Top page script -- :(

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
kokaki
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 07 Ιουν 2005 12:52

Top page script -- :(

Δημοσίευση από kokaki » 21 Ιούλ 2005 10:37

Exw ena top page script apo auth thn selida http://www.leejoo.nl/java/buttonz/back_to_top.htm alla den paizei!!!!
TI na kanw??????

To script mpainei sto head kai einai to parakatw :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="JavaScript">

var btts=1000, bttx=120, btty=50, bttc='<nobr>Terug naar boven</nobr>';

function winWid&#40;&#41;&#123; return &#40;ns4||ns6&#41;?window.innerWidth&#58;document.body.clientWidth; &#125;
function winHei&#40;&#41;&#123; return &#40;ns4||ns6&#41;?window.innerHeight&#58;document.body.clientHeight; &#125;
function winOfy&#40;&#41;&#123; return &#40;ns4||ns6&#41;?window.pageYOffset&#58;document.body.scrollTop; &#125;
function mtoplink&#40;&#41;&#123; with&#40;eval&#40;bttll&#41;&#41;&#123; left=&#40;winOfy&#40;&#41;>0&#41;?winWid&#40;&#41;-bttx&#58;-500; top=&#40;winOfy&#40;&#41;>0&#41;?winHei&#40;&#41;-btty+winOfy&#40;&#41;&#58;-500; &#125; setTimeout&#40;'mtoplink&#40;&#41;',btts&#41;; &#125;
function toplink&#40;&#41;&#123; rt=&#40;!ns4&#41;?'<div id="bttl" style="position&#58;absolute;">'&#58;'<layer name="bttl">'; rt+=&#40;!ns4&#41;?'<a style="cursor&#58; '+hand+'" onclick'&#58;'<a href"'; rt+='="JavaScript&#58;scrollTo&#40;0,0&#41;">'; rt+=bttc; rt+=&#40;!ns4&#41;?'</a></div>'&#58;'</a></layer>'; document.write&#40;rt&#41;; mtoplink&#40;&#41;; &#125;
var ns4=&#40;document.layers&#41;?1&#58;0;
var ie4=&#40;document.all&#41;?1&#58;0;
var ns6=&#40;document.getElementById&&!document.all&#41;?1&#58;0;
var hand=&#40;ie4&#41;?'hand'&#58;'pointer';
if&#40;ie4&#41;	bttll="document.all&#91;'bttl'&#93;.style";
if&#40;ns4&#41; bttll="document.layers&#91;'bttl'&#93;";
if&#40;ns6&#41; bttll="document.getElementById&#40;'bttl'&#41;.style";
toplink&#40;&#41;;

</script>
:o :o :o :o :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Top page script -- :(

Δημοσίευση από fafos » 21 Ιούλ 2005 12:06

To script doulevei otan exei toso periexomeno h selida etsi oste na scrolarei pros ta kato. An to periexomeno einai toso oste na mhn vgazei deksia mpara den emfanizete to top.

kokaki
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 07 Ιουν 2005 12:52

Top page script -- :(

Δημοσίευση από kokaki » 21 Ιούλ 2005 13:52

Basika me auto to script den ta katafera alla me ton parakatw.. alla auto pou thelw einai na mhn bgainei stin panw pleura tis selidas alla katw mporeis se parakalo na me boithiseis? kai auto mpainei sto head

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Begin
function floatButton &#40;&#41; &#123;
if &#40;document.all&#41; &#123;
document.all.topButton.style.pixelTop = document.body.scrollTop;
&#125;
else if &#40;document.layers&#41; &#123;
document.topButton.top = window.pageYOffset;
&#125;
else if &#40;document.getElementById&#41; &#123;
document.getElementById&#40;'topButton'&#41;.style.top = window.pageYOffset + 'px';
&#125;
&#125;
if &#40;document.all&#41;
window.onscroll = floatButton;
else
setInterval &#40;'floatButton&#40;&#41;', 50&#41;;
function initButton &#40;&#41; &#123;
if &#40;document.all&#41; &#123;
document.all.topButton.style.pixelLeft = document.body.clientWidth - document.all.topButton.offsetWidth;
document.all.topButton.style.visibility = 'visible';
&#125;
else if &#40;document.layers&#41; &#123;
document.topButton.left = window.innerWidth - document.topButton.clip.width - 15;
document.topButton.visibility = 'show';
&#125;
else if &#40;document.getElementById&#41; &#123;
document.getElementById&#40;'topButton'&#41;.style.left = &#40;window.innerWidth - 170&#41; + 'px';
document.getElementById&#40;'topButton'&#41;.style.visibility = 'visible';
&#125;
&#125;
// End -->
</script>
[/code]

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Top page script -- :(

Δημοσίευση από fafos » 21 Ιούλ 2005 14:09

Mhpos leipei kati? Sto body den grafeis tipota?
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

kokaki
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 07 Ιουν 2005 12:52

Top page script -- :(

Δημοσίευση από kokaki » 21 Ιούλ 2005 14:15

apo eki pou pira to script den bazeis sto body kati.. to script mou leiyourgei kanonika apla den thelw na bgei panw thelw na bgainei katw.. thelw na exei thn idia thesi me auto http://www.leejoo.nl/java/buttonz/back_to_top.htm

:roll:

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Top page script -- :(

Δημοσίευση από fafos » 21 Ιούλ 2005 14:18

Doulepse me auto.. einai poly kalytero kai to allazeis opos thes:

http://www.maxxblade.co.uk/bak2top/bak2top.zip
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

kokaki
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 07 Ιουν 2005 12:52

Top page script -- :(

Δημοσίευση από kokaki » 21 Ιούλ 2005 14:26

SE eyaxaristw polu para poluuuu :D

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Top page script -- :(

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 21 Ιούλ 2005 14:44

gia ti dev bazeis eva named ancor sto top meros tis selidas
kai va baleis eva link pou va dixvei se afto to ancor ?

<a name='top'></a>

kai meta sto telos tis selidas

<a href='#top'>Scrol UP</a>

etsi 8a doulebei kai se xristes pou dev exouv javascript
(ase pou dev blepw tov logo va xrisimopiiseis javascript gia kati toso aplo)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

kokaki
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 07 Ιουν 2005 12:52

Top page script -- :(

Δημοσίευση από kokaki » 21 Ιούλ 2005 15:01

Nomizw pos exeis Dikio tora pou to blepw, eikona omos mporw na balw?
:oops:

Cmg__
Δημοσιεύσεις: 1710
Εγγραφή: 29 Μαρ 2005 22:40

Top page script -- :(

Δημοσίευση από Cmg__ » 21 Ιούλ 2005 15:18

ayto tha elega kai egw Rapid!

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Top page script -- :(

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 21 Ιούλ 2005 15:58

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href='#top' ><img src='path/to/image.jpg' border='0'></a>
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
ArchangelX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2430
Εγγραφή: 24 Μαρ 2004 13:33
Τοποθεσία: 7ος Ουρανός
Επικοινωνία:

Top page script -- :(

Δημοσίευση από ArchangelX » 21 Ιούλ 2005 16:15

<a name='top'></a>

<a href='#top'><img border="0" src="εικόνα.jpg"></a>

???
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες