remote desktop help

Πληροφορίες σχετικές με τα τοπικά δίκτυα, WiFi, τον εξοπλισμό, τις εφαρμογές τους και σχετικό λογισμικό.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cracker
Δημοσιεύσεις: 417
Εγγραφή: 01 Δεκ 2003 11:50

remote desktop help

Δημοσίευση από cracker » 22 Απρ 2005 14:26

λοιπόν παιδιά στο γραφείο που εργάζομαι έχει δίκτυο. με rooter.

ο υπολογιστής όπου κάνει σερβερ έχει windows nt Πάνω και οι υπόλοιποι υπολογιστές έχουν 98.

στο σπίτι μου έχω ΧΡ prof

Θέλω να μπορώ να δουλεύω από το σπίτι την επιφάνεια εργασίας κάποιου από τους υπολογιστές του δικτύου στην δουλειά μου.

τι προγράμματα πρέπει να βάλω μέσα για να αποκτήσω πρόσβαση?

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

remote desktop help

Δημοσίευση από EkLekTos » 23 Απρ 2005 01:28

Λοιπόν, κατέβασε αυτο το προγραμματάκι που θα σου πω αλλά για να δουλέψει πρέπει να το εγκαταστήσεις προφανός στο pc σου και σε αυτο που θέλεις να βλέπεις την επιφάνεια εργασίας του! Το πρόγραμμα είναι τσαμπατζάν...Κάνε τις σωστές ρυθμίσεις και θα δουλέψει (πιστεύω)!

www.vnc.com
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

remote desktop help

Δημοσίευση από Cha0s » 25 Απρ 2005 18:02

Αν εγκαταστήσεις το VNC (αν και είναι λίγο πατάτα...) τότε θα πρέπει να ρυθμίσεις στον router σου να κάνει port forwarding στο port 5900 στην εσωτερική ip του δικτύου σου στο pc που θες να βλέπεις remote.


Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

remote desktop help

Δημοσίευση από EkLekTos » 28 Απρ 2005 01:17

Aν δεν κάνω λάθοςnickred το ultravnc το πληρώνεις...
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

remote desktop help

Δημοσίευση από Cha0s » 28 Απρ 2005 11:38

Το VNC προσωπικά θα το χρησιμοποιούσα όπου δεν υποστηρίζεται το Remote Desktop (πχ Windows 2000 Pro) ή πρόκειται για άλλο λειτουργικό.

Κατά τα άλλα το Remote Desktop είναι από τα καλύτερα στο είδος του.
Εξάλλου ποιος ξέρει καλύτερα τα windows εκτώς από την MS;

Άβαταρ μέλους
Nkapa
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 872
Εγγραφή: 22 Απρ 2002 16:38
Τοποθεσία: Μυτιλήνη
Επικοινωνία:

remote desktop help

Δημοσίευση από Nkapa » 28 Απρ 2005 13:57

Ο Router τι IP σου δίνει στο δίκτυο? Είναι σε ΝΑΤ?

Άβαταρ μέλους
Krits
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: 07 Δεκ 2003 18:12
Τοποθεσία: Γλυφάδα-Τρίπολη
Επικοινωνία:

remote desktop help

Δημοσίευση από Krits » 23 Ιουν 2005 19:46

Egatestisa to vcn kai thelw na sa rwtisw kati....
mporw na blepw ton B upologisti (epifaneia ergasias ,full access ktl)apo ton A alla den mporw na dw ton A apo ton B....uparxei periptwsi na simbei auto?

Άβαταρ μέλους
MichalisS
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2372
Εγγραφή: 03 Ιαν 2005 23:50

remote desktop help

Δημοσίευση από MichalisS » 23 Ιουν 2005 21:47

Krits, μήπως εμποδίζει κάποιο firewall;
Όσο για το vnc, δεν το βρίσκω καθόλου βοηθητικό! Αν επιλέξεις να βλέπεις τον υπολογιστή με πολλά χρώματα, η εικόνα αργεί πολύ ν' αλλάξει και μπερδεύεσαι!

Άβαταρ μέλους
Krits
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: 07 Δεκ 2003 18:12
Τοποθεσία: Γλυφάδα-Τρίπολη
Επικοινωνία:

remote desktop help

Δημοσίευση από Krits » 24 Ιουν 2005 02:28

To egatestisa se lan diktuo....To thema einai mipws douleiei monodroma to programma kai epeidi o enas einai san server o allos douleuei automata san viewer...

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

remote desktop help

Δημοσίευση από EkLekTos » 24 Ιουν 2005 02:46

Όχι το όρίζεις εσύ ποιος θα βλέπει ποιον από τα options. Επίσης MatrozoC
Αν επιλέξεις να βλέπεις τον υπολογιστή με πολλά χρώματα, η εικόνα αργεί πολύ ν' αλλάξει και μπερδεύεσαι!
αυτό το απενεργοποιείς όταν μπαίνει να δει να φύγουν wallpaper και διάφορα άλλα για την καλύτερη απόδοση!:wink:
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Legeonarios
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 27 Ιουν 2005 09:31

remote desktop help

Δημοσίευση από Legeonarios » 27 Ιουν 2005 09:39

Φιλε μου αποκλύεται να δουλευει μονοδρομα καποιο απο αυτα τα προγραμματα.Προφανως καπου κοβεσαι. Χρησιμοποιεις μαλλον καποιο PIX ή γενικα access λιστες? Τσεκαρε τα αυτα.Πολυ πιθανον να ισχυει κατι τετοιο. Επισης καλο προγραμματακι ειναι το RADMIN αλλα νομιζω ισχυει για 30 ημερες. Δοκιμασε και το Remote desktop των Windows για WEB. Υπαρχει στη σελιδα της Microsoft.

Άβαταρ μέλους
Krits
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: 07 Δεκ 2003 18:12
Τοποθεσία: Γλυφάδα-Τρίπολη
Επικοινωνία:

remote desktop help

Δημοσίευση από Krits » 27 Ιουν 2005 20:27

Na rwtisw kai kati akoma...telika katafera na doulepsei giati ekana add to default port tou Radmin sto windows firewall...tespa....Euxaristw gia ola.
Loipon...Mporw ,kathws exw full access, na dw tin remote sreen tou allou ipologisti kai na kanw diafora opws kai na ton kleisw...i erwtisi einai an mporw na ton anoiksw ton remote upologisti (milame panta gia lan diktuo...)gineta??

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

remote desktop help

Δημοσίευση από EkLekTos » 28 Ιουν 2005 01:54

Να κάνεις τα πάντα μπορείς, το μόνο που δεν μπορείς είναι να τον ανοίξεις με remote... Αλλά γενικά μπορείς να το κάνεις αυτό αλλά όπως σου είπα και πριν όχι με το remote
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
Krits
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: 07 Δεκ 2003 18:12
Τοποθεσία: Γλυφάδα-Τρίπολη
Επικοινωνία:

remote desktop help

Δημοσίευση από Krits » 28 Ιουν 2005 12:35

EkLekToS έγραψε:Αλλά γενικά μπορείς να το κάνεις αυτό αλλά όπως σου είπα και πριν όχι με το remote
Genika ennoeis na paw kai na patisw to koumpaki na ksekinisei i mipws iparxei allos tropos?an nai tha ithela na ton mathw

Απάντηση

Επιστροφή στο “Δίκτυα, WiFi και εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες