flash σε cd

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

flash σε cd

Δημοσίευση από tolis_montana » 09 Ιούλ 2005 19:49

καλησπέρα λοιπων θελω να κανω ενα cd δουλευω με flash mx και Multimedia Builder 4.9 το προβλημα τωρα η μαλλων η απορία στο μενου εχω 5 buttons τα οποια εχουν το καθενα αυτον το κωδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (rollOver) {
	_root.menu_Line.play();
    Play ();
}
οταν παταω το κουμπι θελω να βλεπει τα αρχεια ενος φακελου που θα εχω καποια video πχ (videos) εκανα search δοκιμασα τους κωδικες που βρηκα και το get url αλλα δοκιμαζω να πατησω το κουμπι και μου λεει οτι δε μπορει να βρει τη διαδρομη (η διαδρομη ομως ειναι σωστη... ) μπορει να βοηθισει καποιος ?

Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

flash σε cd

Δημοσίευση από tolis_montana » 09 Ιούλ 2005 23:10

βασικα δε θελω να ανοιξω link αλλα θελω με το πατημα να καλεσω ενα αλλο swf..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες