Scrolling text area

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Thenomad
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 17 Αύγ 2005 04:44

Scrolling text area

Δημοσίευση από Thenomad » 26 Αύγ 2005 04:52

Φίλε Lightforce κι αν θελήσω να κάνω load 2 ή 3 αρχεία πως θα γίνει ο κώδικας?
Ευχαριστώ.

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Scrolling text area

Δημοσίευση από LightForce » 26 Αύγ 2005 17:39

Κάνε buttons και βάλε κώδικα στο κάθε Button:

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (release) {
myData = new LoadVars();

myData.onLoad = function() {
    myText.htmlText = this.content;
  };
  myData.load("test.txt");
}

απλώς άλλαξε το όνομα του text αρχείου που θές να φορτώσεις, για κάθε button διαφορετικό π.χ test1.txt test2.txt test3.txt

σου κάνει έτσι ?

Άβαταρ μέλους
Thenomad
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 17 Αύγ 2005 04:44

Scrolling text area

Δημοσίευση από Thenomad » 26 Αύγ 2005 22:05

Νομίζω πως η απάντηση σου αληθεύει όταν αυτά τα 2-3 texts φορτώνουν στο ίδιο dynamic text.
Εγώ θέλω να φορτώσω στην ίδια σελίδα(στον ίδιο χρόνο) εξωτερικά αρχεία σε 2-3 διαφορετικά σημεία.
Θα χρειαστώ λογικά 2-3 αντίστοιχα dynamic textboxes με διαφορετικό instance name?
Αν ναι πως θα μπούν και τα 3 στο ίδιο χρονικό σημείο?
Δοκίμασα να βάλω 2 αλλά το movie έγινε μπάχαλο :D .

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Scrolling text area

Δημοσίευση από LightForce » 27 Αύγ 2005 01:19

Thenomad ψάχτο, πειραματίσου, και θα την βρείς την λύση.

τοποθετώ άλλο ένα dynamic text με όνομα mytext2, ένα νέο txt αρχείο μέ όνομα test2.txt και το μύνημα τώρα ξεκινάει με text= και όχι με content=

Κώδικας: Επιλογή όλων

myData = new LoadVars();

myData.onLoad = function() {
    myText.htmlText = this.content;
    myText2.htmlText = this.text;
};

myData.load("test.txt");
myData.load("test2.txt");

stop();


Άβαταρ μέλους
Thenomad
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 17 Αύγ 2005 04:44

Scrolling text area

Δημοσίευση από Thenomad » 27 Αύγ 2005 03:13

'Ετσι είχα σκεφτεί και έβαλα τον κώδικα,αλλά ξεκινούσανε και τα 2 με την ίδια μεταβλητή :hammer: .
Μην νομίζεις ότι ρωτάω χωρίς λόγο όμως,πριν ρώτησω έχω χαλάσει το fla μου 150 φορές.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες