TextFormat

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

TextFormat

Δημοσίευση από Knorcedger » 02 Ιούλ 2005 21:05

Προσπαθω να φτιάξω ένα καινουριο TextFormat και να το βάλω σε ένα dynamic text box. Το τρελο είναι ότι έχω κάνω κάνει κάτι παρομοιο, και λίγο πιο πολυπλοκο αλλα αυτο το απλο τωρα δεν λειτουργει.

Έχω και το fla, στο τελος, αλλα θα ριξω και μια γρηγορη εξηγηση.

movie clip -> main
μέσα του 2 layers, 1 με όνομα Actions και κωδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

var fmt:TextFormat = new TextFormat();
fmt.bold = true;
fmt.font = verdana;
fmt.size = 18;
fmt.italic = true;
home.homein.text = "text1";
home.homein.autoSize = true;
home.homein.setNewTextFormat(fmt);
και το δευτερο layer που έχει ένα movie clip με όνομα home, που μέσα του έχει ένα dynamic text box με όνομα homein.

Το textformat δεν λειτουργει, γιατι?

My files
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

TextFormat

Δημοσίευση από HeRu » 03 Ιούλ 2005 22:53

ahem! sbise to new apo tin entoli setNewTextFormat...etsi opos einai i entoli efarmozei to format mono sto neo keimeno pou pros8eteis epita.

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

TextFormat

Δημοσίευση από Knorcedger » 04 Ιούλ 2005 00:11

Hey man, did i told u that u rock?
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες