HELP: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ Flash!!!

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
sakissoft
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 23 Δεκ 2004 15:48

HELP: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ Flash!!!

Δημοσίευση από sakissoft » 22 Ιούλ 2005 03:09

Καλημέρα.
Θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να εισάγω στο ΤΧΤ αρχείο (text_vars_car33.txt) από όπου διαβάζει μία flash σελίδα τους τίτλους για το μενου και τα λινκ του

Το ΤΧΤ αρχείο περιέχει εκτός των άλλων και τα παρακάτω τα οποία θέλω να αλλάξω με ελληνικους χαρακτήρες (π.χ.το ABOUT να το κάνω ΣΧΕΤΙΚΑ κ.ο.κ.)

.
.
.
&catalog2=catalog2

&top_title6=<font color="#0066FF" size="29">Contact</font> us
&contact=Contact

&button1=HOME
&button2=ABOUT
&button3=SERVICES
&button4=NEW CARS
&button5=GALLERY
&button6=CONTACT US

&contact_email=youremail@server.com
.
.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

HELP: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ Flash!!!

Δημοσίευση από Knorcedger » 22 Ιούλ 2005 03:18

Κάποτε είχα και εγω αυτην την απορία...
http://freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=14897
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

sakissoft
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 23 Δεκ 2004 15:48

HELP: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ Flash!!!

Δημοσίευση από sakissoft » 28 Ιούλ 2005 02:34

Knorcedger έγραψε:Κάποτε είχα και εγω αυτην την απορία...
http://freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=14897
Το δοκίμασα αλλά δεν έγινε τίποτα.Υποψην ότι το flash είναι demo και αποτελείται από δύο swf αρχεία , ένα txt αρχείο και ένα index. Τους τίτλους και τα ονόματα των λινκ κ.λ.π τα παίρνει από το txt αρχείο.Μέσα από το index άλλαξα το background της σελίδας αλλά τα ελληνικά δεν εμφανίζονται καθόλου.στην θέση τους υπάρχει κενό.

Μπορουμε να κάνουμε τίποτα?

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

HELP: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ Flash!!!

Δημοσίευση από Knorcedger » 28 Ιούλ 2005 02:44

Για να τραβήξεις τα δεδομένα από το txt χρησιμοποιείς την loadVariables ή την LoadVars ?
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

sakissoft
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 23 Δεκ 2004 15:48

HELP: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ Flash!!!

Δημοσίευση από sakissoft » 29 Ιούλ 2005 02:40

Knorcedger έγραψε:Για να τραβήξεις τα δεδομένα από το txt χρησιμοποιείς την loadVariables ή την LoadVars ?

Δεν ξέρω .ΔΕν έκανα εγώ το flash template. Εγώ απλώς το κατέβασα . Υπάρχει τρόπος να δώ τα swf αρχεία ? Είμαι λίγο... αρχάριος sta flash όπως θα κατάλαβες. Πάντως στην θέση των ελληνικών χαρακτήρων εμφανίζονται ανάλογοι κενοί χαρακτήρες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες