Πρόβλημα με τον preloader

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τον preloader

Δημοσίευση από Knorcedger » 21 Μάιος 2005 09:39

Το πρόβλημα μου έιναι πως ο preloader εμφανίζεται αφου έχει ήδη φορτωθει ένα τμημα του swf. Έψαξα και σε διάφορα άλλα φόρουμς (πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα), δοκιμασα αρκετα πράγματα, αλλά δεν καταφερα να το διορθώσω.

Έχει μήπως κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τον preloader

Δημοσίευση από spookyb52 » 21 Μάιος 2005 11:42

Φορτώνεις κάτι στο πρώτο frame [ίσως χωρίς να το ξέρεις?] και για αυτό καθυστερεί.

Φορτώνει πρώτα άυτό και μετά ο preloader.
Life is like a fast car on an icy road. Brakes don't work, yes I know it, but I step on the gas
Garage punk | Rockabilly | Rock 'n' Roll | Stoner

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τον preloader

Δημοσίευση από Knorcedger » 21 Μάιος 2005 14:49

Αυτο το σκέφτηκα και εγώ, γιαυτο και άφησα κενα όλα τα layers στο πρώτο frame, εκτος βεβαια από αυτό που περιέχει τον preloader (περιέχει μόνο τον preloader, 2kb αν τον κάνεις μόνο του extract).

όταν λές ότι "μπορει να υπάρχει κάτι στο πρώτο frame χωρις να το ξέρω" τι ακριβώς εννοείς?
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Πρόβλημα με τον preloader

Δημοσίευση από LightForce » 21 Μάιος 2005 15:45

αν έχεις κάνει κάτι Linkage - export in first frame, καποιον ήχο ίσως...

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τον preloader

Δημοσίευση από Knorcedger » 21 Μάιος 2005 15:55

Γραψατε πάλι!!!!!

Το ένα φλασακι λειτουργει τέλεια, όμως έχω φτιαξει ακομα ένα που μάλλον δεν υπάρχουν Symbols που γίνονται export in first frame. Μπορει να υπάρχει και τίποτα άλλο?



ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ:Όλα τα symbols της library μπαίνουν στο swf? Εχω αρκετα που τα εφτιαξα απλα για να δοκιμασω κατι και μετα τα διεγραψα απο το stage, αλλά έμειναν στην library
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τον preloader

Δημοσίευση από spookyb52 » 21 Μάιος 2005 18:01

Όλα μπαίνουν στη library. Ότι σβηστεί από τη library διαγράφεται και από το stage. Ότι διαγραφεί απο το stage παραμένει στη Library.

Έχεις και δεύτερο flash με το ίδιο πρόβλημα? :roll:

:arrow: Στέίλε το fla η δώσε επιπλέον πληροφορίες
Life is like a fast car on an icy road. Brakes don't work, yes I know it, but I step on the gas
Garage punk | Rockabilly | Rock 'n' Roll | Stoner

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τον preloader

Δημοσίευση από Knorcedger » 22 Μάιος 2005 05:08

Τελικά βρήκα μια λύση που κάνει για όλες τις δουλειές.

Αν ο preloader είναι στο frame 1, πας στο
Publish->Settings->Flash->Settings και κάνεις το export frame for classes = 2 (ή γενικα το επόμενο frame από αυτό στο οπόιο έχετε τον preloader
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

galne
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 04:02

Πρόβλημα με τον preloader

Δημοσίευση από galne » 30 Μάιος 2005 05:31

kai ego exo to idio provlima ama thelete na deite mpeite sto www.galne.com alla exo dokimasei ta parapano kai den ginete tipota ti na ftaiei???

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες