[solved] Καθυστέρηση και κλείσιμο

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
pitrofos
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 07 Μάιος 2004 22:41

[solved] Καθυστέρηση και κλείσιμο

Δημοσίευση από pitrofos » 20 Αύγ 2005 16:47

Γεία σας
Ξέρει κάποιος πώς βάζω με κώδικα καθυστέρηση στο flash?
και ποιά είναι η εντολή όπου με το πάτημα ενός κουμπιού να κλείνει η συγκεκριμένη εφαρμογή του flash?
Ευχαριστώ

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

[solved] Καθυστέρηση και κλείσιμο

Δημοσίευση από LightForce » 22 Αύγ 2005 20:38

Mπορείς να χρησιμοποιήσεις interval, να κάνεις δηλαδή μια συνάρτηση πχ wait..

Κώδικας: Επιλογή όλων

function wait() {              
    trace("2 seconds !"); 
    clearInterval(myTimer); 
}

και όποτε θέλεις να την καλείς με αυτόν τον τρόπο :

Κώδικας: Επιλογή όλων

myTimer = setInterval(wait, 2000); 
Βάλε όλες τις γραμμές κώδικα στο πρώτο keyframe και δες το αποτέλεσμα.
Θα τυπώσει μετά απο 2 δευτερόλεπτα, μια φορά '2 seconds' και θα σταματήσει.

Αν αφαιρέσεις την γραμμή clearInterval(myTimer); θα τυπώνει συνέχεια το κείμενο κάθε 2 δευτερόλεπτα.
Δηλαδή λές στο flash κάθε τόσο κάνε αυτό (οτιδήποτε).

Οι μηχανισμοί αυτοί είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο (για όποιον αχολείται με Visual Basic κατι σαν timers), μπορείς να κάνεις ότι μουρλό θες μαζί τους.. :-)

pitrofos
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 07 Μάιος 2004 22:41

[solved] Καθυστέρηση και κλείσιμο

Δημοσίευση από pitrofos » 24 Αύγ 2005 01:22

ok Ευχαριστώ πολύ καλό

pitrofos
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 07 Μάιος 2004 22:41

[solved] Καθυστέρηση και κλείσιμο

Δημοσίευση από pitrofos » 24 Αύγ 2005 01:23

Μήπως ξέρεις πώς θα κλείνω την εφαρμογή αφού περάσει ο χρόνος?

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

[solved] Καθυστέρηση και κλείσιμο

Δημοσίευση από LightForce » 25 Αύγ 2005 17:50

Δεν τα πιάνω αυτό ..
Δηλαδή να κλείσεις το flash όπως μια εφαρμογή στα Windows που πατάς το X και κλεινει το παράθυρο ?

pitrofos
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 07 Μάιος 2004 22:41

[solved] Καθυστέρηση και κλείσιμο

Δημοσίευση από pitrofos » 26 Αύγ 2005 01:33

Ναι αυτό θέλω.
Έχω φτιάξει ένα φλασάκι το οποίο πατώντας σε ένα κουμπί ανοίγει μέσω ενός αρχείου batch μία βάση δεδομένων (για εφέ το έκανα). Οπότε πατώντας το κουμπί στο flash ανοίγει το αρχείο batch(το οποίο κλείνει μετά από 1 δευτερόλεπτο) και στη συνέχεια ανοίγει η βάση δεδομένων. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι πίσω από τη βάση δεδομένων παραμένει ανοιχτό το flash.
Έτσι λέω με το πάτημα του κουμπιού να ανοίγει η βάση δεδομένων και μετά από λίγα δεύτερα (με τον κώδικα που μου έδωσες για καθυστέρηση) να κλείνει και το exe αρχείο flash.

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

[solved] Καθυστέρηση και κλείσιμο

Δημοσίευση από LightForce » 26 Αύγ 2005 17:29

Απότι κατάλαβα μιλάς για projector αρχείο (.exe)
Δοκίμασε την εντολή:

Κώδικας: Επιλογή όλων

 fscommand("quit"); 

pitrofos
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 07 Μάιος 2004 22:41

[solved] Καθυστέρηση και κλείσιμο

Δημοσίευση από pitrofos » 27 Αύγ 2005 16:23

ok αυτό ήθελα
Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες