Σφάλμα register

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Σφάλμα register

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Αύγ 2005 16:50

όταν κάνει κάποιος register του βγάζει μύνημα μετά την αποστολή....

Κώδικας: Επιλογή όλων

 Could not insert data into users table

DEBUG MODE

INSERT INTO phpbb_users (user_id, username, user_regdate, user_password, user_email, user_icq, user_website, user_occ, user_from, user_from_flag, user_interests, user_mobile, user_absence_mode, user_absence, user_absence_text, user_sig, user_sig_bbcode_uid, user_avatar, user_avatar_type, user_viewemail, user_aim, user_yim, user_msnm, user_attachsig, user_setbm, user_allowsmile, user_allowhtml, user_allowbbcode, user_allow_viewonline, user_notify, user_notify_pm, user_popup_pm, user_timezone, user_dateformat, user_lang, user_style, user_gender, user_level, user_allow_pm, user_birthday, user_next_birthday_greeting, user_passwd_change, user_active, user_actkey) VALUES (55, 'kAzar_oSk', 1123505747, 'aaf8395525524c5771cfb67e730ac312', 'czxc@hgds.gr', '', '', 'Φοιτητής', '', 'greece.gif', 'Graffiti', 0, 0, '', '', '', '', 0, 0, '', '', '', 1, 0, 1, 1, 1, 1, 0, 0, 1, 2, 'D M d, Y g:i a', 'greek', 1, '1', 0, 1, '5691', '2006', 1123505747,1, '')
Line : 666
File : usercp_register.php
Τι παίζει ???
Ευχαριστώ...
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Σφάλμα register

Δημοσίευση από cordis » 08 Αύγ 2005 16:54

Μήπως έβαλες κανένα mod και δεν έκανες τις αλλαγές στην βάση;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Σφάλμα register

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Αύγ 2005 18:25

Ναι είχα βάλει ένα mod για να σου εμφανίζει κάτω από το avatar μια επιλογή...
Μηπως ξέρει κανεις πως διορθώνετε?
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Σφάλμα register

Δημοσίευση από cordis » 08 Αύγ 2005 18:34

Αν μας πεις ποιο ήταν το mod θα μας βοηθούσες για να σε βοηθήσουμε..
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
ledraweb
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1356
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2004 11:00
Τοποθεσία: Λευκωσία

Σφάλμα register

Δημοσίευση από ledraweb » 08 Αύγ 2005 18:37

ALTER TABLE phpbb_users ADD user_mobile VARCHAR(255) AFTER user_interests;
τρέξε τον πιο πάνω κώδικα στην βάση δεδομένων σου :wink:

(νομίζω) :oops:
None Of Us Is As Smart As All Of Us!!!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Σφάλμα register

Δημοσίευση από cordis » 08 Αύγ 2005 18:51

αν είναι αυτό το mod...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
ledraweb
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1356
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2004 11:00
Τοποθεσία: Λευκωσία

Σφάλμα register

Δημοσίευση από ledraweb » 08 Αύγ 2005 19:56

γι΄ αυτό έβαλα το νομίζω... :roll:
None Of Us Is As Smart As All Of Us!!!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Σφάλμα register

Δημοσίευση από EkLekTos » 11 Αύγ 2005 15:20

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
ΤΤOPPOUZOS αυτό το είχα τρέξει όταν έβαλα το mod...
Τελικά το έβγαλα γιατί δεν διορθωνόταν...
Ευχαριστώ.
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης