mysql_fetch_object():

Συζητήσεις για την βάση δεδομένων MySQL και το phpMyAdmin

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
zisisx
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 20 Αύγ 2005 00:55

mysql_fetch_object():

Δημοσίευση από zisisx » 20 Αύγ 2005 11:05

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΕ PHP+MYSQL. ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ CMS Η ΕΤΟΙΜΕΣ DATABASES. ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ TON NETSERVER KAI ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ LOCAL ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑ ΣΤΗΣΩ ΤΟ COOKDOJ(PHP+MYSQL) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\netserver2\www\cook\index.php on line 35 ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
KAΘΩΣ ΚΑΙ
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\netserver2\www\cook\lib\mysqlfunc.php on line 6
ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ (ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ EASYPHP1.7 ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ)
Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ COOKDOJO(PHP+MYSQL) ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ .
EYXAΡΙΣΤΩ

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

mysql_fetch_object():

Δημοσίευση από soteres2002 » 20 Αύγ 2005 15:09

profanos den exeis setarei tin database ston SQL server sou, px MySQL, PostgreSQL ktl. Gia windows, protino na katebaseis to AppServ kai na stiseis tin MySQL me user kai passwd kai na ta allakseis mesa ston kodika auta. Den xreiazetai na gnorizeis kai kodika PHP gia na to kaneis auto.

zisisx
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 20 Αύγ 2005 00:55

mysql_fetch_object():

Δημοσίευση από zisisx » 22 Αύγ 2005 13:04

ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ AppServ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ PASSWD ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ (ΤΙΤΛΟ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΠΧ) ΣΕ ΜΙΑ DATA BASE ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ DATA BASE.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ COOKDOJO

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

mysql_fetch_object():

Δημοσίευση από cordis » 22 Αύγ 2005 17:54

ο AppServ είναι ότι πιο απλό υπάρχει...

αν έγραφες και με πεζά θα μας βοηθούσες αφάνταστα στην ανάγνωση για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

mysql_fetch_object():

Δημοσίευση από soteres2002 » 22 Αύγ 2005 19:50

re paidi mou, eftiakses xristes gia tin database, ekanes setup tin database apo kapio .sql arxeio pou sigoura iparxei me to CD, kai meta allakses ta username kai password mesa apo ta PHP arxeia?

An den einai ok ola auta den pas pouthena...

Gia na boithiso kai ligo parapano, an exeis prosbasi apo to prompt ton windows, tespa kaneis ta eksis:

mysqladmin -u USER password PASSWORD
mysql -u USER -p
<PASSWORD>
---tora eisai mesa sto interactive shell tis mysql----
>CREATE DATABASE db;
>USE db;
>SOURCE somefile.sql;
>exit;

ta basika gia na doulepseis apo tin prompt ton windows, gia na pareis ena tetpio promt (cmd.exe), pas start>run kai grafeis command.

episis na rotiso kati? eisai sigouros oti o kodikas prospathei na sindethei se MySQL server? Mipos einai tpt PostgreSQL, Oracle i tpt allo? gia tsekare...

gia na min skotonesai kai toso, boreis na katebaseis to PHPmyadmin kai na kaneis edit to arxeio config.php kai ekei stis metablites bale mia timi se kathemia apo tis metablites username kai password kai telioses. anoikse ton browser, bara to path ston server kai bes sto web interface kai apo ekei rithmise ta panta.

Episis tsekare an pragmatika o MySQL server trexei tin stigmi pou prospatheis na kaneis auto me tin selida kai sou bgazei to lathos.

zisisx
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 20 Αύγ 2005 00:55

mysql_fetch_object():

Δημοσίευση από zisisx » 29 Αύγ 2005 01:13

xanaegatestisa thn mysql mesw tou netserver kai ola doulepsan roloi
Euxaristw gia ola

Απάντηση

Επιστροφή στο “MySQL”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες