Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ALKIVIADES
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1322
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 03:39

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από ALKIVIADES » 26 Απρ 2005 13:46

Γεια σας,
παρακαλώ οποιος ξέρει αs μου εξηγήσει πως να φτιαξώ ένα script που να αναγνωρίζει την χώρα προέλευσης του επισκέπτη και επίσης την πόλη στην οποία βρίσκεται!
Θα ήθελα σας παρακαλώ κάποιος να κάνει μια αναλυτική εισήγηση επί του θέματος ...!
Ευχαριστώ :o :pint:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από Cha0s » 26 Απρ 2005 13:52

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα έκανα το εξής:

Θα κατέβαζα το DC++ θα το εγκαθιστούσα θα έπαιρνα το αρχείο GeoIPCountryWhois.csv θα το έκανα parse και θα το έριχνα σε μία βάση.

Από εκεί θα έκανα μία απλή function που θα έλεγχε την IP του χρήστη και θα την αντιστοίχιζε στο ανάλογο ip range που έχω μέσα στην βάση.

Ε και μετά θα ήξερα που ανοίκει ο κάθε χρήστης... απλά :D

Άβαταρ μέλους
KGP
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5857
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 01:50
Τοποθεσία: Mr Wonderful

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από KGP » 26 Απρ 2005 13:52

koita se epipedo athinas, thessalonikis, nomizo kai irakliou kai patras mporeis na deis mechri kai epipedo dimon -me vasi to Postal Code pou sou dinei-.

anyway ta pano einai poli advance to phpadsnew erchotan me ena tetio sistimataki pou kostize ellachista...kamia 100euro to chrono an thimame kala....anyway pigene kai tsekare

pantos prepei na echeis feeds apo teties ipiresies giati auta allazoun sinechos.
*Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι...χάνεις πολύτιμο χρόνο!
*"The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don't have it." -George Bernard Shaw (1856-1950)
*The purpose of argument should not be victory, but progress.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από Cha0s » 26 Απρ 2005 13:52

{Το μεταφέρω και στην κατάλληλη κατηγορία...}

Άβαταρ μέλους
KGP
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5857
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 01:50
Τοποθεσία: Mr Wonderful

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από KGP » 26 Απρ 2005 13:53

chaos des kai tin ora ton dio post mas.......kai piase kokino
*Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι...χάνεις πολύτιμο χρόνο!
*"The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don't have it." -George Bernard Shaw (1856-1950)
*The purpose of argument should not be victory, but progress.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από Cha0s » 26 Απρ 2005 13:54

Όπα, για την πόλη τώρα το είδα.

Χωρίς να σου δώσει κάποιο στοιχείο ο χρήστης πέρα από την Ip του που την έχεις έτσι και αλλιώς, όπως είπε και ο KGP δεν μπορείς να ξέρεις από που είναι...

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από Cha0s » 26 Απρ 2005 13:54

Και των 3 ποστς !!!

χαχαχαχα

Άβαταρ μέλους
KGP
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5857
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 01:50
Τοποθεσία: Mr Wonderful

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από KGP » 26 Απρ 2005 13:56

gamisettaa kai fantasou eime kai apo ena grigoro taksidaki -day return- londino.
*Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι...χάνεις πολύτιμο χρόνο!
*"The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don't have it." -George Bernard Shaw (1856-1950)
*The purpose of argument should not be victory, but progress.

Άβαταρ μέλους
ALKIVIADES
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1322
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 03:39

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από ALKIVIADES » 26 Απρ 2005 14:13

Endiaferon afto me to DC++,
alla de borei kanenas pio aplos tropos den yparxei?

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από Cha0s » 26 Απρ 2005 14:15

Η όλη πατέντα με το DC++ είναι για να πάρεις το αρχείο με τα ip ranges/countries.

Είναι περίπου 6MB το αρχείο και βαριέμαι να το ανεβάσω τώρα κάπου...

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από Nidas » 26 Απρ 2005 14:46


Άβαταρ μέλους
KGP
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5857
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 01:50
Τοποθεσία: Mr Wonderful

Εξηγήστε μου πως να φτιάξω ένα script για αναγνώρηση χώρας!

Δημοσίευση από KGP » 01 Μάιος 2005 05:15

ela alkiviadi echeis agio pou den plironeis pagio.

http://www.ourline.com/asp/findip.asp

hope this helps
*Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι...χάνεις πολύτιμο χρόνο!
*"The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don't have it." -George Bernard Shaw (1856-1950)
*The purpose of argument should not be victory, but progress.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες