Προβλημα με το site μου

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
RFPOWER
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 12 Φεβ 2003 11:14

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από RFPOWER » 25 Μάιος 2005 22:25

Αγαπητοί φίλοι ενώ έκανα αλλαγές στο σαιτ και τις έσωσα, μετά από μια δυο ημέρες πάω να το ανοίξω και είχαν εξαφανισθεί τα μπουτον από αριστερά και η φωτο με το μπανερ επάνω.
Το αρχείο index από 12 kb έγινε μόνο 7 kb. To sait είναι φτιαγμένο με το fronpage και δεν είχε ξανασυμβεί αυτό ποτέ.
Εάν κάποιος φίλος η φίλη γνωρίζει κάτι σχετικά παρακαλώ ας μου πει τι να κάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RFPOWER την 29 Μάιος 2005 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
goofakos
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: 18 Απρ 2005 00:05
Τοποθεσία: Somewhere between that riff and the other one.

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από goofakos » 25 Μάιος 2005 22:36

Καλό θα ήταν να δώσεις κάποιο url.
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

Άβαταρ μέλους
ledraweb
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1356
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2004 11:00
Τοποθεσία: Λευκωσία

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από ledraweb » 26 Μάιος 2005 00:50

Εάν εξαφανίσθηκαν μόνο οι αλλαγές που έκανες τότε μάλλον θα είχαν χαθεί, για κάποιο λόγο, τα αρχεία από τον server και ο διαχειριστής του ανέβασε τα προηγούμενα αντίγραφα ασφαλείας που είχε κάνει στα οποία, όμως, δεν υπήρχαν οι αλλαγές σου.
None Of Us Is As Smart As All Of Us!!!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από patriot » 26 Μάιος 2005 02:06

Η απλά έχουν διατηρηθεί τα cookies με το παλιό περιεχόμενο. Για σβήστα και πες μας... Θα εμφανιστεί το καινούργιο;
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

RFPOWER
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 12 Φεβ 2003 11:14

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από RFPOWER » 26 Μάιος 2005 22:59

Δεν εξαφανίστηκαν μόνο οι αλλαγές αλλά τα όλα τα μπουτον (home products ordering κλπ), oταν φόρτωσα το index από το frontpage που ήταν 12 kb.
Μετά αυτό που παρατήρησα ήταν ότι από 12 kb έγινε 7. Κατόπιν έβαλα το ίδιο index αρχείο που είχα από backup με 12kb πάνω στο άλλο που είχε γίνει 7kb και περιέργως έγινε και αυτό 7kb.

Άβαταρ μέλους
Figaro
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2706
Εγγραφή: 08 Φεβ 2004 19:48

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από Figaro » 26 Μάιος 2005 23:56

mipws ksexases na valeis kai tis fotografies mesa sto folder me to site ? :P h tis alakses to path kai den tis emfanizei ?

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από skeftomilos » 27 Μάιος 2005 04:54

patriot έγραψε:Η απλά έχουν διατηρηθεί τα cookies με το παλιό περιεχόμενο.
Μάλλον εννοείς την cache και λογικά έχεις δίκιο, αυτό θα φταίει.

RFPOWER φαντάζομαι (βάζω και στοίχημα) ότι χρησιμοποιείς Internet Explorer. Για δοκίμασε να κάνεις την παρακάτω αλλαγή στα options:

Tools - Internet Options - Temporary Internet Files - Settings - Check for newer versions - Every visit to the page

Η προεπιλεγμένη τιμή είναι Automatically:

Εικόνα
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

RFPOWER
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 12 Φεβ 2003 11:14

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από RFPOWER » 28 Μάιος 2005 20:44

Φίλε skeftomilos έκανα την αλλαγή στον explorer αλλά αυτά που συνέβησαν έγιναν όταν φόρτωνα το site μέσα από το frontpage.
Τελικά άλλαξα τη version του FP και διόρθωσα τα προβλήματα.

Και κάτι τελευταίο, πως γίνεται να προσαρμόσω το sait και σε μικρότερες αναλύσεις έως 800χ600 την μικρότερη, εάν γίνεται χωρίς να το ξεκινήσω από την αρχή? Η ανάλυση που κατασκευάστηκε το site ήταν 1280χ1024.

Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RFPOWER την 29 Μάιος 2005 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Cmg__
Δημοσιεύσεις: 1710
Εγγραφή: 29 Μαρ 2005 22:40

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από Cmg__ » 29 Μάιος 2005 01:35

omoiopathhs....

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από skeftomilos » 29 Μάιος 2005 07:37

Τα παρακάτω μπορεί και να βοηθήσουν λίγο, αλλά θα πρέπει να ψαχουλέψεις τον κώδικα. Μόνο με τα visual tools του FrontPage δε νομίζω να γλιτώνεις το redesign.

emfanish selidwn
Πρόβλημα σε προβολή υψηλότερης ανάλυσης...
Χωρισμος σελίδας
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.


Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 29 Μάιος 2005 14:45

lol kai egw afto eida pavo pavo :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Cmg__
Δημοσιεύσεις: 1710
Εγγραφή: 29 Μαρ 2005 22:40

Προβλημα με το site μου

Δημοσίευση από Cmg__ » 29 Μάιος 2005 15:16

den einai mia fora ki olas !
:P

Skeftomilos swstes parathrhseis kai linkakia
(slouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurp!)

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες