FORUM GIA SITE

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
coderz
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 09 Απρ 2001 03:00

FORUM GIA SITE

Δημοσίευση από coderz » 09 Απρ 2001 14:40

Otan kanw egkatastash sto UBB h sto IKONBOARD mou bgazei to parakatw lathos otan paw sto sugkekrimeno cgi gia na ruthmisw to forum. Prepei na uparxei kapoia ruthmish sto httpd.conf tou apache.<P>Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, chris@inertia.coderz.gr and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.<P>More information about this error may be available in the server error log.<P>--------------------------------------------------------------------------------<P>Apache/1.3.19 Server at <A HREF="http://www.coderz.gr" TARGET=_blank>www.coderz.gr</A> Port 80<P>Jerei kaneis ti prepei na kanw?

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

FORUM GIA SITE

Δημοσίευση από cordis » 09 Απρ 2001 14:44

Τα cgi τα ανέβασες με ASCII upload?<P>Αν όχι θα πρέπει να τα ξανανεβάσεις?<P>PERL έχει ο server?
<P>------------------
---
<B>John Sclavos</B>
<A HREF="http://www.freestuff.gr" TARGET=_blank>freestuff.gr</A>

coderz
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 09 Απρ 2001 03:00

FORUM GIA SITE

Δημοσίευση από coderz » 09 Απρ 2001 17:37

Akribws opws eipan oi odhgies. Kai perl exei. Alla epeidh exw balei thn teleutaio apache fobamai mhpws exei kapoio problhma to neo conf.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

FORUM GIA SITE

Δημοσίευση από cordis » 09 Απρ 2001 23:31

Γενικά δεν σου τρέχει PERL ή μόνο αυτά;<P>Δες εάν υπάρχει στο httpd.conf σου η γραμμή:<P>Include conf/addon-modules/mod_perl.conf<P>ή προσπάθησε να τρέξεις ένα πολύ απλό PERL Script για να δούμε από που είναι το πρόβλημα...
<P>------------------
---
<B>John Sclavos</B>
<A HREF="http://www.freestuff.gr" TARGET=_blank>freestuff.gr</A>

coderz
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 09 Απρ 2001 03:00

FORUM GIA SITE

Δημοσίευση από coderz » 10 Απρ 2001 18:13

Mallon exw brei kati. Den eftaige o apache aplws to source pou eixa. Euxaristw gia tis apanthseis.

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες