Σύνδεση flash με Access

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
pitrofos
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 07 Μάιος 2004 22:41

Σύνδεση flash με Access

Δημοσίευση από pitrofos » 07 Ιούλ 2005 19:58

Γειά σας.
Μήπως ξέρει κάποιος πως θα κάνω το εξής:
Έχω ένα αρχείο Access το οποίο θέλω να το ξεκινάω μέσω αρχείου flash. Το Flash θα είναι ένα γραφικό (κουμπί) όπου μόλις κάνω κλικ θα ξεκινάει το αρχείο Access. Μήπως ξέρει κάποιος ποιά εντολή πρέπει να χρησιμοποιήσω στο flash για να το συνδέσω με το αρχείο Access?. Υπάρχει άλλο πρόγραμμα που να κάνει κάτι παρόμοιο?
Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
geomatical04
Δημοσιεύσεις: 164
Εγγραφή: 17 Φεβ 2003 00:27
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Σύνδεση flash με Access

Δημοσίευση από geomatical04 » 13 Ιούλ 2005 04:55

kaneis ena button kai thineis action
onrelease(){
getURL("onoma arxeiou)}

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης