[AS2] Flash & PHP, provlima me LoadVars()

ActionScript και Flex Προγραμματισμός

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pavel
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1046
Εγγραφή: 08 Αύγ 2003 00:05
Τοποθεσία: UK

[AS2] Flash & PHP, provlima me LoadVars()

Δημοσίευση από Pavel » 18 Μάιος 2005 15:21

Geia sas paidia :)

antimetwpizw ena provlima kai 8a i8ela ta fwta sas.

8elw mesw Flash na steilw data se php kai to antistrofo. To kanw etsi :

MyVar = new LoadVars();
MyVar.test = "pavel";
MyVar.send("testfile.php","_self","POST");

kai an mesa sto testfile.php exw ton kwdika :
<?php
echo $test;
?>

tote 8a emfanisei "pavel" stin o8oni. mexri edw, ola kala. to provlima einai to pws apo to testfile.php 8a steilw dedomena sto flash arxeio. Exw dokimasei to

header('Location: test.swf?name=pavel');, alla den me kaluptei.
Diladi 8elw na mou peite an kserete, ti prepei na kanw gia na ginei auto. Exw dokimasei to :

MyLoad = new LoadVars();
MyLoad.load("testfile.php");

ti prepei na grapsw sto testfile.php wste to MyLoad.name na mou vgalei "pavel" ?

Uparxei to LoadVars.load kai to LoadVars.sendAndLoad alla enw ta kalw ola opws prepei den pianei. Mipws kserei kaneis ?

Euxaristw :)

ps. an den to ekana post stin swsti katigoria, plz move it :)

Pavel
Εσύ είσαι τρελός.

Άβαταρ μέλους
zekia
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 04 Μάιος 2004 16:38
Τοποθεσία: thessaloniki

[AS2] Flash & PHP, provlima me LoadVars()

Δημοσίευση από zekia » 09 Δεκ 2008 17:01

και γω ψάχνω ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αν βρήκες τη λύση, θα με βοηθούσες πάρα πολύ αν μου την έλεγες

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

[AS2] Flash & PHP, provlima me LoadVars()

Δημοσίευση από korgr » 09 Δεκ 2008 21:47

Ο πιο απλός τρόπος αν δεν χρησιμοποιείτε xml είναι με echo και GET method syntax
πχ αν θέλουμε να στείλουμε στο flash 3 μεταβλητές:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$var1="pavel ";
$var2=" is a name ";
$var3=" that I want to be shown in flash!";
echo&#40;"var1=".$var1."&var2=".$var2."&var3=".$var3."&done=true";
Την μεταβλητή done=true την έχουμε για να ελέγχουμε μέσα από το flash πως ήρθαν τα αποτελέσματα (σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιούμε κάποια build in συνάρτηση για αυτό)
Δηλ. μέσα στο flash:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if&#40;done&#41;&#123;
...procced with vars from php
&#125;

Άβαταρ μέλους
zekia
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 04 Μάιος 2004 16:38
Τοποθεσία: thessaloniki

[AS2] Flash & PHP, provlima me LoadVars()

Δημοσίευση από zekia » 10 Δεκ 2008 10:08

ναι έτσι δουλεύει, και στο flash μπορούμε να προσπελάσουμε τις τιμές που ανέφερες στο παράδειγμα MyVar.var1, MyVar.var2, MyVar.var2 κλπ.

Πολύ ωραία, ευχαριστώ για τη βοήθεια :)

Άβαταρ μέλους
Pavel
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1046
Εγγραφή: 08 Αύγ 2003 00:05
Τοποθεσία: UK

[AS2] Flash & PHP, provlima me LoadVars()

Δημοσίευση από Pavel » 10 Δεκ 2008 21:55

Ευχαριστώ για το reply, αλλά το είχα λύσει το πρόβλημα τότε: http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=15983
Εσύ είσαι τρελός.

Απάντηση

Επιστροφή στο “ActionScript και Flex Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες