Help για Visual Basic 6.

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
suckis
Δημοσιεύσεις: 263
Εγγραφή: 11 Αύγ 2002 18:04
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Help για Visual Basic 6.

Δημοσίευση από suckis » 02 Σεπ 2002 21:55

Στην Visual Basic 6, έχω ένα DataEnvironmetnt (DE1) έχω δημιουργήσει ένα connection (Conn1) κι ένα command (CmdMasterYlikoKiniseis grouped using CmdMasterYlikoKiniseis_Grouping) με groupping. Μέσα στο SQL Statement έχω βάλει μία παράμετρο, την οποία διαβάζω από κώδικα από τη τιμή ενός ΤexτΒox σε runtime. Η ερώτησή μου είναι το πως μπορώ να ενημερώσω την παράμετρό μου μέσα από τον κώδικα.

Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε και ένα φορθμ για την Visual Basic;

Άβαταρ μέλους
agrippas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 14:52
Τοποθεσία: Υπερπέραν
Επικοινωνία:

Help για Visual Basic 6.

Δημοσίευση από agrippas » 03 Σεπ 2002 17:13

Υποθέτω μιλάς για κάτι τέτοιο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

Private Sub cmdToOnomaTouCommand_Click()

    Dim ws As Workspace
    Dim db As Database
    Dim rs As Recordset
    
    Set ws = CreateWorkspace("VBDemoWorkspace", "admin", "", dbUseJet)
    Set db = ws.OpenDatabase("onomaDB.mdb", , False)
    Set rs = db.OpenRecordset("To onoma tou recordset")
    
   'Edw kaneis thn enhmerwsh:
    With rs
        .AddNew
        !ID = TextBox1.Text
        !Name = TextBox2.Text
        !Tutor = TextBox3.Text
        '...... gia osa textboxes ara kai fields exeis ston pinaka
        .Update
    End With

    rs.Close
    Set rs = Nothing
    db.Close
    Set db = Nothing
    ws.Close
    Set ws = Nothing
End Sub
Τώρα τροποποίησέ το ανάλογα με τα στοιχεία ελέγχου σου, λογικά "πρέπει" να δουλέψει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης