target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από patriot » 15 Μάιος 2005 06:27

Αναρωτιόμουνα αν γίνεται ΜΟΝΟ με css να κάνω να ανοίγει ένα νέο παράθυρο (το αντίστοιχο target="_blank" της html). Έψαξα και βρήκα κάτι καινούργια κολπάκια που γίνονται με css3 και βρήκα π.χ αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

 p:target {background-color:blue;}
...αλλά δεν βοήθησε καθόλου. Εμένα δεν με ενδιαφέρει το target να είναι μπλε, κόκκινο, πράσινο ή κίτρινο.... με ενδιαφέρει να ανοίγει σε νέο παράθυρο.... Έκανα βέβαια δοκιμές αλλά ίσως με την νύστα που έχω να μην δούλευε καλά το ρημάδι και δεν έκανα τίποτα.... έλεγα λοιπόν αν ξέρει κανείς να πει καμιά ιδέα να ξυπνήσω κεφάτος που ψωνίζω από του Βερόπ.... δηλ που διαβάζω το freestuff στις 5:30 το πρωί!! :kaloe: Καμιά ιδέα; (ζζζζζζζζζζζζ)

ΥΓ: Ο Mozilla και η Opera υποστηρίζουν css3, γι' αυτό μην παραλείψετε να κατεβάσετε τις νέες τους εκδόσεις (κυρίως τώρα που η Opera στην καινούργια έκδοση (8.0) υποστηρίζει τα css scrollbars!!! )

ΥΓ: Ερώτηση. Άκουσα ότι βγήκε explorer 7 αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά.... δεν είναι για μας τον απλό λαό;; Κρυφό τον έχουνε;;
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

smiley
Δημοσιεύσεις: 1382
Εγγραφή: 18 Μαρ 2005 14:02

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από smiley » 15 Μάιος 2005 15:26

den nomizo mesa apo css na mporeis na kathoriseis tin idiotita target pros links se html kodika... apla mporeis mesa apo css na morfopoiiseis links pou exoun p.x. target="_blank"

mesa sto css arxeio tha exei:

a[target="_blank"] { color: blue}

den to dokimasa kai den ksero me ti browser kai kata poso douleuei...

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από patriot » 15 Μάιος 2005 16:53

Άρχισα να διαβάζω τις νέες ιδιότητες του css3 και έχω την εντύπωση ότι γίνεται... ίσως με την βοήθεια της απλής html ή της XML αλλά χωρίς javascript. Γι' αυτό ρώτησα μήπως και ξέρει κανείς... Το ψάχνω ακόμα...

Μήπως ξέρει κανείς;
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από skeftomilos » 15 Μάιος 2005 18:38

Πάντως patriot σε θαυμάζω γιατί δεν το βάζεις κάτω! Όμως μάταια το παλεύεις, την τελευταία λέξη την έχει πάντα ο χρήστης. Αν τον φέρεις σε απόγνωση μπορεί πάντα να κλείσει το PC του ή - αν τον εμποδίσεις να κάνει κι αυτό - να τον πάρει και να τον πετάξει από το παράθυρο. Συγνώμη που στη λέω αλλά σκοπός είναι να κάνουμε το Web περισσότερο ελκυστικό για να έρθουν κι άλλοι, όχι να διώξουμε κι αυτούς που ήδη έχουμε.
smiley έγραψε:a[target="_blank"] { color: blue }
Ωραίο μεν αλλά δεν το υποστηρίζει ο IE6, οπότε είναι άνευ πρακτικής αξίας προς το παρόν. Ο IE7 θέλει ακόμα αρκετό καιρό για να βγει. Υπάρχει κάπου μία JavaScript βιβλιοθήκη με το όνομα IE7 η οποία μπορεί να κάνει κώδικα σαν τον παραπάνω να λειτουργεί και στον IE6, αλλά είναι πολύ βαριά (πολλά bytes) και επομένως μάλλον άχρηστη.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
xmavidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 19:59
Τοποθεσία: Ηράκλειο

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από xmavidis » 15 Μάιος 2005 18:44

I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από patriot » 16 Μάιος 2005 04:23

Πάντως patriot σε θαυμάζω γιατί δεν το βάζεις κάτω!
lololol.... ΕΣΥ φταις!!! (!?!?!) Ακούω όλο και ποιο συχνά ότι όλοι απενεργοποιούν τη javascript και με έβαλες σε σκέψεις με το noscript που μου έλεγες την άλλη φορά και έτσι σκέφτηκα τα css που βοηθούν πάρα-πάρα πολύ.... Το ένα έφερε το άλλο (από πόσα css tips and tricks πέρασα δεν λέγεται. Από το mozilla opacity, στο body:lang(en) (που ακόμα δεν βρήκα πώς είναι το "en" για τα ελληνικά αφού ούτε "el" είναι, ούτε "ell" ούτε "gr"... σίγουρα υποστηρίζει κάποιος browsers αυτό το πράγμα??) και .. να 'μαι. Έτσι έφτασα στον λόγο που θέλω target="_blank". Ο λόγος είναι η "πηγή" (το site) που πήρα την όποια κάποια πληροφορία που μπορεί να έκανα copy και που αποκάτω θέλω να υπάρχει ένα link προς το site εκείνο.... Έχω φτιάξει ένα generated content με την βοήθεια του :before και του after:

Κώδικας: Επιλογή όλων

.urlsrc{margin-left:6px; letter-spacing:1px;}
.urlsrc:before{content:" -Πηγή: ["; color:#CE2C2C;}
.urlsrc:after{content:"] (νέο παρ.)"; color:#CE2C2C;}
(το οποίο ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατι δεν δουλεύει σε explorer) και σκέφτομαι να ανοίγει κατευθείαν σε νέο παράθυρο αντί να γράφω target="_blank" σε κάθε href.... Λογικό δεν ακούγεται;;
Συγνώμη που στη λέω αλλά σκοπός είναι να κάνουμε το Web περισσότερο ελκυστικό για να έρθουν κι άλλοι, όχι να διώξουμε κι αυτούς που ήδη έχουμε.
Ναι από άποψη design συμφωνώ απόλυτα (αν και από άποψη content διαφωνώ μιας και αυτό προέχει...)
Ωραίο μεν αλλά δεν το υποστηρίζει ο IE6,
Να σου πω μόνο και μόνο επειδή αντιπαθώ τον explorer δεν με ενδιαφέρει να μην βλέπει κανείς τίποτα.... Και ούτε με νοιάζει για το αν θα χάσω "πελατεία". Αλλά επειδή σε ορισμένα πράγματα είμαι τελειομανής αν κάνω κάτι καλά για τον explorer αυτό κάνω για δικό μου χατήρι και μόνο.... Δεν θα δίσταζα να το βάλω αφού υπάρχουν άνθρωποι που πάνε γυρεύοντας για explorer... Τι να τους κάνω εγώ; Στο κάτω-κάτω είναι ο μοναδικός browser που πάει κοντρα στα standart εν σχέση με άλλους 3 (netscape, mozilla, opera). Να χάσω 3 για να μην χάσω 1;;
Ο IE7 θέλει ακόμα αρκετό καιρό για να βγει.
??? Τσάμπα χάρηκα.... Πάνω που νόμιζα ότι ξεφορτώθηκα (από άποψη design) ton 6.... :x


EDIT// ξέχασα.... Ευχαριστώ για το post Mavidi αλλά δυστυχώς για σένα δεν θέλω javascript. λόγο του noscript... Σκέψου το καλύτερα... υπάρχουν άνθρωποι που έχουν απενεργοποιήσει την js. (Το παρακάναμε στα mouseovers και στα onclick) Τι θα κάνεις; Δεν πρέπει να υπάρχει εναλακτική λύση; Άσε δε που προσπαθώ να μάθω καλύτερα css παρά js. Αααα.... και τώρα που το θυμήθηκα... Όταν λέμε ότι απενεργοποιούν την js εννοούν το scripting γενικότερα; Δηλ η php λειτουργεί;
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

smiley
Δημοσιεύσεις: 1382
Εγγραφή: 18 Μαρ 2005 14:02

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από smiley » 16 Μάιος 2005 08:10

skeftomilos έγραψε:
smiley έγραψε:a[target="_blank"] { color: blue }
Ωραίο μεν αλλά δεν το υποστηρίζει ο IE6, οπότε είναι άνευ πρακτικής αξίας προς το παρόν.
isos gia sena na einai pros to paron etsi... poios sou pe pos den exei praktiki aksia se sites pou vasi tou browser emfanizoun ksexorista diaforetiki selida... einai san na mas milas gia strouthokamilismo eno aporipteis tin strouthokamilo... :hammer:

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από patriot » 16 Μάιος 2005 19:04

smiley έγραψε:
skeftomilos έγραψε:
smiley έγραψε:a[target="_blank"] { color: blue }
Ωραίο μεν αλλά δεν το υποστηρίζει ο IE6, οπότε είναι άνευ πρακτικής αξίας προς το παρόν.
isos gia sena na einai pros to paron etsi... poios sou pe pos den exei praktiki aksia se sites pou vasi tou browser emfanizoun ksexorista diaforetiki selida... einai san na mas milas gia strouthokamilismo eno aporipteis tin strouthokamilo... :hammer:
Συμφωνώ...Κάθε νέο πράγμα που βγαίνει, βγαίνει με κάποιο (συνήθως καλό) σκοπό. Και εξαρτάτε από τους χρήστες να εμφαρμόσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του. Όμως για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι ο skeftomilos το είπε από αυτήν την άποψη. Είναι γεγονός ότι όλοι λέμε και διαδίδουμε αυτό που ακολουθούν όλοι χωρίς να ξέρουμε αν είναι καλό/σωστό/δίκαιο/100% εξυπηρετικό (ώστε να πεις ότι αξίζει τόσο πολύ)/κ.τ.λ./κ.τ.λ.... Απλά ακολουθούμε ..... ειδικά στο design.. δεν βλέπεις ότι έχουμε μια κάποια στέρηση σε φαντασία σχεδίασης ενός site; Όλα ίδια είναι και περιμένουμε από κάποιους να μας φτιάξουν ένα για να το αντιγράψουμε εις αόριστον αριθμόν αντιγραφών... Νομίζω ότι ο skeftomilos απλά ανέφερε την "λογική" που επικρατεί στον χώρο της κατασκευής μιας ιστοσελίδας.... Δεν νομίζω να το πιστεύει προσωπικά (λόγο του ότι ξέρει πάρα πολύ καλό scripting για να συμβιβάζεται/συμβαδίζει με τους άλλους...)
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από skeftomilos » 16 Μάιος 2005 20:04

smiley έγραψε:einai san na mas milas gia strouthokamilismo eno aporipteis tin strouthokamilo
<off-topic>Η διάδοση ότι οι στρουθοκάμηλοι κρύβουν το κεφάλι τους στο χώμα για να γλιτώσουν από τους διώκτες τους είναι πέρα για πέρα ψευδής. Αν ήταν αλήθεια, δε θα υπήρχαν σήμερα στρουθοκάμηλοι για να μιλάμε για αυτές. Το ζώο αυτό έχει μικρό κεφάλι, μακρύ λαιμό και ατσούμπαλο σώμα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να εντοπίσεις το κεφάλι του καθώς προβάλλει ένα μέτρο μακρύτερα ανάμεσα στους θάμνους. Μάλιστα τα μάτια του είναι δυσανάλογα μεγάλα ως προς το κεφάλι του, και να είσαι σίγουρος ότι τα χρησιμοποιεί συνέχεια!</off-topic>
smiley έγραψε:... sites pou vasi tou browser emfanizoun ksexorista diaforetiki selida
Διαφορετική σελίδα ή διαφορετικό CSS? Αλήθεια, δεν το βρίσκεις αντιπαραγωγικό? Αλλά όπως και να 'χει είναι εντελώς αναξιόπιστο. Π.χ. η προεπιλεγμένη ρύθμιση του Opera είναι να αυτοπροσδιορίζεται ως Explorer, και τίποτα δε μπορεί να γίνει γι αυτό από τη μεριά του web designer. Νομίζω ότι οι κοινές δυνατότητες των σύγχρονων browsers είναι τόσο υπεραρκετές που δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χρησιμοποιεί κανείς τα επιπλέον που διαθέτει ο καθένας απ' αυτούς. Από την άλλη βέβαια είναι πολύ χρήσιμο να υπάρχει εναλλακτικό stylesheet για εκτυπωτές, projectors ή άλλες ειδικές συσκευές (media).
patriot έγραψε:Να σου πω μόνο και μόνο επειδή αντιπαθώ τον explorer δεν με ενδιαφέρει να μην βλέπει κανείς τίποτα.
Αν φτιάχνεις ένα site και είσαι σίγουρος ότι όλοι οι επισκέπτες θα είναι web designers ... καμία αντίρρηση. Αν από την άλλη σε πληρώνει κάποιος για να φτιάξεις ένα site για περιοδικό ραπτικής ή σχολή μπαλέτου, ξανασκέψου το. Ο πελάτης σου δε θα χαρεί πολύ που το 98% του κοινού του αντί για σελίδα θα βλέπει ένα χάλι μαύρο! Εκτός αυτού υπάρχει κι ένας αριθμός χρηστών που δεν έχουν επιλογή του browser που χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα εργαζόμενοι στους χώρους εργασίας τους, πελάτες Internet Cafe, επισκέπτες βιβλιοθηκών με τμήμα Internet κ.λπ. Btw, με το generated content έχει πρόβλημα προς το παρόν και ο Firefox.

Νομίζω πράγματι ότι με τη JavaScript επικρατεί μία σχετική σύγχυση. Όπως είναι γνωστό το scripting είναι διαθέσιμο και ενεργοποιημένο από προεπιλογή σε όλους τους σύγχρονους browsers. Επομένως εάν ένας browser δεν τρέχει JavaScript είναι γιατί ο ιδιος ο χρήστης συνειδητά την απενεργοποίησε. Για να το κάνει αυτό ένας χρήστης σημαίνει ότι έχει τους λόγους του, και πρέπει να τους σεβαστούμε. Δεν πρέπει να απαιτούμαι να είναι ενεργή η JavaScript για να μπορεί να δει κάποιος τη σελίδα μας, εκτός από πολύ ειδικές περιπτώσεις. Από την άλλη είναι απολύτως αποδεκτή μία υποβάθμιση της αισθητικής και της ευχρηστίας της σελίδας σε αυτή την περίπτωση, κάτι που ο συγκεκριμένος χρήστης το γνωρίζει και το έχει αποδεχτεί. Επιπλέον έχω την υποψία - αν και δε μπορώ να την τεκμηριώσω - ότι οι χρήστες που απενεργοποιούν τη JavaScript ανήκουν στο περισσότερο έμπειρο και ενημερωμένο κοινό του Internet, και ίσως το πιο ενδιαφέρον κοινό από οικονομική και πνευματική άποψη.
patriot έγραψε:Όταν λέμε ότι απενεργοποιούν την js εννοούν το scripting γενικότερα; Δηλ η php λειτουργεί;
Η PHP είναι server-side τεχνολογία (όπως και η ASP, JSP κ.λπ.) και δεν έχει καμία σχέση με τον browser. Ο browser κάνει αίτηση (request) ένα URL και ο server του απαντά (response) με κώδικα HTML + CSS + JavaScript. Η προέλευση αυτού του κώδικα είναι άγνωστη στον browser. Ο Server μπορεί να έστειλε τα περιεχόμενα ενός αρχείου, να διάβασε μία database, να τα κατέβασε από μία άλλη σελίδα του Web, ή ακόμα να συνέθεσε τον κώδικα υπολογιστικά. Όλα αυτά είναι αδιάφορα για τον browser που δουλειά του είναι μόνο να μετατρέψει τον κώδικα πρώτα σε DOM elements και τελικά σε pixels στην οθόνη.

Σχετικά με τα popup παράθυρα, νομίζω ότι βρίσκονται οριστικά στην παρανομία. Όλοι οι σύγχρονοι browsers τα μπλοκάρουν λίγο ή πολύ, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στο χρήστη να ανοίξει ένα link στο ίδιο ή σε άλλο παράθυρο, ή ακόμα και σε άλλο tab. Επομένως ας αφήσουμε καλύτερα το χρήστη να αποφασίσει τον τρόπο περιήγησής του στο web, και ας μη χρησιμοποιούμε το target εκτός αν έχουμε frames. Δεν πρόκειται για προσωπική εμμονή, ο Guru της usability Jakob Nielsen κατατάσσει το άνοιγμα popup παραθύρων ως ένα από τα δέκα θανάσιμα αμαρτήματα στο Web (το ένατο): Top Ten Mistakes in Web Design.
:)
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

smiley
Δημοσιεύσεις: 1382
Εγγραφή: 18 Μαρ 2005 14:02

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από smiley » 17 Μάιος 2005 13:43

ok re si... ti ta grapses auta ola; den se varesame...

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από cordis » 17 Μάιος 2005 13:49

έτσι είναι οι σοφοί... ;)
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από skeftomilos » 17 Μάιος 2005 17:20

Συζήτηση κάνουμε, και με πολύ καλή διάθεση μάλιστα. Κοίτα χαμόγελο! :) :D :lol: :P
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
agrippas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 14:52
Τοποθεσία: Υπερπέραν
Επικοινωνία:

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από agrippas » 17 Μάιος 2005 21:46

Προς Σκεφτόμυαλο:
Για την Όπερα μπορείς να έχεις ανίχνευση όπως κι αν είναι τα settings της, με

Κώδικας: Επιλογή όλων

if&#40;window.opera && document.childNodes&#41;...
Προς patriot:
Εγώ πάλι λέω ότι καλύτερα είναι να μείνουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Αφού υπάρχει τρόπος να ανοίγει νέο παράθυρο με το target=_blank, δε χρειάζεται στο css. Και στο τέλος τέλος το css είναι για μορφοποίηση και όχι για να αντικαθιστά τα attributes (άσε που καμιά φορά το δουλεύουμε μ' αυτόν τον τρόπο).

Και πες ότι υπήρχε, αν ορίσεις μια κλάση .newwindow και να κάνεις <a class=newwindow href=...> ποιο το κέρδος και η διαφορά με το να γράψεις <a target=_blank href=... ?

Mut3
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 03 Σεπ 2004 16:23
Επικοινωνία:

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από Mut3 » 17 Μάιος 2005 22:48

Και πες ότι υπήρχε, αν ορίσεις μια κλάση .newwindow και να κάνεις <a class=newwindow href=...> ποιο το κέρδος και η διαφορά με το να γράψεις <a target=_blank href=... ?
Το κερδος θα ηταν οτι θα μπορουσες να ορισεις ολα τα λινκ μεσα σε καποιο container (div, td, p etc) να εχουν target blank. Το εχω χρειαστει και εγω καποιες φορες αλλα ενταξει δεν ειναι και μεγαλη αναγκη. Ας κρατησουμε το target="_blank" προς το παρον.

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

target="_blank".... αλλά μόνο με το/α νέο/α Css (C

Δημοσίευση από skeftomilos » 18 Μάιος 2005 05:09

Πάντα σωστός agrippas, και πάντα μαρτυριάρης! :D

Αν τα links που θέλουν target="_blank" είναι υπερβολικά πολλά, ίσως αξίζει να γίνει με JavaScript:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
  <head>
    <script type="text/javascript">
      window.onload = function&#40;&#41; &#123;
        var menu = document.getElementById&#40;"menu"&#41;
        var menu_links = menu.getElementsByTagName&#40;"a"&#41;
        for&#40;var i = 0; i < menu_links.length; i++&#41; &#123;
          menu_links&#91;i&#93;.target = "_blank"
        &#125;
      &#125;
    </script>
  </head>
  <body>
    <div id="menu">
      <a href="www.one.gr">One<a>
      <a href="www.two.gr">Two<a>
      <a href="www.three.gr">Three<a>
    </div>
  </body>
</html>
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες