ενα Loding τετοιο...

Γενικές ερωτήσεις και απαντήσεις που έχουν σχέση με το Internet και την καθημερινή του χρήση.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

ενα Loding τετοιο...

Δημοσίευση από stonekito » 30 Ιούλ 2005 13:14

ΓΕια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ,εχω δει σε καποια ξενα site Που κανουν ενα loding στην αρχη οταν θελουν να εμφανησουν κατι, δειτε εδω και πειτε μου, πως γινεται...


Αν ξερεται...

http://www.mytemplatestorage.com/interf ... index.html

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

ενα Loding τετοιο...

Δημοσίευση από stonekito » 03 Αύγ 2005 00:04

katalaba kaneis...

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

ενα Loding τετοιο...

Δημοσίευση από fafos » 03 Αύγ 2005 00:13

Proton.. nomizo oti eisai se lathos kathgoria
Deyteron.. einai poly aplo, koitakse ton kodika ths selidas pou les.. sto head exei to loader.css kai to loader.js.. katevase ta..

Sto body exei thn ekshs grammh: <BODY onload="remove_loading()">

kai apo kato to div pou trexei o loader:

<div id="loader_container">
<div id="loader">
<div align="center">Templates Loading ...</div>

<div id="loader_bg"><div id="progress"> </div></div>
</div>
</div>

Aplo copy paste kaneis

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

ενα Loding τετοιο...

Δημοσίευση από stonekito » 03 Αύγ 2005 00:29

οκ το ειδα ενταξη το εκανα...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Internet Help”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες