καλεσμα swf με τι κωδικα?

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

καλεσμα swf με τι κωδικα?

Δημοσίευση από tolis_montana » 10 Ιούλ 2005 18:58

εχω ενα μενου αυτο που θελω ειναι με το που να πατηθει το κουμπι να ανοιξει
ενα αλλο swf δηλ να το καλεσει τι κωδικα πρεπει να βαλω στο action του κουμπιου.. ?

Panoulis
Δημοσιεύσεις: 337
Εγγραφή: 02 Αύγ 2002 02:15
Τοποθεσία: Αθήνα

καλεσμα swf με τι κωδικα?

Δημοσίευση από Panoulis » 10 Ιούλ 2005 20:35

Με το loadMovie μπορείς να φορτώσεις ένα εξωτερικό αρχείο swf
για παράδειγμα

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (press){
_root.loadMovie("Εδώ το URL του SWF αρχείου που θέλεις να καλέσεις");
}
Εάν θες να φορτωθεί μέσα σε κάποιο MovieClip τότε αλλάζεις από τον παραπάνω κώδικα το _root με το όνομα του MovieClip που θέλεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες