Πώς εμφανίζουμε το άθροισμα (Float) από ένα Recordset ......

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Andreas_319
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 21 Απρ 2005 22:15

Πώς εμφανίζουμε το άθροισμα (Float) από ένα Recordset ......

Δημοσίευση από Andreas_319 » 21 Απρ 2005 22:32

Έκανα αυτό που μου είπες , αλλά πάλι εμφανίζει το αποτέλεσμα της πρώτης εγγραφής. Δεν αθροίζει τα κόστη των εγγραφών. Δες λίγο και μόνος σου πως το είχα γράψει και διώρθωσε με εκεί που έχω λάθος. Είμαι και λίγο αρχάριος ξέρεις.

<?php require_once('Connections/base.php'); ?>
<?php
mysql_select_db($database_base, $base);
$query_Recordset1 = "SELECT * FROM paketahost";
$Recordset1 = mysql_query($query_Recordset1, $base) or die(mysql_error());
$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc($Recordset1);
$totalRows_Recordset1 = mysql_num_rows($Recordset1);


$sinolo = sprintf ("%.2f", $row_Recordset1['kostos']);

?>


<html>
<body>

<?php do { ?>
<table width="459" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr class="keimena">
<td width="60">&nbsp;</td>
<td width="160"><a target="_blank"></a></td>
<td width="80"></td>
<td width="70"><div align="right"> <?php echo $row_Recordset1['kostos']; ?></div></td>
<td width="89"></td>
</tr>
<tr class="unnamed1">
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp; </td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
<?php } while ($row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc($Recordset1)); ?> <table width="459" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr class="keimena">
<td width="55">&nbsp;</td>
<td width="160"><u> </u></td>
<td width="85" valign="top" class="unnamed1"><strong>Τελικό
Σύνολο:</strong></td>
<td width="70"><div align="right"><?php echo $sinolo; ?>
</div></td>

</body>
</html>

<?php
mysql_free_result($Recordset1);
?>
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andreas_319 την 22 Απρ 2005 04:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πώς εμφανίζουμε το άθροισμα (Float) από ένα Recordset ......

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 21 Απρ 2005 23:13

katarxiv va sou pw oti sprintf dev tnv xrisimopieis sosta.
gia to formarisma ari8mov n php exei idiki function number_format()
px number_format($row_Recordset1['kostos'], 2, '.', '');

twra se ka8e grami prepei va pros8eteis sto sivolo tnv timi kai oxi va tnv apo8ikebeis ara 8es kati tetoio

$sinolo += number_format($row_Recordset1['kostos'], 2, '.', '');

etsi sto telos tis loopas pou 8a exeis kavei 8a exeis to a8risma twv ksexoristwv gramwv.

Fisika afto 8a mporouses va to kaveis kai me sql ka8ara

SELECT sum('kostos') as 'kostos_formas' FROM pinaka where .....

opote dev xriazete va to kaveis mesa stnv loopa av dev sou xriazete va to dikseis mazi me ta ipolipa data n px av 8es va to dikseis stnv arxi movo.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πώς εμφανίζουμε το άθροισμα (Float) από ένα Recordset ......

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 22 Απρ 2005 09:03

8a se parakalousa va sebese tous allous xristes tou forum
kai va grafeis to eva mivima sou kato apo to allo xoris va dior8oveis
ta paliotera mivimata sou giati etsi dev bgevei voima gia kapoiov
pou dev exei parakolou8isei tnv sizitisi.

Dior8osa tov kodika sou .
episimavo oti to php priva apo tnv arxi tou php kodika dev eivai aparetito
stis version php >= 4.0 . Afto eivai katalipo apo tnv 3 opou xriazotave o
interpiter gia va ksexorisei tov kodika. Dev to bazoume paramovo otav
exoume kodika pou 8eloume va paiksei kai se php 3.

Twra ligo prosoxi me tis functions dev eivai c++ n php
ta katalila functions stis kataliles 8eseis :)


Episis otav 8eloume va paroume kati kai epavalambavoume to reu

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? require_once&#40;'Connections/base.php'&#41;;

mysql_select_db&#40;$database_base, $base&#41;;
$query_Recordset1 = "SELECT * FROM paketahost";
$Recordset1 = mysql_query&#40;$query_Recordset1, $base&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
//$totalRows_Recordset1 = mysql_num_rows&#40;$Recordset1&#41;;
// tnv parapavo grami dev tnv xrisimopieis pou8eva mesa sto script
// giafto tnv ebala se comments
?>

<html>
<body>

<?

 while &#40;$row_Recordset1 = mysql_fetch_array&#40;$Recordset1&#41;&#41;&#123;
 // kai oxi do while ka8os mporei va miv exei kaveva apotelesma

 // kai oxi sprintf ... to formarisma gia ari8mous givete me afti tnv function
 // eivai pio girgoro kai ka8aro.

 $sinolo += number_format&#40;$row_Recordset1&#91;'kostos'&#93;, 2, '.', ''&#41;;

 ?>
<table width="459" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr class="keimena">
<td width="60">&nbsp;</td>
<td width="160"><a target="_blank"></a></td>
<td width="80"></td>
<td width="70"><div align="right"> <?echo $row_Recordset1&#91;'kostos'&#93;; ?></div></td>
<td width="89"></td>
</tr>
<tr class="unnamed1">
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp; </td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
<? &#125;  ?>

<table width="459" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr class="keimena">
<td width="55">&nbsp;</td>
<td width="160"><u> </u></td>
<td width="85" valign="top" class="unnamed1"><strong>&#212;&#229;&#235;&#233;&#234;&#252;
&#211;&#253;&#237;&#239;&#235;&#239;&#58;</strong></td>
<td width="70"><div align="right"><?echo $sinolo; ?>
</div></td>

</body>
</html>

<?
mysql_free_result&#40;$Recordset1&#41;;
?>
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Andreas_319
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 21 Απρ 2005 22:15

Πώς εμφανίζουμε το άθροισμα (Float) από ένα Recordset ......

Δημοσίευση από Andreas_319 » 22 Απρ 2005 11:13

Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έδωσες. :P

Όσο για το που έσβησα το αρχικό μύνημα, Συγνώμη, γιατί δεν ήξερα πως δουλεύει το Forum. Νόμιζα ότι έτσι έπρεπε να το κάνω, και όταν το είδα οτι σβήστηκε, τα έχασα :o

Σ' ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σου. Επίσης βρήκα το Forum σας πολύ καλό και εμπεριστατομένο και θα μπαίνω συχνά. Αν μπορώ να βοηθάω και εγώ αλλα άτομα.

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πώς εμφανίζουμε το άθροισμα (Float) από ένα Recordset ......

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 22 Απρ 2005 11:23

keep up ... kai welcome :)

edw eimaste ama koliseis pou8eva allou
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες