Πως θα κάνετε ενα infobar

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
aoratos
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 00:24
Επικοινωνία:

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από aoratos » 13 Ιούλ 2005 01:46

Θέλετε να εμφανίζετε μία Fake IE information bar?

sto Header.php
meta apo to:

Κώδικας: Επιλογή όλων

##################################################
# Include some common header for HTML generation #
##################################################
βάζουμε αυτο¨

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<html dir=\"ltr\" lang=\"en\">\n";
echo "<link rel=\"stylesheet\" href=\"E&#58;\Documents and Settings\stealthGR\My Documents\My Received Files\infobar.css\" type=\"text/css\" />\n";
echo "<table width=\"100%\" border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td width=\"100%\">\n";
echo "<div id=\"infobar\"><a href=\"/forums/register.php?do=signup\">It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...</a><embed src=\"/forums/infobar.wav\" autostart=\"true\" loop=\"0\" hidden=\"true\"></embed></div>\n";
echo "</td>\n";
echo "</tr>\n";
echo "</table> \n";
echo "</html>\n";
αλλάζυομε το HREF του infobar.css στην αρχή με το ανάλογο path μας
to infobar να είναι καλύτερα στο ιδιο folder με τό Header.php
Συνημμένα
infobar.zip
infobar
(573 Ψηφιολέξεις) Μεταφορτώθηκε 896 φορές
Http://www.nosaint.gr
O Εναλλακτικός Οδηγός

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 13 Ιούλ 2005 02:07

toso poli echo re paidi mou ???
Eva escape se html dev mporeis va kaveis gia va rikseis to html ... kai bareveis tov parser me tsampa echo ...

Pavtos apo oti katalaba dev exeis kati php se afto to script ... eivai ka8ara css / html 8ema etsi ?
To metafero
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

aoratos
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 00:24
Επικοινωνία:

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από aoratos » 13 Ιούλ 2005 13:28

profanws den einai php, aplws to ebala edw giati egw to ebala se nuke :)
Http://www.nosaint.gr
O Εναλλακτικός Οδηγός

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27620
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από cordis » 13 Ιούλ 2005 15:58

και σε plain html ;)

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html dir="ltr" lang="en"> 
<link rel="stylesheet" href="E&#58;\Documents and Settings\stealthGR\My Documents\My Received Files\infobar.css" type="text/css" /> 
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> 
<tr> 
<td width="100%"> 
<div id="infobar"><a href="/forums/register.php?do=signup">It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...</a><embed src="/forums/infobar.wav" autostart="true" loop="0" hidden="true"></embed></div> 
</td> 
</tr> 
</table>  
</html>
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από Basilakis » 13 Ιούλ 2005 16:54

Egw akomh den katalaba ti einai afto!

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 13 Ιούλ 2005 16:58

ela vte :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

aoratos
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 00:24
Επικοινωνία:

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από aoratos » 13 Ιούλ 2005 22:06

mpes www.nosaint.gr
panw panw tha to deis
moiazei me to bar tou IE otan px sou leei "Popup Blocked"
Http://www.nosaint.gr
O Εναλλακτικός Οδηγός

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από emphasy » 13 Ιούλ 2005 22:36

Emena giati auto mou fenete spastiko ? :roll:

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από skeftomilos » 14 Ιούλ 2005 02:53

Πάντως δεν είναι ακριβώς ίδιο με το γνήσιο. Όταν κάνω scrolling δε μένει μόνιμα κολλημένο στο πάνω μέρος της σελίδας (το είδα με Firefox, και προκαλεί και επιβράδυνση του scrolling).
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από manolism » 14 Ιούλ 2005 09:02

Όντως είναι λίγο τρομακτικό.

Νομίζεις ότι έχει λάθος η σελίδα.

:P

aoratos
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 00:24
Επικοινωνία:

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από aoratos » 14 Ιούλ 2005 11:32

wraia. egw ithela na moirastw ayto pou brika kai pisteyw oti tha boithisei... opios thelei to tsimpaei :)

kai egw me firefox eimai kai den eida epibradinsi pantws
Http://www.nosaint.gr
O Εναλλακτικός Οδηγός

Άβαταρ μέλους
geraki
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1404
Εγγραφή: 26 Ιαν 2004 20:10
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από geraki » 14 Ιούλ 2005 19:33

Υπάρχει κι αυτό http://blog.cs.cityu.edu.hk/users/50307104/ie/ για να μένει επάνω και να μην ακολουθεί την σελίδα με το scrolling, και με κόλπο για να εμφανίζεται μόνο στον IE.
Εικόνα &#8592; Αυτό το έκλεψα απ'τον Eneme.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27620
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από cordis » 15 Ιούλ 2005 01:30

σε εκείνο το σημείο ο ff βγάζει ότι έκλεισε κάποιο pop-up... και αυτό νόμιζα ότι έγινε...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
leopold
Δημοσιεύσεις: 358
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2004 13:05
Τοποθεσία: Acquiring IP Address...

Πως θα κάνετε ενα infobar

Δημοσίευση από leopold » 10 Ιουν 2006 12:05

aoratos έγραψε:mpes www.nosaint.gr
Χρησιμοποιησες που χρησιμοποιησες ετοιμο template, τουλαχιστων μπες στον κοπο να αλλαξεις τις εικονες του να δειξεις οτι συνεβαλλες κι εσυ σε κατι εκτος του πρωτου καδρου και του μενου bar που κι εκει εκανες προχειροδουλεια με τα fonts που δε σου βγηκαν ομοιομορφα!

φιλικα, ετσι;

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες