Portal_Body

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Portal_Body

Δημοσίευση από EkLekTos » 05 Ιούλ 2005 23:10

Για άλλη μια φορά χρειάζομαι την βοήθεια σας...Πάω να φτιάξω στην κεντρική σελίδα μου ένα πινακάκι για να βάλω διάφορα μέσα και όταν γράφω ελλήνικα στο αρχείο portal_body.tpl μου τα βγάζει "????"...Πως θα φτιάξω το encoding σε αυτό? Περιμένω....! :oops: :oops:
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

Portal_Body

Δημοσίευση από emphasy » 05 Ιούλ 2005 23:12

Pio panw, diavase ton kwdika, nomizw leei encoding.. :-?

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Portal_Body

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιούλ 2005 00:18

Κοιταξα το portal_body και δεν το έχει...Κανεις άλλος????
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Portal_Body

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιούλ 2005 00:41

Κανείς??? pleasse!
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
alxk
Δημοσιεύσεις: 718
Εγγραφή: 25 Μάιος 2003 23:48
Τοποθεσία: Αθήνα | Βούλα

Portal_Body

Δημοσίευση από alxk » 06 Ιούλ 2005 05:29

Ως προεπιλεγμένη γλώσσα τι έχεις στο forum? Τα υπόλοιπα ελληνικά στην κεντρική σελίδα πως στα βγάζει, κανονικά?

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Portal_Body

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιούλ 2005 13:28

Σαν προεπιλεγμένη γλώσσα έχω ελληνικά. Μου τα βγάζει επειδή είναι "μεταφρασμένα" από το lang_greek .Εγώ πάω να γράψω ελληνικά στο portal_body και 'οταν το σηκώνω το αρζειο μου τα βγάζει μαμησέτα...Αυτό πως θα το διορθώσω να τα βγάζει κανονικά?
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
RADICAL
Δημοσιεύσεις: 386
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2004 01:07
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Portal_Body

Δημοσίευση από RADICAL » 06 Ιούλ 2005 13:38

Γράψτα στο lang_Greek και τράβα τα απο εκεί..
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Portal_Body

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιούλ 2005 13:44

Τι εννοείς να γράψω στο lang θα προσθέσω άλλη μία γραμμη στο τέλος πχ

Κώδικας: Επιλογή όλων

&lang{eklektos}='εκλεκτός'

Και μετά στο portal_body να γράψω

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="http&#58;//mysite.gr">&#123;L_eklektos&#125;</a>
????
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
RADICAL
Δημοσιεύσεις: 386
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2004 01:07
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Portal_Body

Δημοσίευση από RADICAL » 06 Ιούλ 2005 13:53

Ναί, Φτιάχνεις μια καινούργια μεταβλητή και γράφεις ότι θες και την καλείς απο οπουδήποτε.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Portal_Body

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιούλ 2005 14:08

Το έβαλα στο lang greek με όνομα $lang['Helping'] = 'Βοήθημα';και μετά το κάλεσα έτσι {L_HELPING}...Και το ανεβάζω πάω να το δω και πάλι έτσι "?????" εντομεταξύ έχω σηκώσει και το lang_main που έβαλα την μεταβλητη...Τι να κάνω ρε παιδιά?
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Portal_Body

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιούλ 2005 16:55

Κάνεις δεν ξέρει????Please ένα help
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Portal_Body

Δημοσίευση από EkLekTos » 06 Ιούλ 2005 21:22

Θα κλάψωωωωω:cry::cry:
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
ledraweb
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1356
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2004 11:00
Τοποθεσία: Λευκωσία

Portal_Body

Δημοσίευση από ledraweb » 06 Ιούλ 2005 21:24

Τα αρχεία με ποιό πρόγραμμα τα επεξεργάζεσαι;
None Of Us Is As Smart As All Of Us!!!

Εικόνα

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

Portal_Body

Δημοσίευση από emphasy » 06 Ιούλ 2005 21:28

Me to wordpad den prepei ?

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Portal_Body

Δημοσίευση από mrpc » 06 Ιούλ 2005 21:31

Όχι! Το wordpad τοποθετεί και δικούς του χαρακτήρες στα αρχεία σου (για το rtf formating) και θα έχεις πολλά προβλήματα.... Κάνε τη δουλειά σου με το notepad ;)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες