php form gia highscores??

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
expired
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 27 Ιουν 2005 10:30
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

php form gia highscores??

Δημοσίευση από expired » 27 Ιουν 2005 13:41

Mporei na exei idi anevei kapoio tetio tutorial alla epsaksa kai den vreika so help me.Exo ena flash game px kai dineis nickname prin paikseis.Meta to telos tou paixnidiou to scor kai to onoma tou paixti thelo na pigainei se kapoia php form opou tha mporei na grafei kai comments.
Elpizo na egina katanoitos


Άβαταρ μέλους
expired
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 27 Ιουν 2005 10:30
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

php form gia highscores??

Δημοσίευση από expired » 16 Ιούλ 2005 07:06

paides kamia voithia?gia mena einai palouki alla genikos gia gnostes prepei na einai aplo.Tin logiki tin antilamvanomai.Apo to flash game dld tha ginete post stin php selida alla thelo na mou pei kapoios analytika tin oli diadikasia,please vriskomai se adieksodo

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

php form gia highscores??

Δημοσίευση από Knorcedger » 16 Ιούλ 2005 07:12

Αυτο που ζητας δεν είναι και τόσο απλό. Έχω δοκιμασει να φτιάξω ένα απλό highscore system, αλλα αν και λειτουργει, έχει πολλά bugs (πρέπει κάποια στιγμη να κάτσω να διορθώσω τον κώδικα)

P.S. Είδα την εικονα που έχεις πριν μπεις στο σαιτ σου. Τι γίνεται άμα είσαι εσυ αυτος που φωνάζουν για να φτιάξει τους υπολογιστές; Τέτοια γράφετε, και μετα εμείς τρέχουμε :hammer: :D
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
expired
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 27 Ιουν 2005 10:30
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

php form gia highscores??

Δημοσίευση από expired » 17 Ιούλ 2005 08:08

xexe :lol: emeis eimaste pou kanoume to epagelma sas anarpasto omos.Gia highscores pantos to mono pou vreika itan modules gia php nuke,mambo klp ta opoia den me aforoun.afta itan ontos polyploka,vlepontas omos pano kato kai kapia alla sites pou exoun flash games me highscores to apeiro mati mou den eide kati toso polyploko.Tha mou peis tote giati den to kano, apla eimai anikanos na to kano prospatho kai den ksero apo pou n'arxiso.des enaparadeigma edo perahttp://www.mousebreakergames.co.uk/swf/ ... orts_1.swf

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

php form gia highscores??

Δημοσίευση από fafos » 17 Ιούλ 2005 13:41

Gia na ginei auto tha prepei na exeis to arxeio fla tou paixnidiou. An exeis auto mporeis na epemveis sto fla kai na tou valeis ena kommati kodika to opoio tha stelnei ta stoixeia se mia vash. Gia na to kaneis monos sou einai ligo dyskolo, opote giati den xrhsimopoieis to Arcade mazi me ena forum san tou freestuff? Kykloforoun kai xiliades etoima piaxnidia..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

php form gia highscores??

Δημοσίευση από Knorcedger » 17 Ιούλ 2005 14:15

Αν τα παιχνίδια τα έχεις φτιάξεις μόνος σου, και έχεις όπως είπε και ο fafos το fla, μπορεις να φτιάξεις τον αντίστοιχο κωδικα είτε στο flash είτε στην php για να κρατάς highscores.

Εγω επειδη γνωρίζω καλύτερα το flash έφτιαξα κάτι τέτοιο στο flash
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
expired
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 27 Ιουν 2005 10:30
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

php form gia highscores??

Δημοσίευση από expired » 17 Ιούλ 2005 20:30

fafos nomizo tha einai to mutch na valo phpbb i phpnuke mono gia paixnidia den nomizeis? Knorcedger ekseretiko afto pou exeis gia pes mou loipon einai aplo oste na to kano ki ego?.Ta games me ena decompiler ta metatrepo apo swf se fla.,parakato ti ginete.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

php form gia highscores??

Δημοσίευση από fafos » 18 Ιούλ 2005 02:22

Den nomizo oti einai kai toso "much" na valeis ena phpbb stis selides sou ektos kai an exeis provlhma xorou. Eksalou an den theleis to forum emfanizeis mono ta paixnidia tou forum kai oxi to ypoloipo forum. :wink:

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

php form gia highscores??

Δημοσίευση από Knorcedger » 18 Ιούλ 2005 03:53

expired έγραψε:fafos nomizo tha einai to mutch na valo phpbb i phpnuke mono gia paixnidia den nomizeis? Knorcedger ekseretiko afto pou exeis gia pes mou loipon einai aplo oste na to kano ki ego?.Ta games me ena decompiler ta metatrepo apo swf se fla.,parakato ti ginete.
Αυτο που είδες, μου πήρε μέρες για να το φτιάξω να λειτουργει σωστά.

Αν οι γνώσεις σου στο flash περιορίζονται στα βασικα, ένας decompiler δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Αν πάλι είσαι αρκετα καλός στην actionscript ή στην php, τότε χρησιμοποιησε τις LoadVars και sendAndLoad για να κάνεις αυτο που θες.

P.S. Έχω την εντυπωση πως ένας decompiler δεν είναι ικανός να σου επιτρεψει να αλλαξεις τον κώδικα και να φτιάξεις το swf όπως ήταν και πριν.
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
expired
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 27 Ιουν 2005 10:30
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

php form gia highscores??

Δημοσίευση από expired » 18 Ιούλ 2005 13:01

den exo dei kana prob vasika kati tsatsies ekana me games pou eixa check url kai den trexane se alla url ektos apo sygekrimena.To metetrepsa se fla kai allaksa tin entoli kai meta pali swf kai epeze kyrile.Anyway epeidi den mou epitrepoun oi gnoseis mou na ftiakso afto pou exeis esy tha perimeno kai tha zo me tin elpida na vreis xrono na ftiakseis kana tutorial.Ektos ki an exei kapoios na mou pei kati pio aplo.Knorcedger afto pou eixa pei stin arxi den einai efikto i esy prosopokia den to gnorizeis dld to na kanei post to flash ta stoixeia 'name' kai to 'scor' se php selida?

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

php form gia highscores??

Δημοσίευση από Knorcedger » 18 Ιούλ 2005 14:20

Δεν νομιζω πως πρόκειται να γράψω κάποιο σχετικο tutorial στο άμεσο μέλλον καθως προέχουν άλλα πιο βασικα πράγματα.

Για να κάνεις post τα δεδομένα από το flash στην php χρησιμοποιησε τον παρακάτω κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

var LV:LoadVars = new LoadVars();
LV.Variable = _root.writedata;
LV.onLoad = function(ok2) {
	if (ok2) {
		if (this.Written == "Success") {
			trace("Success");
		} else {
			trace("Error");
		}
		_root.gotoAndStop(3);
	}
};
LV.sendAndLoad("myfile.php", LV, "POST");
όπου _root.writedata είναι τα δεδομένα που περνάνε στην php και myfile.php είναι το αρχειο που πέρνει τα δεδομένα
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες