Loading Sound

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spithas
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 23 Δεκ 2003 16:53
Τοποθεσία: Alexandroupoli

Loading Sound

Δημοσίευση από spithas » 28 Ιούλ 2005 04:56

tha ekfraso akoma mia aporia pou exw.
exw mesa sto site pou kanw kamia 20 koumbia. iparxei i dinatotita na valw kapoion eixo wav i oti alli katalixi se ena frame kai na diloso sta koumbia na pernoun ton eixo apo to frame pou exw dilosei ton eixo.
Afto to zitao an ginete gia na min mbenw se kathe koumbi kai vazw to sound xexorista. an ginete tha mou lisei ta xereia! thanks !!!!!

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Loading Sound

Δημοσίευση από Knorcedger » 28 Ιούλ 2005 10:11

Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
spithas
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 23 Δεκ 2003 16:53
Τοποθεσία: Alexandroupoli

Loading Sound

Δημοσίευση από spithas » 28 Ιούλ 2005 14:40

den eida fws sto tounel mipos kamia poio kali voithia:)

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Loading Sound

Δημοσίευση από Knorcedger » 28 Ιούλ 2005 14:58

Μάλλον δεν διάβασες καλά αυτά που γράφει ο spooky.

Ποιο καλή βοήθεια αποκλείεται να βρεις. Ξαναρίξε μια ποιο καλή ματιά
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Loading Sound

Δημοσίευση από LightForce » 28 Ιούλ 2005 18:11

σπίθας κάνε import τον ήχο που θέλεις στο flash.

άνοιξε την βιβλιοθήκη (window->library) βρέστονα και πάτα πάνω του δεξί πληκτρο, κάντον linkage και κλίκαρε το export in first frame

δηλωσέ τον στο πρώτο keyframe στο flash, για παράδειγμα αν λέγεται boom ο ήχος:

Κώδικας: Επιλογή όλων

boom = new Sound(_root.boom);
boom.attachSound("boom");
όποτε θέλεις να παίζει, στο button δώσε κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (press) {
boom.start(0,1)
}
αν το button βρίσκεται μέσα σε movie clip:

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (press) {
_root.boom.start(0,1)
}
αυτό είναι όλο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης