CSS, dotted boarder ?

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

CSS, dotted boarder ?

Δημοσίευση από emphasy » 06 Αύγ 2005 15:57

8elw na valw sthn dekia meria enos div ena dotted boarder, kai den ginete, oute dotted,out groove, oute tpt! 3erei kaneis ti mporei na ftaei ?

Άβαταρ μέλους
milianos
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2004 01:39
Τοποθεσία: schwabenland
Επικοινωνία:

CSS, dotted boarder ?

Δημοσίευση από milianos » 06 Αύγ 2005 18:14

Μεταξύ άλλων ενας πρακτικός τρόπος για να ορίζουμε τις ιδιότητες των επιπέδων, οσον αφορά τα περιγράμματα, χρώμα φόντου, σκιές κλπ, ειναι να δημιουργούμε απο την αρχή ενα style για τα επίπεδα, Ebene, Divs, etc.

Εδω ενα απλό παράδειγμα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1253">
<title>Homepage</title>
<style>
<!--
div          &#123; font-family&#58; Trebuchet MS; font-size&#58; 9pt; font-weight&#58; bold; 
               border-right&#58; 2px dotted #FF0000; ; background-color&#58;#F5F8FF &#125;
p            &#123; font-family&#58; Trebuchet MS; font-size&#58; 9pt &#125;              
-->
</style>
</head>

<body>

<table border="0" width="740" id="table1" bgcolor="#EAF3FB" height="500">
	<tr>
		<td>
		<div style="position&#58; absolute; width&#58; 180px; height&#58; 180px; z-index&#58; 1; left&#58; 50px; top&#58; 290px; id=" ebene1">
&nbsp;</div>
		<div style="position&#58; absolute; width&#58; 180px; height&#58; 180px; z-index&#58; 2; left&#58; 287px; top&#58; 290px; id=" ebene2">
&nbsp;</div>
		<div style="position&#58; absolute; width&#58; 180px; height&#58; 180px; z-index&#58; 3; left&#58; 527px; top&#58; 289px; id=" ebene3">
&nbsp;</div>
		</td>
	</tr>
</table>

</body>

</html>

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

CSS, dotted boarder ?

Δημοσίευση από emphasy » 06 Αύγ 2005 19:03

Wraio auto, alla to provlhma einai allou, mipws ginete tpt kai den mporw na to kanw, opws me ta flash buttons, pou prepei na exeis site host ston Disko C:// ?

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

CSS, dotted boarder ?

Δημοσίευση από cordis » 06 Αύγ 2005 20:39

τι σχέση έχει το CSS με το που κάνεις host;
θέλεις να μας δήξεις κάποιο υπόδειγμα σελίδας και που θέλεις να βάλεις dots;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

CSS, dotted boarder ?

Δημοσίευση από emphasy » 06 Αύγ 2005 23:26

To host exei sxesh, px sto dreamweaver gia na valeis flash buttons den eprepe na exei ellhnika to url tou local host sou, lew mipws einai tpt tetoio... alla mpa...

EDIT: telika vrhka lush sto provlhma apo to site tou lightforce :) ;-)

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

CSS, dotted boarder ?

Δημοσίευση από cordis » 07 Αύγ 2005 02:00

θα μας την πεις κι εμάς; ;)
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Cmg__
Δημοσιεύσεις: 1710
Εγγραφή: 29 Μαρ 2005 22:40

CSS, dotted boarder ?

Δημοσίευση από Cmg__ » 07 Αύγ 2005 18:08

ta flash ta kanoyn ola panta!
kai opws panta : POTE THA MATHW FLASH!!!!

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

CSS, dotted boarder ?

Δημοσίευση από skeftomilos » 08 Αύγ 2005 02:03

Όσο αργότερα τόσο το καλύτερο! Άσε που μπορεί στο μεταξύ να γίνει της μόδας το SVG και να πάνε χαμένες οι γνώσεις σου. Τρέμε Flash! :D
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Cmg__
Δημοσιεύσεις: 1710
Εγγραφή: 29 Μαρ 2005 22:40

CSS, dotted boarder ?

Δημοσίευση από Cmg__ » 08 Αύγ 2005 02:23

SVG? κανα linkακι για αυτο?

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

CSS, dotted boarder ?

Δημοσίευση από cordis » 09 Αύγ 2005 00:09

η συζήτηση για το SVG μεταφέρθηκε εδώ:
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=17345
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

emphasy
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: 16 Ιαν 2005 10:31

CSS, dotted boarder ?

Δημοσίευση από emphasy » 12 Αύγ 2005 18:07

cordis έγραψε:θα μας την πεις κι εμάς; ;)
Den mporw apo edw otan gyrisw :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες