Αλλάζει μόνο του το tag img σε adv...!!!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
iffor
Δημοσιεύσεις: 778
Εγγραφή: 14 Μάιος 2005 01:19
Τοποθεσία: Παράδεισος
Επικοινωνία:

Αλλάζει μόνο του το tag img σε adv...!!!

Δημοσίευση από iffor » 13 Ιούλ 2005 22:11

Άκου τώρα περίεργα πράγματα...!!!
Έχω τον κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

if&#40;$test&#41; &#123; echo "<img src='".$test."'>"; &#125;
else &#123; echo "<img src='./images/img.gif'>"; &#125;
Τώρα έχει πλάκα...
Άν δεν υπάρχει η $test τότε εμφανίζεται καθαρά η εικόνα "images/img.gif",
αν όμως υπάρχει δεν εμφανίζεται τίποτα...!!!
Απο περιέργεια είδα το source της σελίδας και βλέπω ότι αντί να δώσει σε κώδικα html το

Κώδικας: Επιλογή όλων

<img src='το $test'>
μου δίνει το

Κώδικας: Επιλογή όλων

<adv src='το $test'>
Έχει αντικαταστήσει το tag img με το άγνωστο για μένα tag adv...!!!
Έχει ιδέα κανείς γιατί...???
μια νέα αρχή ξεκίνησε...
ένας καινούριος δρόμος άνοιξε...
redpanda.gr

Άβαταρ μέλους
beredim
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 28 Ιαν 2004 10:04

Αλλάζει μόνο του το tag img σε adv...!!!

Δημοσίευση από beredim » 13 Ιούλ 2005 22:54

Μήπως θα ήταν καλύτερα να ελέγχεις έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;isset&#40;$test&#41;&#41;
&#123;...&#125;
ΠΑ ΒΩ ΚΑΙ ΚΙΝΩ ΤΑΝ ΓΑΝ

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Αλλάζει μόνο του το tag img σε adv...!!!

Δημοσίευση από greekbytes » 13 Ιούλ 2005 23:04

Δε μπορώ να το δοκιμάσω αυτή τη στιγμή αλλά για δοκίμασε έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if&#40;$test&#41; &#123; echo "<img src=\"$test\">"; &#125;
else &#123; echo "<img src=\"/images/img.gif\">"; &#125;

Άβαταρ μέλους
iffor
Δημοσιεύσεις: 778
Εγγραφή: 14 Μάιος 2005 01:19
Τοποθεσία: Παράδεισος
Επικοινωνία:

Αλλάζει μόνο του το tag img σε adv...!!!

Δημοσίευση από iffor » 13 Ιούλ 2005 23:12

Δυστυχώς τίποτα και με τους δύο τρόπους...
Αν έχει το θεό του το μηχάνημα...μου έχει σπάσει τα νεύρα και μένει όλη η δουλειά πίσω χάρης αυτού του κολλήματος...!!!
Έκλεισα όλα τα προγράμματα, έκανα restart τον υπολογιστή, καθάρισα όλες τις cache, αλλά και πάλι τίποτα...!!!
μια νέα αρχή ξεκίνησε...
ένας καινούριος δρόμος άνοιξε...
redpanda.gr

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Αλλάζει μόνο του το tag img σε adv...!!!

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 14 Ιούλ 2005 12:33

dokimase

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?

if&#40;$test&#41; &#123;?><img src="<?=$test;?>"><?  &#125;
else &#123; ?> <img src="/images/img.gif"><? &#125;

?>
afto pou les me tnv metatropi tou tag ovtos eivai periergo! alla profavos exei va kavei me to preset tou server sou
mipos kaveis apent kaveva script n tpt paromio ?
Alla kai pali mou fevete periergo.

to isset() ipopsi elegxei av n metabliti iparxei.
Afto simevei pos av iparxei kai exei apla timi adiou string n 0 n kati paromio pliv NULL
8a girisei true !
opote 8elei ligo prosoxi sto pos kaloume tous elegxous. stnv periptosi tou parapavo script
o pio sostos tropos eivai va elenkseis av to $test ovtos avtistixei se eva arxeio elegxovtas to path kapos etsi

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?

if&#40;file_exists&#40;"path/to/".basename&#40;$test&#41;&#41; && isset&#40;$test&#41;&#41;&#123; 
// arxeio 
&#125; else &#123;
// defult timi
&#125;

?>
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Αλλάζει μόνο του το tag img σε adv...!!!

Δημοσίευση από mrpc » 14 Ιούλ 2005 12:50

Μήπως στον Browser σου έχεις κανένα προγραμματάκι που κόβει τις διαφημίσεις; και αλλάζει έτσι κάποια <img> σε κάτι που να μην το δείχνει ο browser?
Μπορεί βέβαια αυτό που λέω να είναι επιστημονική φαντασία... αλλά είναι μια ιδέα ;)

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Αλλάζει μόνο του το tag img σε adv...!!!

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 14 Ιούλ 2005 13:10

why not !! Afto ilikriva dev to eixa skeftei ;P

alla bebea me pia kritiria va pirazei ta img tags !!??
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Αλλάζει μόνο του το tag img σε adv...!!!

Δημοσίευση από mrpc » 14 Ιούλ 2005 13:21

Με βάση το όνομα της εικόνας ή το μέγεθος συνήθως λειτουργούν αυτά. Δηλαδή εικόνες σε μέγεθος των κλασικών banner και εικόνες με όνομα π.χ. ad κάτι ή κάποιο id που θα μπορούσε να χρησιμοποιείται σε κάποιο πρόγραμμα banners.
Επίσης προσωπικά έχω μια υποψία ότι όλα αυτά τα προγράμματα για banners, για ads κλπ λειτουργούν τελείως τυχαία απλά για να μας σπάνε τα νεύρα... κάτι σαν μια παγκόσμια συνομοσία των προγραμματιστών κατά των χρηστών... αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία :p :p :p

Άβαταρ μέλους
iffor
Δημοσιεύσεις: 778
Εγγραφή: 14 Μάιος 2005 01:19
Τοποθεσία: Παράδεισος
Επικοινωνία:

Αλλάζει μόνο του το tag img σε adv...!!!

Δημοσίευση από iffor » 14 Ιούλ 2005 23:08

Δυστυχώς το είχα δοκιμάσει και αυτο...
Να έχω τα img tag έξω από την php μήπως και χτυπούσε στα 'αυτάκια'....
Και πάλι τίποτα...!!! Και εδώ είναι το περίεργο....!!!
Να μου αλλάζει το tag ενώ χρησιμοποιώ καθ' αυτού καθαρό κώδικα HTML...!!!???

Και αυτό μου συμβαίνει και με το IE και με τον MF...
Απενεργοποιώ τα pop up και img killer αλλά και πάλι τίποτα...

Και το τραγικότερο, απλός το δοκίμασα για να δω...
Αν βάλω στον έλεχγο αντί του προβληματικού tag img το παρακάτω tag

<input type="image" src="το $test">

μου εμφανίζει την εικόνα κανονικότατα...!!!

Θα είναι τίποτα κουφό και άδικα ο χρόνος που σπαταλάμε...

Υ.Γ.
Ωραίο το script-ακι σου Rapid-eraser για τον διπλό έλεγχο ύπαρξης της μεταβλητής αλλά και του αρχείου στο οποίο δείχνει η μεταβλητή...!!!
Αποκλείεις τις περιπτώσεις να έχει δωθεί στην μεταβλητή λανθανσμένο path...!!! Ωραίος...!!!
μια νέα αρχή ξεκίνησε...
ένας καινούριος δρόμος άνοιξε...
redpanda.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης