file exist - emfanisi eikonas

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
mat_
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 09 Απρ 2004 02:01

file exist - emfanisi eikonas

Δημοσίευση από mat_ » 17 Μάιος 2005 06:00

Προσπαθώ να φτιάξω ενα κωδικα ο οποιος θα βλέπει αν υπάρχει η συγκεκριμένη σελίδα η οποια βρίσκεται σε διαφορετικό server και να εμφανίζει μια εικόνα και αν δεν υπάρχει θα εμφανίζει άλλη εικόνα!

εχω κάνει το παρακάτω αλλα δεν εμφανίζει τίποτα! έχψ κάνει κάποιο λαθάκι ή είναι όλο λάθος ?!?!

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? 
if &#40;file_exists&#40;'http&#58;//www.*******************.php'&#41;&#41;
		&#123;
			include_once&#40;'http&#58;//www.*******************.jpg'&#41;;
		&#125;
		else
		&#123;
			include_once&#40;'http&#58;//www.*******************.jpg'&#41;;
		&#125;
?>
ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

file exist - emfanisi eikonas

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 17 Μάιος 2005 09:37

apo pou va arxiso kai pou va telioso :P

Katarxiv to file_exists exei local scope movo . afto simevei pos to arxeio
pou 8es va koitakseis prepei va exei access sto filesystem tou server sou.
katepektasi remote arxeia 8a kavouve fail.

ektos aftou to include kai require evovouve php arxeia (plain text kai encoded text files ) kai oxi otidipote allo
afto simevei pos to include( an image ) eivai telios akiro.

afta ta oliga.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
iNDEFiX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2569
Εγγραφή: 20 Δεκ 2002 00:48
Τοποθεσία: κλειστή λόγω έργων
Επικοινωνία:

file exist - emfanisi eikonas

Δημοσίευση από iNDEFiX » 17 Μάιος 2005 10:43

Katarxhn opos eipe kai o filipos to file_exists(), opos leei kai to onoma ths function, leitourgei mono gia arxeia topika ston server.

Oso gia to script pou theleis na ftiakseis ti akrivos theleis na koitazei gia thn selida? Otan les "yparxei" ennoeis na mhn vgazei error 404 ?

nastis
Δημοσιεύσεις: 124
Εγγραφή: 16 Φεβ 2005 16:28
Επικοινωνία:

file exist - emfanisi eikonas

Δημοσίευση από nastis » 17 Μάιος 2005 17:00

Ok, sigoura tha yparxei kai kati kalitero, alla nomizw to parakatw scripatki ekmetalleuomeno tin curl (pou prepei fusika na exeis energopoihsei)
kanei auto pou theleis.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>PHP Curl Test</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
</head>
<body>
<h1>PHP Curl Test existance</h1>
<?php

	// Oi duo eikones pou theleis na deixneis...
	$exist_link="http&#58;//archives.math.utk.edu/visual.calculus/java/hoteqn/Fonts/Greek18/exists.gif";
	$dn_exist_link="http&#58;//cda.mrs.umn.edu/~kahng/pics/mathsymb/dne.gif";

    $ch = curl_init&#40;&#41;; 
    //curl_setopt&#40;$ch, CURLOPT_URL,"http&#58;//www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php"&#41;;  // auti i selida uparxei
	curl_setopt&#40;$ch, CURLOPT_URL,"http&#58;//www.freestuff.gr/forums/sorry.php"&#41;;    // auti i selida den yparxei
	curl_setopt&#40;$ch, CURLOPT_VERBOSE, 1&#41;;
	curl_setopt&#40;$ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1&#41;;
	
    // Gia na min fanoun ta apotelesmata tis selidas ston xristi
    ob_start&#40;&#41;;
	$result = curl_exec &#40;$ch&#41;;
	curl_close&#40;$ch&#41;;
	$retrievedhtml = ob_get_contents&#40;&#41;;
	ob_end_clean&#40;&#41;;
	
	// Ok, any lame method to find the string of "not found"
	if &#40;strpos&#40;$retrievedhtml,"Not Found"&#41;&#41;
		echo "<img src=\"$dn_exist_link\"> Δεν υπάρχει ";
	else
		echo "<img src=\"$exist_link\"> Υπάρχει!!";
	
?>
</body>
</html>
Filika
V.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

file exist - emfanisi eikonas

Δημοσίευση από cordis » 17 Μάιος 2005 17:10

αλλά κι έτσι δεν μπορείς να κάνεις include ένα απομακρυσμένο php αρχείο... ;)
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

nastis
Δημοσιεύσεις: 124
Εγγραφή: 16 Φεβ 2005 16:28
Επικοινωνία:

file exist - emfanisi eikonas

Δημοσίευση από nastis » 17 Μάιος 2005 17:23

cordis έγραψε:αλλά κι έτσι δεν μπορείς να κάνεις include ένα απομακρυσμένο php αρχείο... ;)
xm, sosta.
alla nomiza to include tou "mat_" itan apla atuxis epilogi autou pou ithele na kanei. mias kai kanei include tin eikona. Giati na tin kanei include?
Xmm..
:-?
V.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

file exist - emfanisi eikonas

Δημοσίευση από cordis » 17 Μάιος 2005 17:32

σωστά δεν το είχα προσέξει... :P :P
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

mat_
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 09 Απρ 2004 02:01

file exist - emfanisi eikonas

Δημοσίευση από mat_ » 17 Μάιος 2005 19:21

πως ενεργοποιώ το curl?

όπως καταλάβατε δεν ξέρω πολλά απο php!

αυτό που θέλω να κάνω ειναι: να ψάχνει μια σελίδα σε ενα διαφορετικό server και όταν δεν υπάρχει, να εμφανίζει μια εικόνα! κ όταν υπάρχει άλλη εικόνα!

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...:)

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

file exist - emfanisi eikonas

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 17 Μάιος 2005 21:33

se afti tnv periptosi eva aplo
fopen() sto remote site ( me dedomevo oti ta http wraps epitrepovte) 8a ntav pio aplo

ta curl eivai extention tis php kai prepei va ta egkatastisei o administrator tou sistimatos.
av eisai se windows apla evergopiise to dll tou extention

sto linux eivai kapoios pio periploki diadikasia
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες