Ελληνικά στο forum

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Ελληνικά στο forum

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιουν 2005 01:16

Καλησπέρα...
Έβαλα στο server τα Ελληνικά για το forum και από τον admin panel τα έβαλα επιλογή και μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα!

έτσι П чюспт фщн ухжзфЮуещн еЯнбй кеньт

Τι παίζει?
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
one_eye
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 13:34
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ελληνικά στο forum

Δημοσίευση από one_eye » 06 Ιουν 2005 02:21

Αυτα ειναι ρώσικα!!!!Μηπως έβαλες λαθος πακετο?Λέω.....
<a href="http://www.bet3.gr" target="_blank"> Στοίχημα </a>

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Ελληνικά στο forum

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιουν 2005 02:22

Όχι greek έλεγε
Nα φανταστείς το κατέβασα από phpbb.
Εχείς καμια ιδέα τι να κάνω?
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
one_eye
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 13:34
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ελληνικά στο forum

Δημοσίευση από one_eye » 06 Ιουν 2005 02:26

Για δοκίμασε και αυτό το αρχείο που εχω βαλει.είναι αυτό που εχω και γω
Συνημμένα
lang_greek.zip
(50.66 KiB) Μεταφορτώθηκε 472 φορές
<a href="http://www.bet3.gr" target="_blank"> Στοίχημα </a>

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Ελληνικά στο forum

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιουν 2005 02:31

Θα το βάλω και σε ευχαριστώ...
Έχεις βάλει άλλο style ή έχεις το κλασικό?
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Ελληνικά στο forum

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιουν 2005 14:14

Ρε παιδιά κάποιος να με βοηθήσει.....
Ανοίγω από το lang_greek το lang_main.php και μου λέει

Κώδικας: Επιλογή όλων

$lang&#91;'Forum'&#93; = '&#196;&#231;&#236;&#252;&#243;&#233;&#225;  &#243;&#245;&#230;&#350;&#244;&#231;&#243;&#231;';
$lang&#91;'Category'&#93; = '&#202;&#225;&#244;&#231;&#227;&#239;&#241;&#223;&#225;';
$lang&#91;'Topic'&#93; = '&#200;&#229;&#236;&#225;&#244;&#233;&#234;&#350; &#197;&#237;&#252;&#244;&#231;&#244;&#225;';
$lang&#91;'Topics'&#93; = '&#200;&#229;&#236;&#225;&#244;&#233;&#234;&#304;&#242; &#197;&#237;&#252;&#244;&#231;&#244;&#229;&#242;';
$lang&#91;'Replies'&#93; = '&#193;&#287;&#225;&#237;&#244;&#350;&#243;&#229;&#233;&#242;';
$lang&#91;'Views'&#93; = '&#193;&#237;&#225;&#227;&#237;&#351;&#243;&#229;&#233;&#242;';
$lang&#91;'Post'&#93; = '&#196;&#231;&#236;&#239;&#243;&#223;&#229;&#245;&#243;&#231;';
$lang&#91;'Posts'&#93; = '&#196;&#231;&#236;&#239;&#243;&#233;&#229;&#305;&#243;&#229;&#233;&#242;';
$lang&#91;'Posted'&#93; = '&#196;&#231;&#236;&#239;&#243;&#233;&#229;&#305;&#232;&#231;&#234;&#229;';
$lang&#91;'Username'&#93; = '&#188;&#237;&#239;&#236;&#225; &#236;&#304;&#235;&#239;&#245;&#242;';
$lang&#91;'Password'&#93; = '&#202;&#249;&#228;&#233;&#234;&#252;&#242;';
$lang&#91;'Email'&#93; = 'Email';
$lang&#91;'Poster'&#93; = '&#193;&#287;&#239;&#243;&#244;&#239;&#235;&#304;&#225;&#242;';
$lang&#91;'Author'&#93; = '&#211;&#245;&#227;&#227;&#241;&#225;&#246;&#304;&#225;&#242;';
ενώ στα άλλα php που έχει στο φάκελο μου τα δίχνει μια χαρά τα Ελληνικά....
Μια βοήθεια please....
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ελληνικά στο forum

Δημοσίευση από greekbytes » 06 Ιουν 2005 15:13

έχεις βάλει σωστά τα Ελληνικά για non-unicode progs στα windows? Αν κάνεις ένα .php με ελληνικούς χαρακτήρες (χωρίς να δίνεις charset σε html) στο ανοίγει με τον editor σου?

Άβαταρ μέλους
one_eye
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 13:34
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ελληνικά στο forum

Δημοσίευση από one_eye » 08 Ιουν 2005 00:44

το ιδιο προβλημα με τα αρχεία που περιγράφεις εχω αντιμετωπίσει και εγώ όταν τα ανοίγω με το dreamweaver για επεξεργασία.Μην αγώνεσαι...
Κάνε κάτι απλό σε αυτά τα αρχεία που δεν ειναι και τόσο περίπλοκα, ανοιξέ τα για επεξεργασία με notepad ή wordpad!!!Κάνε τις αλλαγές σου και σώστα!!!Όλα θα δουλευουν ρολόι!!!
Τελικά ήταν όντως ρώσικο το lang pack που κατέβασες?
<a href="http://www.bet3.gr" target="_blank"> Στοίχημα </a>

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Ελληνικά στο forum

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Ιουν 2005 01:04

Όχι ρε παιδια το κανονικό είναι!
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες