Πέρασμα Μεταβλητών Απο φόρμα Pdf

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
genetzh$
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 20 Σεπ 2004 13:18
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Πέρασμα Μεταβλητών Απο φόρμα Pdf

Δημοσίευση από genetzh$ » 25 Μάιος 2005 13:08

------------------------------------------------------------------------------------
Έχω δημιουργήσει μια φόρμα σε pdf με το Adobe Designer 7.0, και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να πάρω τις τιμές post που στέλνει η pdf φόρμα. Έχω ονομάσει πχ (το TextField του pdf "txt" και έχω επίσης και ένα κουμπί τύπου submit που στέλνει δεδομένα με βάση το προτόκολο HTTP).
Υπάρχει τρόπος για να χρησιμοποιήσω σαν μεταβλητή το όνομα του TextField του pdf???


Ευχαριστώ Προκαταβολικά

-------------------------------------------------------------------------------------

Άβαταρ μέλους
ZauZ
Δημοσιεύσεις: 408
Εγγραφή: 12 Οκτ 2003 23:29
Τοποθεσία: Ηράκλειο
Επικοινωνία:

Πέρασμα Μεταβλητών Απο φόρμα Pdf

Δημοσίευση από ZauZ » 25 Μάιος 2005 22:09

ipotheto oti h forma pou exeis kanei sto PDF arxeio einai mesa se tags. An nai tote , vazeis sto action kati tou tipou

action = "send.php"

kai meta kaneis ena arxeio me onoma send.php
mesa sto opio ksekinas me :

$dedomena = $_POST['txt'];

Mesa sti metavliti $dedomena exeis ayto pou eixes grapsei sto textbox me onoma TXT.

An katalava kala kai den ipa kamia vlakia , elpizo na voithisa !
https://www.pelatologio.gr - Online τιμολόγηση, διαχείριση αποθήκης και υποχρεώσεων

Άβαταρ μέλους
genetzh$
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 20 Σεπ 2004 13:18
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Πέρασμα Μεταβλητών Απο φόρμα Pdf

Δημοσίευση από genetzh$ » 26 Μάιος 2005 03:48

LOIPON KATARXHN STO PDF ARXEIO TO MONO POU MPOREIS NA BALEIS EINAI TO URL TOU HTTP_BUTTON. EGO VAZO TO URL PX "HTTP://LOCALHOST/SHOW.PHP", TO TREXO APO BROWSER (TO PFD), KANO SUBMIT, ME PAEI STO ACTION THS FORMAS, APLA DEN PAIRNEI TIS TIMES.
MHPOS XREIAZETAI NA ORISO KAPOIA HEADERS? H' YPARXEI ALLOS TROPOS POU PERNEIS TA ORISMATA APO THN FORMA PDF, EKTOS TOU HTTP_POST_VARS['TXT']??


TH@NK$!!

Άβαταρ μέλους
ZauZ
Δημοσιεύσεις: 408
Εγγραφή: 12 Οκτ 2003 23:29
Τοποθεσία: Ηράκλειο
Επικοινωνία:

Πέρασμα Μεταβλητών Απο φόρμα Pdf

Δημοσίευση από ZauZ » 26 Μάιος 2005 09:55

ti na soy po! De to exo psaksei to antikeimeno :)
An matho kati tha soy po pantos !

dionyziz
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 23 Μάιος 2005 15:34
Τοποθεσία: Ioannina, Greece
Επικοινωνία:

Πέρασμα Μεταβλητών Απο φόρμα Pdf

Δημοσίευση από dionyziz » 26 Μάιος 2005 12:56

To HTTP_POST_VARS δεν χρησιμοποιείται πια. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ή το $_GET ή το $_POST.

Κώδικας: Επιλογή όλων

$text = $_GET["txt"];
echo $text;

Κώδικας: Επιλογή όλων

$text = $_POST["txt"];
echo $text;

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης