Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από bilios » 21 Ιούλ 2005 04:12

Exo Ena Site ligo dreamweaver, ligo php (Mathaino, grhgora alla mathaino..) kai katos perno ta stoixeia apo mia forma thelo na ta ektypono, POS?? phga sto documentation ths php alla den katalava Jesus..

Kai ama einai kati geloio auto pou rotao, as to pao kai ligo parapera, mporo na vazo auta ta pedia pou dexomai apo ton xrhsth na ektyponontai se sygekrimena shmeia?? P.X. ena eishthrio h mia apodeixh?

Eyxaristo ek ton proteron giati auto to forum works..

Special thanks Ston xultimatex pou mou edose poly megalh vohteia.

Billis

Άβαταρ μέλους
_mentos_
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2005 21:57
Τοποθεσία: Βύρωνας
Επικοινωνία:

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από _mentos_ » 21 Ιούλ 2005 04:18

Κώδικας: Επιλογή όλων

// Add News //

function a_news() {

print "<p><span class=\"nav_title\">Admin Action >> Add News Topic</p>";

print "<p>Click <a href=\"javascript&#58;popUp&#40;'upload.php?act=b_file&type=news'&#41;\">here</a> to upload image.</p>";

print "<form action=\"admin.php?act=s_news\" method=\"post\" name=\"form1\">
<table width=\"0\" border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">
  <tr>
    <td><p>Title&#58;<br><br>
    <input name=\"title\" type=\"text\" class=\"textarea\" id=\"title\" size=\"80\"></p>
	</td>
  </tr>
  <tr>
      <td colspan=\"2\"><p>Instructions&#58;<br><br>01. Use <b>VERDANA</b> font family.<br><br>02. When inserting an image choose <b>right</b> of <b>left</b> alignment <b>ONLY</b>.<br><br><textarea name=\"text\" cols=\"80\" style=\"width&#58; 100%\" rows=\"25\" class=\"textarea\"></textarea></p></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan=\"2\">
      <div align=\"left\">
        <input name=\"Submit\" type=\"submit\" class=\"textarea\" value=\"Submit\"> 
        <input name=\"Submit2\" type=\"reset\" class=\"textarea\" value=\"Reset\">
        </div></td>
  </tr>
</table>
</form>";

&#125;

// Submit News //

function s_news&#40;&#41; &#123;

	$title = $_REQUEST&#91;'title'&#93;;
	$text = $_REQUEST&#91;'text'&#93;;
	$editor = $_SESSION&#91;'editor'&#93;;
	$date = date&#40;"ymd"&#41;;
	$time = date&#40;"His"&#41;;
	
	print "<p><span class=\"nav_title\">Admin Action >> Add News Topic</span></p>";
	
	if &#40; $title == "" || $text == "" &#41; &#123;	
		print "You have to fill in <b>ALL</b> fields!!!";
		print "<br><br><a href=\"javascript&#58; history.go&#40;-1&#41;\">Go back</a>";
		return 0;
	&#125;
	else &#123;
		$query = "INSERT INTO ******* &#40; title, text, date, time, editor &#41; VALUES &#40; \"$title\", \"$text\", \"$date\", \"$time\", \"$editor\"&#41;";
		$sql = mysql_query&#40; $query &#41;;
		if &#40; !$query &#41; die &#40;  mysql_error&#40;&#41; &#41;;
		
		print "The following news topic was added successfully!";	
	&#125;
&#125;

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από bilios » 21 Ιούλ 2005 04:21

mentos me eskises e!!

o kodikas sou proypothetei na exo kapoia vash? kati? kathos den eimai polu kalos akomh tha mou parei arketh ora na katalavo ti akrivos les edo gia auto rotao pantos eisai poly fast re file!! :D:D:D

Άβαταρ μέλους
_mentos_
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2005 21:57
Τοποθεσία: Βύρωνας
Επικοινωνία:

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από _mentos_ » 21 Ιούλ 2005 04:23

lol :P to eixa etoimo apo ena site pou etoimazo autes tis meres. nai proypothetei kapia vash mysql me pedia auta tis prwths parentheshs :) h prwth function sou tiponei thn forma k h deuterh sou ta kanei submit sthn vash k ama ola pane kala sou emfanizei to analogo minima :)

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από bilios » 21 Ιούλ 2005 04:25

ok tha ftiaxo mia php selidoula kai mia vash sthn sql me ta pedia sou gia na do ti paizei, kai ego pou nomiza oti einai aplo!! :D pare na xeis einai!!:)

thanks file eisai protos!

Άβαταρ μέλους
_mentos_
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2005 21:57
Τοποθεσία: Βύρωνας
Επικοινωνία:

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από _mentos_ » 21 Ιούλ 2005 04:28

anytime :)

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 21 Ιούλ 2005 08:44

8ee mou !!!!

sas exo pei oti otav blepw output html me echo / print bgazo afrous ???

bilios katarxiv sto manual ekei pou givete avafora gia ta forms kai ta extneral vars eivai to http://gr2.php.net/variables.external
diabaseto kala eivai apo ta pio xrisima pragmata pou prepei
va givouv ktima sou oso grafeis php scripts

Ipo8eto oti ksereis kapoia basika pragmata apo html forms opote dev 8a epekta8w se afto.
To movo pou mou xirazete eivai to

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form action="test.php" method="POST">
</form>
afto pou leei n parapavo forma eivai molis givei submit va stilei ta stixia stnv test.php kai me method to POST (eiparxei kai to GET)

Stnv php prosfata mpike mia parametros asfalias to REGISTER_GLOBALS
Otav afto eivai ON opoia dipote metabliti givete aftomata register sto global array . 8a epavel8w se afto se ligo.

Otav givete submit mia forma aftomata ola ta input names
givovte ovomata metablitwv stnv php .
px to

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form action="test.php" method="POST">
Name&#58; <input type="text" name="name" />
</form>
8a dimiourgisei mia metabliti $name me periexomevo afto pou egrapses mesa sto input box afto. Stnv ousia omos dev givovte etsi ta pragmata.
H metabliti dimiourgite sto avtistixo array apo opou proil8e (stnv periptosi mas $_POST) kai stnv sivexeia givete register sto global array. ara exoume

$_POST['name'] kai $_GLOBALS['name'] to opoio eivai avalogo me to $name.
To register globals otav eivai off dev epitrepei tnv avtigrafi apo tov idiko pivaka stov geviko. (pliroforiaka to parapavo)

Ara otav 8es va tsimpiseis to periexomevo mias metabliti stnv ousia afto pou prepei va ksereis eivai apo pou sou ir8e n metabliti gia va tnv zitiseis apo to avtistixo array.


Episis epidi bgazo afrous me to script apo pavo

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
function a_news&#40;&#41; &#123;
 ?>
 <p><span class="nav_title">Admin Action >> Add News Topic</p>

<p>Click <a href="javascript&#58;popUp&#40;'upload.php?act=b_file&type=news'&#41;">here</a> to upload image.</p>

 <form action="admin.php?act=s_news" method="post" name="form1">
<table width="0" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td><p>Title&#58;<br><br>
    <input name="title" type="text" class="textarea" id="title" size="80"></p>
   </td>
  </tr>
  <tr>
      <td colspan="2"><p>Instructions&#58;<br><br>01. Use <b>VERDANA</b> font family.<br><br>02. When inserting an image choose <b>right</b> of <b>left</b> alignment <b>ONLY</b>.<br><br><textarea name="text" cols="80" style="width&#58; 100%" rows="25" class="textarea"></textarea></p></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan="2">
      <div align="left">
        <input name="Submit" type="submit" class="textarea" value="Submit">
        <input name="Submit2" type="reset" class="textarea" value="Reset">
        </div></td>
  </tr>
</table>
</form>
<?
                            &#125;

// Submit News //

function s_news&#40;&#41; &#123;

   $title = addslashes&#40;$_POST&#91;'title'&#93;&#41;;
   $text = addslashes&#40;$_POST&#91;'text'&#93;&#41;;
   $editor = $_SESSION&#91;'editor'&#93;;
   $date = date&#40;"ymd"&#41;;
   $time = date&#40;"His"&#41;;

   echo "<p><span class='nav_title'>Admin Action >> Add News Topic</span></p>";

   if &#40; $title == "" || $text == "" &#41; &#123;
      echo "You have to fill in <b>ALL</b> fields!!!\n<br><br><a href='javascript&#58; history.go&#40;-1&#41;'>Go back</a>";
      return 0;
   &#125;
   else &#123;
      $query = mysql_query&#40;"INSERT INTO `pinakas` &#40; `title`, `text`, `date`, `time`, `editor` &#41;
                                         VALUES &#40; '".$title."', '".$text."', '".$date."', '".$time.",' '".$editor."'&#41;" &#41;;
      if &#40; !$query &#41; die &#40;  mysql_error&#40;&#41; &#41;;

      echo "The following news topic was added successfully!";
   &#125;
&#125;
?>
Ebgala ola ta sivexomeva print kai ta avtikatestisa me escape stnv html
stnv defteri function ta diatirisa alla ta avtikatestisa me tnv constract echo
opou eivai poli pio grigori apo tnv formating function print
epsis ebala sosto formarisma sto sql query apla gia va eivai gramevo ligo
pio prosegmeva.

Av 8es mia gvomi gia ta dio function n defteri gia emeva 8a eprepe va epistrefei eva array piso me mivimata kai oxi va ta kavei output mesa apo mia function . eivai kalo practice otav exoume mia void function va miv kavoume ksekarfota outputs mesa sto html (av kai afto eivai mia prosopiki ektimisi kai oxi standar tropos grapsimatos)
Episis avtikatestisa ta variables apo to REQUEST array sto post opou eivai
kai n me8odos pou dimiourgite n forma. To REQUEST array empiptei sto security problima pou avefera pio priv
Telos afto to die pou exeis mesa stnv function dev eivai oti pio kalo iparxei ...
kalitera opos eipa va kavei return kapoio mivima la8ous para va diakoptei olokliro to script
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
_mentos_
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2005 21:57
Τοποθεσία: Βύρωνας
Επικοινωνία:

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από _mentos_ » 21 Ιούλ 2005 15:47

tha to tsekarw tnx :)

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από cordis » 21 Ιούλ 2005 16:02

Rapid-eraser έγραψε:8ee mou !!!!
sas exo pei oti otav blepw output html me echo / print bgazo afrous ???
Σας παρακαλώ!
Όχι άλλα echo.. μη μου τον συγχύζετε! :P :lol: :P
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από mrpc » 21 Ιούλ 2005 17:29

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
echo "<p>Εντάξει Boss!!!!</p>";
?>

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από bilios » 22 Ιούλ 2005 04:26

Eraser Eisai Kai poly Tutor E! :D:D:D:D

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από bilios » 22 Ιούλ 2005 04:28

xero vasika kai apo tote pou ekana to proto post mou exo liosei na diavazo oti vrehtei mprosta mou gia php, kano xrhsh dreamweaver (den ta ekopsa akomh ta drugs :D ) kai auta pou egrapses aposafunhzoun polla gia mena kai gia polous mallon

thanks!

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από bilios » 22 Ιούλ 2005 05:47

erothsh vlakentiou alla mou phre xrono kai den to katafera akomh...

pos tha prepei na onomaso thn database mou kai pia ta pedia ths gia na doulepsei to script sou arxonta?

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από bilios » 25 Ιούλ 2005 04:34

RE PAIDES!!!!!!

ekana 2 meres na katso na katalavo ti grafete pano kai katalava oti den diavasate to topoc kala kai tzampa kourasthkate!!

otan leo print ennoo kanoniko print!

dhladh thelo na ektyposo se xarti!!!!

gia na xemperdepso ta prahmata ligo perisotero...

rapid eraser kala ola ta parapano kai xekathara, to diko mou kolhma einai allo..

to site mou einai etoimo, ta pernao ola se vash kai ola ektyponontai ok sthn othonh,

h selida einai krathsh theseon se aithousa ( :D ) kai exo apo thn aithousa exei ena pc me ektypoth,

thelo na xero an o allos einai sto pc auto h exei mpei apo ena allo pc (lan internet..) kai an einai se auto to pc na tou epitrepei na ektyposei kai to ticket tou..

skeftomai na kano xrhsh mias metavlhths mallon ths <?php echo $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"]; ?> kai elegxontas thn me thn strstr na ton petao se selida ektyposhs.... ante auto tha to kano koytsa strava, alla gia ektyposh pia einai h entolh sthn PHP??? Vrhka mia function san auth:

function getPrinter($SharedPrinterName) {
global $REMOTE_ADDR;
$host = getHostByAddr($REMOTE_ADDR);
return "\\\\".$host."\\".$SharedPrinterName;
}

$handle = printer_open(getPrinter("Eltron"));

sorry gia to long post elpizo na sas edosa na katalavate

Thanks!

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Pos Ginetai Print mia Forma Se PHP???

Δημοσίευση από bilios » 25 Ιούλ 2005 06:59

parepiptontos mages ta extensions tou dreamweaver pos sas fainontai?

kanoun douleia?

pantos einai paaarapolla...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες