Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από mrpc » 10 Ιούλ 2005 21:37

Τώρα μιλάς σωστά :) :) :)

Άβαταρ μέλους
ledraweb
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1356
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2004 11:00
Τοποθεσία: Λευκωσία

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από ledraweb » 10 Ιούλ 2005 21:41

Βασικά, γράφω σωστά, αλλά δεν πειράζει... :lol:
None Of Us Is As Smart As All Of Us!!!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από mrpc » 10 Ιούλ 2005 21:42

Αν το θέτεις έτσι, δακτυλογραφείς σωστά...

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από cordis » 10 Ιούλ 2005 21:44

τοποθετείτε λέξεις στην SQL βάση του fs... σωστά;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από emphasy » 10 Ιούλ 2005 23:23

Βασικά 0 και 1 δεν τοποθετούν ?

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από xultimatex » 10 Ιούλ 2005 23:43

Το

Κώδικας: Επιλογή όλων

$template->set_filenames(array(
    'body' => 'home.tpl'
    )
); 
γιατί είναι έγω από <?php ... ?> :question:
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
alxk
Δημοσιεύσεις: 718
Εγγραφή: 25 Μάιος 2003 23:48
Τοποθεσία: Αθήνα | Βούλα

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από alxk » 11 Ιούλ 2005 02:38

Γιατί δεν δοκιμάζεις πολύ απλά το phpBB addon ezPortal (εδώ) που σου προσθέτει μια αρχίκη σελίδα που τραβάει τα τελευταία θέματα από εκεί που το έχεις ορίσει μέσα από το forum?

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από fafos » 11 Ιούλ 2005 02:45

Oso gia to provlhma sou einai oti to

$template->set_filenames(array(
'body' => 'home.tpl'
)
);

to exeis na aioreitai sto pouthena... vale tou <?... ?>

Epishs to home.tpl prepei na yparxei mesa sta templates mazi me ta ypoloipa toy style
Ena akomh shmantiko shmeio pou prepei na prosekseis einai to ekshs:

Thn grammh $phpbb_root_path = 'forum'; DEN prpepei na doseis path (p.x. /var/home/site/forum/) OYTE url (p.x. http://www.kapoiosite.gr/forum/)

Prepei na paikseis me ta slash kai tis teleies analoga pou tha emfanizete h nea selida:

p.x. an to site sou exei aythn thn domh

index.php
/forum/
/fakelos1/
/fakelos2/

kai to arxeio pou tha emfanizei auto pou thes einai to index.php h entolh prepei na einai kapos etsi:

$phpbb_root_path = './forum/'; (panta slash / sto telos)

an htan mesa ston fakelo /fakelo1/ h ston /fakelo2/ h entolh tha ginotan etsi:

$phpbb_root_path = '../forum/'; (me 2 teleies dhladh) kai outo kathekshs

Arxise na diavazeis PHP, an kai den nomizo na evriskes mesa apo to diavasma lysh gia to sygkekrimeno provlhma..

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από EkLekTos » 11 Ιούλ 2005 03:09

A ρε fafos με τα τρελά σου... :P
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από emphasy » 11 Ιούλ 2005 13:43

Esena autos se glutwse :P

Άβαταρ μέλους
ledraweb
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1356
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2004 11:00
Τοποθεσία: Λευκωσία

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από ledraweb » 11 Ιούλ 2005 15:27

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα τα ξαναδώ με την αλλαγή του μήνα και εάν έχω κι άλλα προβλήματα, εσείς εδώ είστε!!! :wink:

:lol:
None Of Us Is As Smart As All Of Us!!!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Στοιχεία του φόρουμ σε σελίδα άλλου φακέλου

Δημοσίευση από Banavas » 12 Αύγ 2006 00:28

Γιατί δεν βάζεις μια σελίδα index.html ;
Αν υπάρχει η index.html ο server θα την εκτελέσει πρώτη.
Βάζεις ότι περιεχόμενο θέλεις και link προς την index.php.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες