Nidas » 16 Απρ 2005 13:02

ena tha sou po....

:violi: :violi: :violi:

Άβαταρ μέλους
3dotsgr
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: 20 Ιαν 2005 19:12
Τοποθεσία: Κομοτηνή
Επικοινωνία:

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από 3dotsgr » 16 Απρ 2005 13:15

Έχουμε τους συνολικούς {Χρηστες}και τις{αγγελίες } .Έχουν υπάρξει {λεπτομέρης} απόψεις αγγελιών.
Oh dear...
You take the blue pill and the story ends. You wake in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill and you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes. Remember.. all I am offering is the truth, nothing more.

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από stonekito » 16 Απρ 2005 13:22

καποιος βοηθεια

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από stonekito » 16 Απρ 2005 14:28

O kirios Nidas (opou eyxaristo poli gia tin bohthia toy na sththi h efarmogh)kai sygnvmh poy xrisimopoio to onomatou

Moy eipe
pos se ena arxeio
pou exei mia tetia kodikopoiisi:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1"> 
prepei na balo ekei ayto

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-7"> 
ego brika kapoio arxeia alla moy legan kati tetoio, einai idio.

1.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=x-user- defined" />
2

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1252">
poio einai to sosto?

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από cdhyper » 16 Απρ 2005 18:18

Σχετικά με την κωδικοποίηση χρησιμοποίησε την iso-8859-7 για ελληνικά.

Μετά από τη σύντομη διαδικτυακή γνωριμία που έχουμε διαπιστώνω ότι προσπαθείς να φτιάξεις πράγματα με συγκεχυμένες και αποσπασματικές γνώσεις που έχεις αποκτήσει μέσω των λανθασμένων ερωτήσεων που κάνεις.

Αν δεν ηρεμήσεις για κανα 2 μήνες και αν δεν ανοίξεις κάποιο tutorial γενικά για το τι είναι html και με ποιο τρόπο λειτουργει το internet δεν πρόκειται να βγάλεις ποτέ άκρη και θα πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό καλή ώρα.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από stonekito » 16 Απρ 2005 20:32

katalabeno gia to oti prepei na psaxto alla mias kai mpeika se ayto to pragma na to liso kai meta na asxolitho na bro kai xrono..

Tora sxetika me ayto poy egraca den mporo na bro kapoio paromeio arxeio po na exei

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-7"> 

mono kati tetoio, einai ayto h kano lathos./

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1252">

ataktos
Δημοσιεύσεις: 229
Εγγραφή: 16 Δεκ 2004 14:01
Τοποθεσία: Cyprus

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από ataktos » 17 Απρ 2005 04:52

file mou giasou
apla kane afto pou tha sou po

svise to kodika afto

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1252">
kai grapse afton!!!

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=UTF-8">

den sou yposxome sigouro apotelesma alla afto pistevo einai h kaliteri lisi... ena test tha se pisi!

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από Cha0s » 17 Απρ 2005 15:51

Σωστός ο άτακτος... και όλα τα προβλήματα θα λυθούν αυτομάτως! :roll:
Τι χαζοί που ήμαστε τόσα χρόνια και βάζουμε ISO-8859-7 :kaloe:
3dotsgr έγραψε:
Έχουμε τους συνολικούς {Χρηστες}και τις{αγγελίες } .Έχουν υπάρξει {λεπτομέρης} απόψεις αγγελιών.
Oh dear...
Αν έχει γίνει τέτοια μετάφραση μιλάμε είναι από τα πιο κορυφαία πράγματα που έχω δει!!!
χαχαχαχαχα

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από stonekito » 17 Απρ 2005 16:07

τι κανουμε στην περιπτοση μου...

ataktos
Δημοσιεύσεις: 229
Εγγραφή: 16 Δεκ 2004 14:01
Τοποθεσία: Cyprus

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από ataktos » 17 Απρ 2005 17:22

ma sou ipa pio pano ti na kanis!!!!! :hammer: :hammer: kando kai an den petixi pesto na doume ti allo bori na simvenni an den sto dixi ....

ataktos
Δημοσιεύσεις: 229
Εγγραφή: 16 Δεκ 2004 14:01
Τοποθεσία: Cyprus

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από ataktos » 17 Απρ 2005 17:24

Cha0s έγραψε:Σωστός ο άτακτος... και όλα τα προβλήματα θα λυθούν αυτομάτως! :roll:
Τι χαζοί που ήμαστε τόσα χρόνια και βάζουμε ISO-8859-7 :kaloe:
3dotsgr έγραψε:
Έχουμε τους συνολικούς {Χρηστες}και τις{αγγελίες } .Έχουν υπάρξει {λεπτομέρης} απόψεις αγγελιών.
Oh dear...
Αν έχει γίνει τέτοια μετάφραση μιλάμε είναι από τα πιο κορυφαία πράγματα που έχω δει!!!
χαχαχαχαχα
den einai oti den einai sosta pou kanate!! alla ego otan ithela na kano metafrasi enos nuke/script evaza gia arxi UTF-8 evlepa ti ginotan kai meta to ekana ISO-8859-7 an den douleve tote to afina UTF-8 ...

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από stonekito » 17 Απρ 2005 17:33

den doyleyei to ekana

otan eimai sthn selida kai patav view sourse oxi oti exei megali simasia moy bgazei <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=x-user-defined" />
Breika ena arxeio mesa sto admin level3.php
poy eixe to idio to ekana opos eipes kai me ISO-8859-7 alla tipota den xero ti na kano, opos den mporo na allaxo kai ton titlo ths selidas

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από Cha0s » 17 Απρ 2005 17:46

ataktos έγραψε:den einai oti den einai sosta pou kanate!! alla ego otan ithela na kano metafrasi enos nuke/script evaza gia arxi UTF-8 evlepa ti ginotan kai meta to ekana ISO-8859-7 an den douleve tote to afina UTF-8 ...
Η πλέων σωστή μέθοδος!
'Μου δούλεψε άρα είναι σωστό έτσι'

Δεν είναι έτσι τα πράγματα...

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Μεταφρση εφαρμογης προβλημα...

Δημοσίευση από mrpc » 17 Απρ 2005 21:29

Αν τα ελληνικά δεδομένα που βάζεις στο site σου περνάνε στη βάση με utf8, κάποια στιγμή θα τραβάς τα μαλιά σου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες