SubDomains

Τεχνικές και μόνο Συζητήσεις για WEB hosting servers, Mail servers, DNS servers. Όχι αναζήτηση υπηρεσιών εδώ!

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

SubDomains

Δημοσίευση από manolism » 08 Ιούλ 2005 09:57

cordis έγραψε:γι' αυτό τα ελληνικά hosts κοστίζουν 2c παραπάνω... ;)
Να μπορείς να πεις μία κουβέντα στα Ελληνικά βρε αδερφέ.

:P

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

SubDomains

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Ιούλ 2005 14:29

Figaro από Αμερική...
2c παραπάνω????lol cordis :lol:

Ξέρει κανεις ?
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
Figaro
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2706
Εγγραφή: 08 Φεβ 2004 19:48

SubDomains

Δημοσίευση από Figaro » 08 Ιούλ 2005 14:41

Nai .. pou ameriki omos ? H etairia den exei kapio site ?

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

SubDomains

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Ιούλ 2005 15:15

bluehost.com
Μα εγώ θέλω να μάθω τι είναι αυτό το Addon Domains και πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω..!
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

crisav
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 14 Απρ 2005 20:36

SubDomains

Δημοσίευση από crisav » 08 Ιούλ 2005 15:51

Ειναι πολυ ευκολο. Εκει που δηλωνεις στο ftp για να μπορει να μπει μεσα στο λογαριασμο του, ενα ονομα χρήστη και εναν κωδικο, ακριβως απο κάτω εχει και μια επιλογη "quota", το οποιο σημαινει ο χώρος, σε mb, που θα εχει. Δηλ, 10,20,50,100 και παει λέγοντας, mb.
Καταλαβες;

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

SubDomains

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Ιούλ 2005 15:58

Για πιο θέμα είναι η απάντηση? Για το subdomain ή για το addon Domain??
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

SubDomains

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Ιούλ 2005 16:23

Κοίταξα και δεν έχει καμία επιλογή quota...! :cry:
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
gvard
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2149
Εγγραφή: 16 Μάιος 2002 22:38
Τοποθεσία: Τραχανοπλαγιά
Επικοινωνία:

SubDomains

Δημοσίευση από gvard » 30 Ιούλ 2005 20:33

EkLekToS έγραψε:bluehost.com
Μα εγώ θέλω να μάθω τι είναι αυτό το Addon Domains και πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω..!
addon domains είναι αν θες να έχεις διαφορετικά domains στον ίδιο χώρο (πχ domain1.gr, domain2.gr κλπ) του πακετου φιλοξενιας. Δεν μιλαω για διαφορετικα subdomains (1.domain1.gr, 2.domain1.gr) αλλα για διαφορετικα domains. Στην ουσια λειτουργει σαν subdomain (πχ αν κανεις addon το domain2.gr στην πραγματικοτητα ειναι domain1.gr/domain2) αλλα δεν φαινεται πουθενα στον επισκεπτη αυτο.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Βαρδίκος
Φιλοξενία ιστοσελίδων - Cloud Servers στην Ελλάδα

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

SubDomains

Δημοσίευση από emphasy » 30 Ιούλ 2005 21:33

dld kanei to domain2.gr redirect sto domain1.gr kai sto hosting ! Swsta ?

Άβαταρ μέλους
gvard
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2149
Εγγραφή: 16 Μάιος 2002 22:38
Τοποθεσία: Τραχανοπλαγιά
Επικοινωνία:

SubDomains

Δημοσίευση από gvard » 30 Ιούλ 2005 21:37

Οχι, το domain2.gr εχει δικες του σελιδες. Το να κανει redirect στις σελιδες του domain1.gr ειναι το park domain. Για περισσοτερες πληροφοριες για το πως θα χρησιμοποιησεις καθε μια απο αυτες τις επιλογες, καλο θα ειναι να μιλησεις με την εταιρια που σου παρεχει το hosting.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Βαρδίκος
Φιλοξενία ιστοσελίδων - Cloud Servers στην Ελλάδα

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

SubDomains

Δημοσίευση από emphasy » 30 Ιούλ 2005 21:39

Δηλαδή 2 domains, 2 hosting packs ! ;-) Σε ένα account...

Άβαταρ μέλους
gvard
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2149
Εγγραφή: 16 Μάιος 2002 22:38
Τοποθεσία: Τραχανοπλαγιά
Επικοινωνία:

SubDomains

Δημοσίευση από gvard » 30 Ιούλ 2005 21:44

Οχι, 2 domains 1 hosting pack.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Βαρδίκος
Φιλοξενία ιστοσελίδων - Cloud Servers στην Ελλάδα

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

SubDomains

Δημοσίευση από emphasy » 30 Ιούλ 2005 21:51

Το κατανόησα...

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

SubDomains

Δημοσίευση από fafos » 30 Ιούλ 2005 21:55

gvard έγραψε:Οχι, το domain2.gr εχει δικες του σελιδες. Το να κανει redirect στις σελιδες του domain1.gr ειναι το park domain. Για περισσοτερες πληροφοριες για το πως θα χρησιμοποιησεις καθε μια απο αυτες τις επιλογες, καλο θα ειναι να μιλησεις με την εταιρια που σου παρεχει το hosting.
Ap' oti gnorizo to redirect domain legete aliase domain kai oxi park domain.. mhn ta synxeoume dioti einai diaforetikos o rolos tou kathenos..

Άβαταρ μέλους
gvard
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2149
Εγγραφή: 16 Μάιος 2002 22:38
Τοποθεσία: Τραχανοπλαγιά
Επικοινωνία:

SubDomains

Δημοσίευση από gvard » 30 Ιούλ 2005 22:09

Φιλε μου, το "alias domain" οπως λες εσυ ΕΙΝΑΙ το park domain. Εξαλλου σαν park domain το αναφερει και το control panel...
Με εκτίμηση,
Γιώργος Βαρδίκος
Φιλοξενία ιστοσελίδων - Cloud Servers στην Ελλάδα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Apache, IIS, DNS Servers”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης