flash problhma

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
johns318
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 12 Ιουν 2003 07:41
Επικοινωνία:

flash problhma

Δημοσίευση από johns318 » 11 Ιούλ 2005 22:42

echo " <TD ROWSPAN=5 background=\"themes/Infusion/images/header_02.gif\" height=\"260\" width=\"100%\"></TD>\n";
echo " <TD COLSPAN=5 ROWSPAN=2>\n";
echo " <IMG SRC=\"themes/Infusion/images/header_03.gif\" WIDTH=358 HEIGHT=153 ALT=\"\"></TD>\n";
echo " <TD>\n";

pos mporo na allaksw to header_02.gif kai to header_03.gif se header_02.swf kai header_03.swf.
pos einai o kodikas na treksi dhladh flsh anti .gif

euxaristo poli
johns 318

Άβαταρ μέλους
johns318
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 12 Ιουν 2003 07:41
Επικοινωνία:

flash problhma

Δημοσίευση από johns318 » 12 Ιούλ 2005 23:12

kapia apantish gia to problhma auto uparxei

euxaristo

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

flash problhma

Δημοσίευση από Knorcedger » 13 Ιούλ 2005 01:31

http://freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=8972

Για ρίξε μια ματια στο παραπάνω
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
johns318
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 12 Ιουν 2003 07:41
Επικοινωνία:

flash problhma

Δημοσίευση από johns318 » 13 Ιούλ 2005 09:59

echo " <TD ROWSPAN=5<\n";
echo " <embed src=\"themes/Infusion/flash/header_02.swf\" height=\"260\" width=\"100%\"></TD></embed>\n";

ekana ton kodika etsi alla pali den mou emfanizei to flash
pou mpori na einai to la8os

euxaristo poli
johns

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

flash problhma

Δημοσίευση από Basilakis » 13 Ιούλ 2005 12:11

Den mporeis na to kaneis etsi... Ta arxeia flash exoun poio polyploko kwdika gia na ekteloyntai. Basika ean exeis Macromedia Flash mporeis na deis ton kwdika... Alliws opane se mia selida pou exei flash kai tsekareto apo ekei!

Άβαταρ μέλους
johns318
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 12 Ιουν 2003 07:41
Επικοινωνία:

flash problhma

Δημοσίευση από johns318 » 13 Ιούλ 2005 12:56

douleuw to swish perisoterw

Fouli_B
Δημοσιεύσεις: 271
Εγγραφή: 10 Ιαν 2004 12:23
Τοποθεσία: θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

flash problhma

Δημοσίευση από Fouli_B » 14 Ιούλ 2005 13:38

κάπως έτσι πρέπει να γραφτεί:
echo "<object classid=\"clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\" codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/
flash/swflash.cab#version=6,0,29,0\" width=\"350\" height=\"100\"> "
."<param name=\"movie\" value=\"yourMovie.swf\"> "
."<param name=quality value=high> "
."<embed src=\"yourMovie.swf\" quality=high pluginspage=\"http://www.macromedia.com/shockwave/download/
index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
width=\"350\" height=\"100\"></embed>"
."</object>";

άλλαξε τις διαδρομές του αρχείου και τις διαστάσεις του flash .
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες