πρόβλημα με σύνδεση ιντερνετ

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τα Windows και τα προγράμματά τους. Νέα & ειδήσεις.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
lampadarios
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 02 Απρ 2003 01:32

πρόβλημα με σύνδεση ιντερνετ

Δημοσίευση από lampadarios » 25 Μάιος 2005 00:02

Μόλις έκανα format, εγκατέστησα win xp pro με SP2 και όταν μπαίνω ιντερνετ μετά 3-4 λεπτά δεν φορτώνει καμιά σελίδα.
Έχω απενεργοποιήσει το firewall αλλά πάλι το ίδιο.
Συνδέθηκα με διαφορετική εταιρία, χρησιμοποίησα και Firefox και IE6.
Εψαξα και για ιο κλπ αλλά τίποτα.
Μηπως ξέρουμε καμιά ρύθμιση για το πρόβλημα αυτό?

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

πρόβλημα με σύνδεση ιντερνετ

Δημοσίευση από EkLekTos » 25 Μάιος 2005 00:05

Μήπως σου κλίνει η σύνδεση και δεν το καταλαβαίνεις??
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
lampadarios
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 02 Απρ 2003 01:32

πρόβλημα με σύνδεση ιντερνετ

Δημοσίευση από lampadarios » 25 Μάιος 2005 00:10

Οχι δεν κλείνει. Σταματάει να φορτώνει η σελίδα (κάτω λέει done) αλλά μένει στο ίδιο σημείο.


Άβαταρ μέλους
lampadarios
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 02 Απρ 2003 01:32

πρόβλημα με σύνδεση ιντερνετ

Δημοσίευση από lampadarios » 25 Μάιος 2005 23:57

Οχι. Δεν έχω firewall. Στην αρχή δουλεύει κανονικά το Ιντερνετ.
Δεν ξερω, τι να πω...

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

πρόβλημα με σύνδεση ιντερνετ

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 26 Μάιος 2005 13:30

Ela lampadarios.Και εμενα το ιδιο εκανε με service pack 2.μετα το εκανα απεγκατασταση και επαιζε κανονικα.

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

πρόβλημα με σύνδεση ιντερνετ

Δημοσίευση από EkLekTos » 26 Μάιος 2005 15:46

Εγώ έχω Sp2 και παίζει κανονικά!!!
Μήπως έβαλες σπασμένα win και εγκατέστησες το sp2 από microsoft ?
Γιατι έστι δημιουργεί πρόβλημα! :wink:
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “Windows Software Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες