Αυτοματο load ενος site σένα frame

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sotrek
Δημοσιεύσεις: 67
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2005 18:48
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Αυτοματο load ενος site σένα frame

Δημοσίευση από Sotrek » 25 Ιούλ 2005 18:55

Χμ..λογικα χρειαζομαι javascript γι'αυτο που θελω.. :roll:

Υποθεστε οτι εχω μια index.html με δυο frame, στο ενα frame εχω πχ ενα menu και στο δευτερο frame θελω να κανει load τη σελιδα ενος forum, το οποιο βρισκετε σε αλλο url.

πως μπορω να κανω κατι τετοιο;

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! :)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ArchangelX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2430
Εγγραφή: 24 Μαρ 2004 13:33
Τοποθεσία: 7ος Ουρανός
Επικοινωνία:

Αυτοματο load ενος site σένα frame

Δημοσίευση από ArchangelX » 25 Ιούλ 2005 19:00

Με την ίδια λογική που κάνεις target τις σελίδες σου απο το ένα frame στο άλλο. Απλά, στο μενοιύ αντί για το path που βάζεις για να σου εμφανίζονται οι σελίδες σου (πχ a href="selida.htm" target="deksi_frame"), βάζεις εξωτερικό link (πχ a href="http://www.tositesoy.gr/forums/index.php" target="deksi_frame")
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Sotrek
Δημοσιεύσεις: 67
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2005 18:48
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Αυτοματο load ενος site σένα frame

Δημοσίευση από Sotrek » 25 Ιούλ 2005 19:05

χμ..οχι δεν θελω αυτο.

δεν δουλεω με frame, απλα σε μια μονο σελιδα οταν την καλω θα εχει 2 frame, στο ενα βαζω κατι που θελω εγω και στο αλλο θελω να γινετε auto-load.

αλλα το βρεικα! :D

Κώδικας: Επιλογή όλων

<frameset rows="*,685" cols="*" framespacing="0" frameborder="NO" border="0">
  <frame src="top.htm" name="topFrame">
  <frame src="http&#58;//www.to_site.gr" name="bottomFrame" scrolling="NO" noresize>
</frameset>
Εικόνα

Cmg__
Δημοσιεύσεις: 1710
Εγγραφή: 29 Μαρ 2005 22:40

Αυτοματο load ενος site σένα frame

Δημοσίευση από Cmg__ » 26 Ιούλ 2005 02:45

τι απο τον κωδικα που δινεις ήθελες?

Άβαταρ μέλους
Sotrek
Δημοσιεύσεις: 67
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2005 18:48
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Αυτοματο load ενος site σένα frame

Δημοσίευση από Sotrek » 26 Ιούλ 2005 17:55

Cmg__ έγραψε:τι απο τον κωδικα που δινεις ήθελες?
αυτο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<frame src="http&#58;//www.to_site.gr" name="bottomFrame" scrolling="NO" noresize>
αντι να καλω μια σελιδα html δικια μου, καλω το site που θελω!

σχωρατε με για τον χωρο που επιασα! :)
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης