Database error... giati ?

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
versus-7
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 01 Μαρ 2004 03:23
Τοποθεσία: Bremen
Επικοινωνία:

Database error... giati ?

Δημοσίευση από versus-7 » 19 Απρ 2005 07:47

xtes ithela na mpo stin gallery mou kai mou vgazei to parakato error

Κώδικας: Επιλογή όλων

Warning: mysql_query(): Unable to save result set in /home/oixalia/public_html/gall/include/functions.inc.php on line 77
Fatal error :
There was an error while processing a database query
to url einai www.oixalia.gr/gall/index.php

mipos kanoun kanena update apo ton host ...
kamia idea ti mporei na ftaiei ?

Άβαταρ μέλους
versus-7
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 01 Μαρ 2004 03:23
Τοποθεσία: Bremen
Επικοινωνία:

Database error... giati ?

Δημοσίευση από versus-7 » 19 Απρ 2005 09:06

ok lythike to provlima kanontas repair tis vaseis tou coppermine kai tou mambo :yea:

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Database error... giati ?

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 19 Απρ 2005 10:25

petakses tov pato stis baseis e? :P
kaimevo myisami
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης