problem me links apo basi

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fefeli
Δημοσιεύσεις: 617
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 23:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

problem me links apo basi

Δημοσίευση από fefeli » 10 Ιούλ 2005 21:10

ante na doume pws na to perigrapsw twra.......

xmmmmmmm

exw ena table pou onomazete content kai ekei mesa exw ton eksis kwdika

Κώδικας: Επιλογή όλων

$a = $_GET[id];
if (isset($_GET['id'])) { 
	if (file_exists($a)) 
	include $a ;
	
else {
include "../includes/404.php"; 
}
}
else {
include "../includes/main.php"; }
leitoyrgei mia xara ws ena simeio, dld fortonei to menu kanonika klp

se mia selida pou exw ena include exei mesa kai ayta

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<br><br><a href=?id=includes/poetry/add_poet.php>Pros8iki</a>";

echo "  <a href=?id=includes/poetry/mod_poet.php?poetid=$myrow&#91;poetid&#93;>$person </a> <br>";
to prwto to anoigei kanonika (kai opoiodipote allo toy styl ?id=kati/kati/kati.php)

sto deytero me bgazei stin error page kai genika de moy anoigei tpt an einai toy styl ?id=kati/kati/kati.php?katiid=$myrow[kati]

an afairesw to ?id= anoigei kanonika alla se nea selida, to 8ema omws einai na anoiksei mesa sto table content

ayta pros to paron (mia kai de kserw pws alliws na to eksigisw) :hammer:
http://www.blogspace.gr - Μια νέα προσπάθεια που φιλοδοξεί να ενώσει τους έλληνες συγγραφείς ιστολογίων.
http://www.magicasland.com

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

problem me links apo basi

Δημοσίευση από cordis » 10 Ιούλ 2005 21:17

όταν σε αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "  <a href=?id=includes/poetry/mod_poet.php?poetid=$myrow&#91;poetid&#93;>$person </a> <br>";
πας τον κέρσορα επάνω σου εμφανίζει σωστά το url στην μπάρα;

δοκίμασε το κι έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<a href=\"?id=includes/poetry/mod_poet.php?poetid=" . $myrow&#91;poetid&#93; . "\">" . $person . "</a><br>";
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

problem me links apo basi

Δημοσίευση από mrpc » 10 Ιούλ 2005 21:36

fefeli έγραψε:an afairesw to ?id= anoigei kanonika alla se nea selida, to 8ema omws einai na anoiksei mesa sto table content
Αυτό με μπερδεύει λίγο...

Πάντως ο κώδικάς σου θέλει λίγη προσοχή, γιατί οποιοσήποτε μπορεί να καλέσει και να εκτελέσει όποιο αρχείο θέλει.

Άβαταρ μέλους
fefeli
Δημοσιεύσεις: 617
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 23:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

problem me links apo basi

Δημοσίευση από fefeli » 10 Ιούλ 2005 22:02

cordis ta url mia xara fainonte kai me to diko moy kai me to diko sou tropo ...... alla kati de paei kala :P
Basika prwta ekana to script se ksexwristi selida kai ola douleyan kai anoigan mia xara. Ayta ta problimatakia bgikan apo th stigmh poy piga na to enswmatwsw se ena template poy exw .
Mipws to problima bgainei apo ton kwdika poy exw mesa sto content gia to navigation? dld mipws mplokarei to ?id apo ekei me to ?poetid apo ta url
de kserw...... ypo8etw ws asxeti :P

kai to lew giati sto fakelo poy exw to script mono toy (pou den yparxei dld o kwdikas pou exw sto content me to ?id ) douleyei mia xara
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fefeli την 10 Ιούλ 2005 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
http://www.blogspace.gr - Μια νέα προσπάθεια που φιλοδοξεί να ενώσει τους έλληνες συγγραφείς ιστολογίων.
http://www.magicasland.com

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

problem me links apo basi

Δημοσίευση από cordis » 10 Ιούλ 2005 22:05

τότε το πρόβλημα είναι με τα paths...
όταν έχεις /www/includes/poetry/mpla.php
όταν είσαι στο /www/ το καλείς includes/poetry/mpla.php
όταν είσαι στο /www/includes/ το καλείς poetry/mpla.php
όταν είσαι στο /www/inersite/ το καλείς ../includes/poetry/mpla.php
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
fefeli
Δημοσιεύσεις: 617
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 23:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

problem me links apo basi

Δημοσίευση από fefeli » 10 Ιούλ 2005 22:06

ena xazo fefeli exei dokimazei xiliadyo paths edw kai 2 writses, alla mporw na synexisw tis dokimes mpas kai.........
http://www.blogspace.gr - Μια νέα προσπάθεια που φιλοδοξεί να ενώσει τους έλληνες συγγραφείς ιστολογίων.
http://www.magicasland.com

Άβαταρ μέλους
fefeli
Δημοσιεύσεις: 617
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 23:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

problem me links apo basi

Δημοσίευση από fefeli » 10 Ιούλ 2005 22:27

nothing
otan einai mono to ?id douleyoyn ola
otan yparxei kapou parakatw kai ?poetid me bgazei stin error page
http://www.blogspace.gr - Μια νέα προσπάθεια που φιλοδοξεί να ενώσει τους έλληνες συγγραφείς ιστολογίων.
http://www.magicasland.com

Άβαταρ μέλους
shadow
Script Master
Δημοσιεύσεις: 606
Εγγραφή: 14 Απρ 2005 18:30

problem me links apo basi

Δημοσίευση από shadow » 10 Ιούλ 2005 22:28

Βασικά θα πρέπει στην 2 περίπτωση που περνάς το poetid στο url, οταν κάνεις τον έλεγχο για το εάν υπάρχει το script (file_exists) να αφαιρέσεις τις μεταβλητές που στέλνεις με το url και να ελέγξεις μόνο μόνο για το script εαν υπαρχει,

Κώδικας: Επιλογή όλων

$script_name = substr&#40;$_GET&#91;'id'&#93;, 0, strrpos&#40;$_GET&#91;'id'&#93;, "?"&#41; &#41;;
if&#40;file_exists&#40;$script_name&#41;&#41;
  include $script_name;
Close your eyes
For your eyes will only tell the truth and the truth isnt what you want to see
In the dark, is it easy to pretend that the truth is it ought to be.
Programmers are programmers because they like to code

Άβαταρ μέλους
fefeli
Δημοσιεύσεις: 617
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 23:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

problem me links apo basi

Δημοσίευση από fefeli » 10 Ιούλ 2005 22:40

axmmmmm ksexasa na dilwsw asxeti e? shadow an 8es na mou eksigiseis ligo kalitera ti ennoeis
http://www.blogspace.gr - Μια νέα προσπάθεια που φιλοδοξεί να ενώσει τους έλληνες συγγραφείς ιστολογίων.
http://www.magicasland.com

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες