Αυτόματη εγγραφή θέματος στο outllok

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
ave
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: 30 Ιαν 2005 08:49
Τοποθεσία: seix sou deep forest
Επικοινωνία:

Αυτόματη εγγραφή θέματος στο outllok

Δημοσίευση από ave » 11 Αύγ 2005 15:38

Γεια χαρά
Πώς πρέπει να το κάνω ώστε όταν κάποιος κάνει κλικ στο link που ανοίγει το mail του outlook , στο θέμα, αυτόματα να αναγράφετε ο κωδικός τις σελίδας που εστάλη?

Και πάλι ευχαριστώ
www.avgerinos.gr
www.papers.gr

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Αυτόματη εγγραφή θέματος στο outllok

Δημοσίευση από cordis » 11 Αύγ 2005 16:15

από τα βοηθήματα...
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=9629
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

ave
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: 30 Ιαν 2005 08:49
Τοποθεσία: seix sou deep forest
Επικοινωνία:

Αυτόματη εγγραφή θέματος στο outllok

Δημοσίευση από ave » 11 Αύγ 2005 16:52

Σ'ευχαριστώ cordis

ave
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: 30 Ιαν 2005 08:49
Τοποθεσία: seix sou deep forest
Επικοινωνία:

Αυτόματη εγγραφή θέματος στο outllok

Δημοσίευση από ave » 11 Αύγ 2005 17:25

Κάτι ακόμα master
Πως θα μικρύνω την απόσταση μεταξύ του Originals – The originals – Editions σε αυτή την σελίδα?
http://www.avgerinos.gr/beachI.html

στο css είναι έτσι :
<td class="level2">Originals</td>
<td class="level2" align="right"></a></td>
<td class="level2" align="right"><img src="images/arrow7d.gif" border="0"></a></td>
</tr>
<tr><td class="level1" colspan="3">&nbsp;</td></tr>
<tr><td class="level1" colspan="3"><a href="milionis.html"><img src="images/bullet7on.gif" border="0"> The originals</a></td></tr>
<tr><td class="level1" colspan="3">&nbsp;</td></tr>
<tr>
<td class="level2"><b>Editions</b></td>
<td class="level2" align="right"></a></td>
<td class="level2" align="right"><img src="images/arrow7on.gif"

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Αυτόματη εγγραφή θέματος στο outllok

Δημοσίευση από cordis » 11 Αύγ 2005 17:29

καταρχήν αυτό δεν είναι css, αλλά html...

αυτό που έστειλες κάνε το έτσι.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<td class="level2">Originals</td> 
<td class="level2" align="right"></td> 
<td class="level2" align="right"><img src="images/arrow7d.gif" border="0"></td> 
</tr> 
<tr><td class="level1" colspan="3"><a href="milionis.html"><img src="images/bullet7on.gif" border="0"> The originals</a></td></tr> 
<tr><td class="level1" colspan="3">&nbsp;</td></tr> 
<tr> 
<td class="level2"><b>Editions</b></td> 
<td class="level2" align="right"></td> 
<td class="level2" align="right"><img src="images/arrow7on.gif"
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

ave
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: 30 Ιαν 2005 08:49
Τοποθεσία: seix sou deep forest
Επικοινωνία:

Αυτόματη εγγραφή θέματος στο outllok

Δημοσίευση από ave » 11 Αύγ 2005 17:44

Το πρόβλημα είναι πως έτσι έρχεται και κολλάει πάνω στο άλλο, γι&#8217;αυτό μπερδεύτηκα και είπα για το css , μήπως πρέπει να γίνει εντολή από εκεί μέσα στο πόση θα είναι η απόσταση μεταξύ των γραμμών.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Αυτόματη εγγραφή θέματος στο outllok

Δημοσίευση από cordis » 11 Αύγ 2005 18:19

δοκίμασε τότε αυτό και παίξε λίγο με τα cellspacing και cellpadding ;)

Κώδικας: Επιλογή όλων

<td class="level2">Originals</td> 
<td class="level2" align="right"></td> 
<td class="level2" align="right"><img src="images/arrow7d.gif" border="0"></td> 
</tr> 
<tr><td class="level1" colspan="3">
<table border="0" cellspacing="3" cellpadding="3">
  <tr>
    <td width="100%"><a href="milionis.html"><img src="images/bullet7on.gif" border="0"> The originals</a></td>
  </tr>
</table>
</td></tr> 
<tr><td class="level1" colspan="3">&nbsp;</td></tr> 
<tr> 
<td class="level2"><b>Editions</b></td> 
<td class="level2" align="right"></td> 
<td class="level2" align="right"><img src="images/arrow7on.gif"
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

ave
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: 30 Ιαν 2005 08:49
Τοποθεσία: seix sou deep forest
Επικοινωνία:

Αυτόματη εγγραφή θέματος στο outllok

Δημοσίευση από ave » 12 Αύγ 2005 12:00

Σε ευχαριστώ cordis. Μου πήρε δυό ώρες αλλά αυτό ήταν, έγινε όπως το ήθελα.

Μήπως γίνετε ένα tip ακόμη?

Λοιπόν, όταν κάνεις κλίκ πάνω στο image ανοίγη ένα νέο παράθυρο. Το λευκό background δεν καταλαβαίνω από πού έρχετε ή πώς να το αλάξω.
Το ιδανικό για μένα θα ήταν να άνοιγε το παράθυρο χωρίς κάν την μπάρα του explorer από πάνω, το close window κάτω δεξιά και ίσως auto size μιάς και έχω διαφορετικά images.

Το html:
<html>
<head>
<html>
<head>
<title>.:Avgerinos Gallery:.</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7"/>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">


<script language='javascript' src='http://127.0.0.1:3004/js.cgi?pca&r=4031'></script>

</head>
<body> <br> <br>
<table cellpadding="0" cellspacing="0" align="center" width="100%" class="menu" border="0">
<tr><td class="level0" align="center"><b>Dimitris Milionis "The Beach I"</b></td></tr>
<tr><td class="level11">&nbsp;</td></tr>
<tr><td class="level11" align="center"><img src="images/BL91.gif" border="0"></td></tr>
<tr><td class="level11">&nbsp;</td></tr>
<tr><td class="level11" align="center"><b>"House with Red top & Curtain"</b> <br> <br>Digigraphy <br> Plate size 30 x 24 cm <br>
Paper size 45 x 36 cm <br> on Hahnemuehle William Turner 100% cotton rag paper <br> Edition of 45 <br>
<b>Product code BI-08</b> <br> <br>
<a href="&#109;&#097;&#105;&#108;&#116;&#111;&#58;&#101;&#118;&#103;&#101;&#110;&#105;&#111;&#115;&#64;&#97;&#118;&#103;&#101;&#114;&#105;&#110;&#111;&#115;&#46;&#103;&#114;?subject=Request about BI-08"><b>Request this Artwork</b></a>
</td></tr>
<tr><td class="level0" align="center"></td></tr>
<tr><td align="right"><a href="javascript:self.window.close()">Close Window</a></td></tr>
</table>
</body>
</html>

<script language='javascript'>postamble();</script>

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Αυτόματη εγγραφή θέματος στο outllok

Δημοσίευση από cordis » 12 Αύγ 2005 12:10

δες δύο βοηθήματα που υπάρχουν για αυτό το θέμα:
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=9630
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=10566
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες