strtotime(now);

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
nickred
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: 08 Οκτ 2004 04:32
Επικοινωνία:

strtotime(now);

Δημοσίευση από nickred » 18 Μάιος 2005 02:07

καλημερα,
αυτη η εντολη με εχει παιδεψει για τα καλα!
Αυτη "τραβαει" την ωρα του server.
Πως θα μπορεσω να προσθεσω +3 ώρες?

ειδα οτι η εντολη συντασεται ετσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

int strtotime ( string time [, int now] )
τα παραδειγματα που βρηκα στο νετ,ειχε για ημερες κ μηνες,αλλα δεν ειχε ωρες!

πχ

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo strtotime("+1 day"), "\n";
echo strtotime("+1 week"), "\n";
εβαλα +3 hours αλλα τπτ!

ευχαριστω :)

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

strtotime(now);

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 18 Μάιος 2005 02:13

dokimase

echo strtotime("+3 hour");

:P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high


Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες