Προβλημα με μενου!

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από Stathis » 25 Απρ 2005 18:26

Δεν ημουν σιγουρος που ανηκει αυτο το θεμα , ετσι το έβαλα εδω.

Μπαινω κατ'ευθειαν στο θεμα. Ενω φτιαχνω ενα drop down μενου στο Xara 3 το τοποθετω στη σελιδα μου κανονικα (αυτοματο plug-in οποτε αποκλειεται να εκανα λαθος , me frontpage eimai) όταν ανεβαζω την σελίδα το μενου δεν εμφανίζεται!!

μηπως φταιει ο server tou pathfinder.?

H selida mou einai i: http://homepages.pathfinder.gr/greek_

'h www.stathis.tk

Stathis...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από EneMe » 25 Απρ 2005 18:43

Επειδή πρέπει να μεταφερθεί, αλλά δεν ξέρω που (δεν ξέρω το xara), ας με βοηθήσει κάποιος...
Για javascript μιλάμε;
Πού ταιριάζει;

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από Stathis » 25 Απρ 2005 19:17

ναι εκανα preview και ειδα οτι ειναι javascript . αιζει αυτο ρόλο σχετικα με την υποστηριξη από τον σερβερ?

Εικόνα

καντε κλικ για να τη δειτε σε μεγενθυση . ειναι το προγραμμα.


www.stathis.tk

Άβαταρ μέλους
alxk
Δημοσιεύσεις: 718
Εγγραφή: 25 Μάιος 2003 23:48
Τοποθεσία: Αθήνα | Βούλα

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από alxk » 26 Απρ 2005 04:28

Δεν τίθεται θέμα μη υποστηρίξεις javascript από τον server, νομίζω κάτι άλλο έχεις κάνει λάθος. Κάτι άλλο παράξενο που είδα είναι ότι όταν πας στις διαδρομές (paths) των εινόκων του drop down menu δεν σου βγάζει τίποτα, δηλαδή κενές εικόνες, όχι όμως ότι δεν υπάρχουν.
πχ. http://homepages.pathfinder.gr/greek_/images/space.gif

Νομίζω ταιριάζει καλύτερα στο HTML, XHTML, CSS Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από fafos » 26 Απρ 2005 05:53

Efoson exeis drop down menu to xara thelei 2 arxeia js, to kanoniko (onoma.js) kai to xaramenu.js ta opoia tha prepei na exeis anevasei ston server sou alla kai na exeis dosei kai ta scripts me tis apolytes diadromes, p.x.:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT src="http&#58;//www.tositesou.gr/scripts/xaramenu.js"></SCRIPT>
<SCRIPT src="http&#58;//www.tositesou.gr/scripts/onoma.js">


Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από Stathis » 26 Απρ 2005 13:06

To <SCRIPT.... που πρεπει να το βαλω ? , ειμαι τελειως απειρος σχετικα , και επειδη το εχω κανει με template δεν τα εχει ολα...........

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από Stathis » 26 Απρ 2005 13:11

re c , τα αρχεια μου .js που ειναι τα forum.js kai xaramenu.js θα τα βάλω σε μια σελίδα που θα λέγεται scripts?

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από EkLekTos » 26 Απρ 2005 17:10

Πρώτη φορά ακουω το xara γιαυτό αν λέω λαλακίες ας με διορθώσει κάποιος...
Όταν τα αποθηκεύεις το μενού(από το πρόγραμμα xara) μέτα αυτό που σου δημιουργεί, το περνάς στο server???

ή

Το έχεις αποθηκεύσει στο φάκελο που έχεις ta index κτλ???
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από Stathis » 26 Απρ 2005 19:40

o pathfinder agent (το προγ. που ανεβαζει τη σελιδα) ανεβαζει οτιδηποτε βρισκετααι μεσα στο φακελο "my homepage". etsi ανεβαινουν χωρις καμια άλλη διαδικασια. any ideas?

δλδ με το αυτοματο plug-in poy exei to frontpage το περναει αυτοματα στη σελιδα και φτιαχνει τον κωδικα , και αποθηκευει υα καταληλα αρχεια στο φακελο που προανεφερα

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από Nidas » 26 Απρ 2005 22:00

na kano mia poli mikri diorthosi ,to :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF="/favicon.ico">
kanto ,etsi :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF="favicon.ico">
gia na doulebei....


Episeis to arxeio style.css den iparxei
(http://homepages.pathfinder.gr/greek_/style.css)
i isos exeis dosei lathos /path/
opote auti i grammi einai axristi :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
i diegrapse tin i alakse to /path/

kai ena telaiuteo gia na mi se zaleizo
alakse to charset sou apo windows-1253 se ISO-8859-7
opos kai to description alla kai ta keywords


Osso gia to menu de gnoreizo...
elpeizo na boithisa esto kai ligo
gia ti beltiosi tou site sou...

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από Stathis » 27 Απρ 2005 15:09

na ρωτησω κατι....; το
alakse to charset sou apo windows-1253 se ISO-8859-7
na allaξω τους χαρακτηρες , εχει προβλημα η κωδικοποιηση?

opos kai to description alla kai ta keywords
τα keywords γιατι να τα αλλάξω??

αχχχ τι να κανω....... με το μενου κανενας καμια ιδεα ,,,??? plZZZ!![/quote]

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από Stathis » 27 Απρ 2005 15:12

twra to koitaksaaaa , εγω ειχα βαλει και keywords και description what the f***k happened????????????????????????????

mporei kapoios να ελέγξει γενικα των κωδικα της σελιδας μου??

οσο για το favicon δεν εμφανιζεται. ουτε το μενου παρ'ολα αυτα που εβαλά fafos .prepei na valw to

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT src=...klp
kapou sygkekrimena?????????????????? :question: :question: :question: :cry:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stathis την 27 Απρ 2005 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από skeftomilos » 27 Απρ 2005 15:27

Κοίταξα τη σελίδα και δεν υπάρχει ίχνος κώδικα για μενού. Το παράξενο δεν είναι που το μενού δε βγαίνει, αλλά θα ήταν αληθινό θαύμα αν έβγαινε! :)
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Προβλημα με μενου!

Δημοσίευση από Stathis » 27 Απρ 2005 15:38

ayto einai paraxeno giati exei to xara plug-in gia to frontpage....

kai apo oti eida (apo ta ligosta toy ligostwn pou xerw ) nomizw exei kati an kai den to polyvlepw. sas to parathetw........

an einai mporei kapoiow να μου δωσει των κωδικά??

σορρυ για τα greeklish

Κώδικας: Επιλογή όλων

 <!--webbot CLIENTSIDE 
bot="Ws3FpEx" MODULEID="'default &#40;project&#41;\Forum_off.xws'" PREVIEW="&lt;img src='Forum.gif?004658BA' editor='Webstyle3' border='0'&gt;" startspan  --><script src="xaramenu.js"></script><script webstyle3 src="forum.js"></script><noscript><img src="Forum.gif?004658BA" editor="Webstyle3"></noscript><!--webbot 
αυτο ειναι το μονο που βρηκα .... τi diaolo einai to webbot???!@ na to svisw
mhpws kanw zhmia???

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης